פורסם 2006 בפברואר 2119 שנים וזו האזהרה:warning! cpu has been change or Overclock fail. Pleas re-enter CPU setting in te CMOS setup and remember to save before quit!!אני מעולם לא נגעתי בהגדרות ובטח לא עשיתי OCלאחרונה עשיתי FDISK לכונן C וחילקתי אותו למחיצות (אולי לא חילקתי נכון?? כי המחשב עובד..)
פורסם 2006 בפברואר 2119 שנים אני מתערב שיש לך לוח אם של ASUS. משום מה הוא מקפיץ את ההודעות האלה לפעמים, לא כל כך הצלחתי להבין בדיוק למה.זה עולה לך כל פעם, או רק פעם ב? תנסה להחזיר את הBIOS למצב FAIL SAFE.
פורסם 2006 בפברואר 2119 שנים מחבר חבל שלא התערבנו...יש לי לוח אם של EPOX והוא אף פעם לא עשה לי בעיות...
פורסם 2006 בפברואר 2119 שנים לא ענית אם זה חוזר כל הזמן, או שזה קרה פעם אחת. אם זה קרה פעם אחת, אז חפיף, תשכח מזה. אם זה קורה באופן קבוע, אז תפעיל את מצב FAIL SAFE, שהוא משנה את הגדרות הBIOS לברירת המחדל הבטוחה ביותר.
פורסם 2006 בפברואר 2119 שנים מחבר סורי, לא הבנתיזה לא חזר על עצמוזה היה מודיע רק בעת איתחול המחשב על ידי דיסקט הצלה.אגב, קיים דיסקט הצלה שמכיר בקיומם של כונני NTFS?
פורסם 2006 בפברואר 2119 שנים http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=168102.msg1425077#msg1425077
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.