עבור לתוכן

בעיות ב-USB

Featured Replies

פורסם

אתמול הבאתי את המחשב מהתיקון, ואמרו לי (BUG) שהיה בעיה בלוח-אם והם החליפו אותו, אבל בדיוק לאותו דגם...

כשאני מכניס את הMP3 לUSB שבקדמת המחשב (השניים האלו...) מופיעה בווינדוס הודעת שגיאה "USB Device Not Recognized" שכתוב בה:

One of the USB devices attached to this computer has malfactioned, and Windows does not recognize it. For assistance in solving this problem, click this message.

לפני החלפת הלוח אם תמיד שקעי הUSB האלו עבדו, וגם אין בעיה בMP3 כי השגיאה הזו מופיעה עם כל מכשיר אחר...

ממה הבעיה הזאת ומה אפשר לעשות?

פורסם

תבדוק טוב האם הכבלים של ה USB של המארז מחוברים טוב ללוח האם. היתה לי הבעיה הזאת וניסיתי בכל הדרכים ולא עזר אבל לבסוף גיליתי שה PCB של החיבור USB הקדמי במארז שלי שרוף - לכן רק חיבור אחד מתוך השניים עובד ומשום מה עובד כ USB 1.1 ולא כ USB 2.0

פורסם

אני חושב שזה יותר מתאים לפורום תמיכה מאשר לפה

פורסם

אני חושב שזה יותר מתאים לפורום תמיכה מאשר לפה

מועבר

פורסם

מה הלוח אם שלך? משום מה bug והלוח אם שמופיע לך במפרט לא ממש מסתדר לי...

פורסם

זה לא בעיה בלוח זה בעיה בחיבור של הכבלים מהמארז ללוח.

פורסם
  • מחבר

טוב תודה. אני לא בבית כרגע, אז אבדוק את הכבלים מחר... אבל כן המחשב קניתי אותו מבאג! זה היה במאי 2005... אני לא בטוח אם הם עוד מתעסקים עם Abit או לא...

פורסם

תנסה להתקין תדריברי ציפסט של NVIDIA. להזיק זה לא ממש יכול.

פורסם
  • מחבר

אתה מתכוון צ'יפסט nVidia nForce4 של הלוח אם?

ובכל מקרה, אני לא כל-כך צריך את הUSB הקדמיים. כשאני מכניס את הנגן בUSB שמאחורה, מופיע לי על המסך שלו "USB CONNECTED!!" כמו שתמיד היה מופיע, אבל כשאני נכנס למחשב שלי, אני לא מוצא את הדיסק השליף שתמיד היה מופיע כשהנגן מתחבר... נסיתי לעשות התקנה מחדש לדרייורים (למרות שזה לא צריך להיות בעיה, כי הנגן הוא PNP) אבל זה לא עזר...

מישהו יודע מה אפשר לעשות? אם לא אני אחכה לתשובת התמיכה הטכנית מחברת הנגן (MPIO)...

פורסם

אם זה מה שאני חושב אז באג הם פשוט מטומטמים

יכול להיות שחיברו לך את החיברורים הקידמיים של הUSB לא נכון ללוח

תבדוק איתם בטלפון איך החיבורים צריכים להיתחבר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים