פורסם 2006 בפברואר 1919 שנים שלום לחברי הפורום,אני רוצה לפרמט מחשב נייד שקיבלתי לידי אבל אני חושש מלעשות זאת כיוון שאיני יודע אם זה בדיוק כמו מחשב PC רגיל.האם אני צריך לעשות איזה שהם פעולות מקדימות לפני הפרמוט וההתקנה מחשב של הנייד(שמירת דרייברים קבצים חשובים וכו')אשמח אם מישהו יעזור לי בפרמוט ובהתקנהתודה רבה....גל נחום.
פורסם 2006 בפברואר 1919 שנים עקרונית אתה היית צריך לקבל את הדרייברים עם המחשב, בגדול זה בדיוק אותו דבר כמו מחשב רגיל, הבעיה היא שצריך את הדרייברים המיוחדים בד"כ (שאם לא קיבלת אותם אז זה בעייתי).
פורסם 2006 בפברואר 1919 שנים מחבר אוקיי, תגיד יש אולי תוכנה חינמית שמציגה את הדרייברים שלי במחשב ואולי אני יגזים אבל גם שומרת אותם ואז אני אשמור אותם על דיסק....אגב מי הם בדיוק הדרייברים החשובים?
פורסם 2006 בפברואר 2019 שנים ההתקנה היא אותו הדבר כמו מחשב "שולחני" רגיל כמו שנאמר הבעיה היא רק דרייברתן את הדגם המדוייק של הלפטופ שלך ונעזור למצוא לו דרייברים.בעיקרון לIBM יש תיקיה מוסתרת ב "D "לHP יש שאת האתר שלהם שהוא ממש מעולהרק שלא תפרמט לפני שאתה מוצא את כול הדריברים כי הסיכוי שתתחבר לאינטרנט אחרי ההתקנה היא בדרך כלל 0
פורסם 2006 בפברואר 2119 שנים מחבר וואלה אז זה כבר מתחיל להדאיג אותי,אני אשמח אםתעזרו לי הדגם הוא מחשב ניידו Pavilion dv5061 1.8GHz 512Mbתודה.
פורסם 2006 בפברואר 2119 שנים http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwareList?dlc=en&lc=en&sw_lang=20&product=1828895〈=en&cc=us&os=228#תוריד את כולם, שיהיה לך הכול על CD (לא צריך גם ביוס אבל שיהיה)פירמוט נעים!
פורסם 2006 בפברואר 2319 שנים מחבר תודה רבה רבה, אגב הקנייה הייתהמהירה ולא היה לי זמן לעשות סקר שוק... לדעתכם המחשב טוב?????
פורסם 2006 בפברואר 2519 שנים מחבר דבר ראשון למה לא????המחיר היה לי נוח... זה בדיוק מה שרציתי מבחינת מפרט אז הלכתי על זה...
פורסם 2006 בפברואר 2519 שנים מחבר אגב, parpar תודה רבה לך את תגובה זאת אני רושם לאחר פירמוט המחשה עם מערכת ההפעלה נקייה יותר ודרייברים מעודכנים יותר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.