פורסם 2006 בפברואר 2219 שנים כל הכבוד על היוזמה, אבל יש לי בעייה עם הכותרת:א. זה ממש לא משהו שעושים ב20 דקותב. תוסיף בכותרת הסבר על מה המדריך בדיוק.
פורסם 2006 בפברואר 2219 שנים עכשיו שאלת המיליון דולר,יש דרך לעשות את זה באסטתיות בלי להרוס את המולקס?אגב קרדיט לMETAKU...
פורסם 2006 בפברואר 2219 שנים סחטיין על ההשקעה . יש קצת חורים במדריך, הוא לא מובן טוב... לפי ההסבר שלך מי שלא מבין באלקטרוניקה יחבר את הלד בלי שום נגד כי לא ממש הסברת כיצד לחבר. ולא יזיק אם תשים תמונות משלך .
פורסם 2006 בפברואר 2219 שנים עכשיו שאלת המיליון דולר,יש דרך לעשות את זה באסטתיות בלי להרוס את המולקס?אגב קרדיט לMETAKU... איך בדיוק אתה הורס את המולקס?! הוא עושה את העבודה שלו בדיוק כמו לפני המוד... אם הוא הייה נהרס הלוד לא הייה ריאלי...והוא נתן קרדיט בסוף הפוסט
פורסם 2006 בפברואר 2219 שנים אני עשיתי את זה לפני מספר חודשיםיצא לי ממש יפה ונקי (תמונות בקרוב יחד עם כל הפרוייקט)אחלה מדריך, הוא מתורגם ממדריך באנגלית http://metku.net/index.html?sect=view&n=1&path=mods/molexlight/index_engבכל מקרה אחלה מדריך, מממש לא ב-20 דקות, אם רוצים עבודה נקייה ויפה וחובה נגד!!!!אני גם הוספתי חוטים למפסקים כדי שיהיה אפשר לשלוט על הלדים...ח"ח על ההשקעה
פורסם 2006 בפברואר 2219 שנים מחבר תודה רבה לכולם! ערכתי את ההודעה לפי תיקוניכם. מקווה שיהיה לי זמן לתרגם עוד מדריכים. יום טוב.
פורסם 2006 בפברואר 2219 שנים איך אני יודע מתי אני צריך להפסיק לשייף את הלד כדי שאני לא אחדור לחלל הפנימי שלו? והחלל הפנימי זה כאילו המתכת הזאת?
פורסם 2006 בפברואר 2219 שנים איך אני יודע מתי אני צריך להפסיק לשייף את הלד ברגע שהוא בגודל המתאים למולקס.החלל יותר גדול מהמתכת, אבל אני לא יודע כמה בדיוק...
פורסם 2006 בפברואר 2319 שנים פותח הת'רד: ביקשת רשות מ-metku לפני שתרגמת את המדריך?אני מניח שלא, ולכן זאת הפרת זכויות יוצרים. הת'רד יפתח כשתראה לי שקיבלת אישור מהם לתרגם את המדריך.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.