פורסם 2006 בפברואר 1919 שנים המסך לא נותן לי סיגנל החלפתי לוח אם ניסתי עם כמה מסכים וכמה כרטיסים ישנים וישנים פחות AGPהוא לא נותן לי סיגנל לא מגיע לביוס ניסתי להחליץ זיכרון להחליף כרטיס להחליף מסך כלום מה יכולה להיות הבעיה בבקשה עזרה !!!המחשב של אח שלי ועזרתי לו לשרוף את הלוח הקודםפנטיום 3 עם אתם מתעקשים !!!!ניסתי עם כרטיסי AGP וPCI למסך
פורסם 2006 בפברואר 1919 שנים בוא נלך על זה בשיטת האלימינציה:תרכיב את המחשב תחבר את המסך וכל פעם תחליף חלק עד שתגיע למקור הבעיה...לדעתי זה הכרטיס מסך...תוציא אותו , תרכיב אותו על מחשב אחר ואם שם זה לא פועל הרי לך הבעיה...
פורסם 2006 בפברואר 1919 שנים אין לא מקבל בכלל אות או שאתה לא רואה בכלל כלום???למה היה את זה פעם לבן דוד שלי משו בסגנון בסוף התגלה שאחיין שלו הקטן הוריד לו את כל הבהירות והקונרקטס והיה פשוט צריך לעלות אותם
פורסם 2006 בפברואר 2019 שנים החלפת כמה כרטיסי מסך , כמה לוחות אם וכמה מסכים ?נישאר לך כמה ספקי כוח וכמה מעבדים....ברצינות..תגדיר קצת יותר נכון מה אתה עושה שם.
פורסם 2006 בפברואר 2019 שנים מחבר הלוח אם נשרף החלפתי לוח אם נסתי את הכרטיס מסך שיהי לי וגם את הקודם וגם עוד כרטיס AGP שהיה לי וגם כרטיס מסך עם יציאת PCI ישן שיש לייש 3 סלוטים של SDRAM ויש לי 3 כרטיסים ניסתי כל אחד מהם בכל אחד מהאפשרויותועדין המסך כותב לי NO SIGNAL אם זה משנה VIEWSONIC E-70גם הבמעבד ניראה תקין ואין שום סימון שבמעבד נשירף או לכרטיס מסך יכול להיות שאחד מהSDRAM שרוף אבל זה לא אמור לשנות כי נסתי גם כרטיסי זיכרון אחרים זהוא אני אובד עצות מחכה לשמישהוא חכם יתר שיגיד לי מה יכול להיות לא בסדר ?יכול להיות שכל כרטיסי המסך שרופים ? ניסתי אותם על הלוח הישן בשביל לשלול את זה שהלוח אם הלך אבל בסוף ראיתי כמה קבלים נפוחים והגעתי למסקנה שהלוח הלך מחכה לעזרה בבקשה גיא
פורסם 2006 בפברואר 2019 שנים הדבר היחיד שעולה לי לראש אחרי כל מה שאתה מספר , ספק כוחהוא לא מעביר כנראה מתח כמו שצריךוהוא, כנראה , אחראי לשריפת הלוחקח את המחשב למעבדה , אין לך הרבה ברירות.
פורסם 2006 בפברואר 2019 שנים ניסית להחליף בית?קח מחשב מחבר ונסה להפעיל אותו אצלך בבית. אם גם זה לא יעבוד תצטרך להחליף את הבית שלך.
פורסם 2006 בפברואר 2019 שנים שק זה מצחיק אבל לא נכון להעליב אותו... ברצינות, קח אותו למעבדה אני בספק מאוד אם משהוא כאן יודע להגיד מה קורה אצלך עם כול מה שסיפרת בלי תצוגה של כולם לא ניתן לעשות כלום , רק להשתמש במחשירים שספק יש לך אותם. הביקור יעלה לך עד 200 שקל בכול חברה רצינית (PCH NOA וכו) לאחר מכן תשלים מה שחסר מהבית או תיקנה , אין דרך אחרת בהצלחה
פורסם 2006 בפברואר 2019 שנים מחבר ממש לא מצחיק אגב 200 ש"ח ????????הלוח עלה לי 200 ש"חאני מחפש פיתרונות מעשיים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.