פורסם 2006 בפברואר 2319 שנים המארז שלי נמצא על 30 מעלות +-והמעבד ללא מאמץ על משהו כמו 40-43 מעלות בלי מאמץזה טווח נורמלי?הרצתי את MBProbe שהורדתי מהאתר והוא התחיל לצפצף לי, והנה מה שרשום בלוג [ Voltage/V ] [ Temperature/°C ] [ Fan/RPM ][ Date ] [ Time ] [Vccp1 Vccp2 +2.5V +3.3V +5V +12V -5V -12V Vbat] [ 1 2 3 4 ] [ 1 2 3]משהו במתחים או משהו לא נכון שהוא מצפצף?עשיתי ב BIOS LOAD DEFAULTS ועדיין הוא מצפצף, יש לכם השערה אולי מה יכולה להיות הבעיה?ובאיזה תוכנה ניתן לראות מה הטמפרטורה של הכרטיס מסך?תודה רבה :-)
פורסם 2006 בפברואר 2319 שנים בקשר למעבד זה קצת גבוה, תדאג לנקות אם יש אבק או אם אתה רוצה לקנות קירור יותר טוב.אתה יכול לראות טמפ' של הכרטיס מסך ב Riva Tuner.מקווה שעזרתי s;
פורסם 2006 בפברואר 2319 שנים מחבר ניקיתי היום אבק, בכמה יוריד הקירור את הטמפרטורה? אולי זה בסך הכל משחה תרמית? כי המחשב דיי ישן (יכול להיות?)והתקנתי את RIVA TUNER אבל אני לא רואה איפה רשום הטמפרטורה שלו...
פורסם 2006 בפברואר 2419 שנים מחבר נו מה יהיה? מה זה סוד מדינה? איזה מעבד יש לך? מצטער, P4 2.0GHZ דיי ישן משהו כמו 3, 4 שנים..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.