עבור לתוכן

מישהו חייב לעזור win xp מתחבר לאינטרנט לבד

Featured Replies

פורסם

חייב דחוף זה משגע אותי הדבר הזה כל פעם שאני מדליק את המחשב איך שעולה לי הwin xp המחשב מתחבר לאינטרנט לבד בלי שאני מפעיל אותו ניסיתי הכל בבקשה helppppppppppppp :o

פורסם

גם לי היה פעם משהו כזה

כנראה שיש לך איזו תוכנה שפועלת ברקע - מהסוג שמשתילים לך עם כל מיני תוכנות שיתוף קבצים

תבדוק במנהל המשימות אם אין שם במקרה איזה משהו שלא אמור לעבוד.

אם יש שם אז תסגור את התוכנית הזאת ותמחוק אותה (למרות שכנראה זה לא יופיע בהוספה/הסרה)

אם אין משהו כזה אז אתה תמיד יכול ללכת לאפשרויות אינטרנט ולהגדיר בהתקשרויות "לעולם אל תחייג התקשרות" ואז זה בחיים לא יתחבר לך אוטומטי אבל זה ייתן לך חלון שאומר שיש תוכנית שמבקשת להפעיל את ההתקשרות

פורסם
  • מחבר

כן אחי אני צריך אבל שתדריך אותי בדיוק דבר אחר דבר מה לעשות

פורסם

יכול להיות שיש יותר ממחשב אחד שמחובר אצלך לאינטרנט (רשת ביתית) ? אם כן זאת יכולה להיות הסיבה. אם המחשב שלך הוא STAND ALONE אז תבדוק את ההגדרות של ה MESSANGER שלפעמים מתחשמק לו לחייג בעצמו, או תוכנות מהסוג הזה. לא הולך ? תמחוק את החייגן שלך תעשה RESTART למחשב ותגדיר חייגן חדש.

פורסם
  • מחבר

לא גבר אין לי רשת אבל אני צריך תשבוה דחוף שידריך אותי דרך אחרי דרך שלב אחרי שלב כי אני משתגע

פורסם

לך ל התחל תוכניות ותרשום את זה

ipconfig /release

ipconfig /renew

פורסם

"ipconfig /release

ipconfig /renew"

מה זה אמור לעשות? לי זה לא עשה כלום?!

בשביל לבטל את החיוג האוטומטי כנס ל"אקספלורר"

כלחץ על "כלים\TOOLS" ואז לאפשרויות "אינטרנט\INTERNET OPTION"

בחלון החדש כנס ל"קישור חיבור או איך שקוראים לזה\CONNECTION"

ושם תבחר באפשרות העליונה (NEVER DIAL A CONNECTION

או איך שקוראים לזה בעברית).

פורסם

חייב דחוף זה משגע אותי הדבר הזה כל פעם שאני מדליק את המחשב איך שעולה לי הwin xp המחשב מתחבר לאינטרנט לבד בלי שאני מפעיל אותו ניסיתי הכל בבקשה helppppppppppppp :o

Internet Explorer>Properties

go to Connections tab

ותסמן את Never dial a connection.

That's it.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים