עבור לתוכן

הנה ערבים שנאמנים למדינה יותר מהרבה חרדים...

Featured Replies

פורסם

בבקשה

אז יש פה קיצוניים אנטי ערבים, לפחות שיהיו אנטי מוסלמים ולא אנטי ערבים...

פורסם

:lol:

כבדהו וחשדהו ידידי... עם כל הרצון האיכותי שלי לסמוך על האנשים האלה, זה כמעט בלתי אפשרי.

פורסם
  • מחבר

נו באמת לא יפה :nono:

ובחרדים מאדורה אפשר לבטוח? הם הלכו ומכרו נשק למחבלים. בכלל ערבים נוצרים הם לא מה שחשבנו, מסתבר. לפני כמה זמן הייתה כתבה בעיתון על ערבי נוצרי שתומך בטרנספר למוסלמים (בתור חבר במולדת, כמובן :o)...

פורסם

נו באמת לא יפה :nono:

ובחרדים מאדורה אפשר לבטוח? הם הלכו ומכרו נשק למחבלים. בכלל ערבים נוצרים הם לא מה שחשבנו, מסתבר. לפני כמה זמן הייתה כתבה בעיתון על ערבי נוצרי שתומך בטרנספר למוסלמים (בתור חבר במולדת, כמובן :o)...

אני חושב שהם היו חילונים , מתנחלים ללא רקע אידיאולוגי.

פורסם

וכמה ערבים ישראלים שיתפו פעולה עם המחבלים וסייעו להם להכנס לשטחי הקו הירוק ולבצע פיגועים בערים הגדולות במדינה?

מה לא יפה!!!

וליהודים ישראלים שגם סיפקו נשק למחבלים, בשבילי נמצאים באותה הליגה.

פורסם

הערבים הנוצרים תמיד היו טובים, ולא היו מעורבים ממש בבעיה של הפלסטינאים....

ותאמינו לי שנשארו *עדיין* מספיק ערבים מוסלמים שניתן לסמוך על המילה שלהם....לפעמים אפילו יותר ממה שאפשר לסמוך על מילה של חלק מהישראלים שאני מכיר...

פורסם

ואתם באמת חושבים שכשיגיע רגע האמת הערבים האלה ילחצו על הכפתור האדום וירו טילים על מטוסים עירקיים?

בחיים לא.

:nono:

פורסם

ואתם באמת חושבים שכשיגיע רגע האמת הערבים האלה ילחצו על הכפתור האדום וירו טילים על מטוסים עירקיים?בחיים לא.

:nono:

:xyxthumbs: כ-ן!

האנשים האלה נאמנים לצה"ל ולמדינת ישראל בדיוק כמו כל אחד אחר שגר פה ומשרת בצבא

פורסם

בדיוק.

יש הרבה ערבים (נוצרים ומוסלמים) שטובים מהרבה ישראלים במדינה הזו.

פורסם
  • מחבר

ברור שהם ישגרו טילים על עיראק! מילא היית אומר מצרים, אבל כל הערבים שונאים את חוסיין... הוא ידוע יותר כ"גנב מבגדאד"!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים