פורסם 2006 בפברואר 1819 שנים היי,נניח ויש לי לוח כמו שכתוב כותרת. ונניח שברק פגע לי בבית.ואז המחשב מסרב להידלק.אז כמה שאלות:1. מישהו יודע אם הלוח הזה אמור להשמיע צפצוף אם לא מחובר אליו מעבד?2. נורת הבקרה בלוח דולקת, אבל הוא לא מבצע פוסט ויש כבה...אני נשער שזה לוח האם שנשרף, אפילו שנורית הבקרה דולקת...אבל אתם בטוח מבינים בזה הרבה יותר טוב...אז אני ממש אשמח לעזרהתודהשחר
פורסם 2006 בפברואר 1819 שנים מחבר מחובר בתיאוריה. כשהמחשב עוד היה עולה הוא היה מצפצף את הצפצוף הרגיל.ואם הלך הספק, איך יכול להיות שהלוח מקבל חשמל (נורית הבקרה דולקת)?
פורסם 2006 בפברואר 1819 שנים הספק מורכב ממספר מעגלים שמספקים מתחים שונים (12V 5V 3.3V)יכול להיות שרק חלק מהספק נשרף
פורסם 2006 בפברואר 1819 שנים ואיך הוא יצפצף אם אין מעבד ? על מה ירוץ הביוס ?ואיזו נורית בקרה דולקת ? זו שעל לוח האם ?
פורסם 2006 בפברואר 1819 שנים אני אישית עדיין לא נתקלתי בביוס שרץ בלי מעבד ושיש לו מעבד משלו.אולי בלוח שלך זה ככה............
פורסם 2006 בפברואר 1819 שנים הביוס הוא ציפ על הלוח אםהמוח של הביוס רץ על הציפ הזה ולא על המעבד בכל מחשב PC בעולם
פורסם 2006 בפברואר 1819 שנים מחבר ואיזו נורית בקרה דולקת ? זו שעל לוח האם ?fכןלגבי הצפצוף כאין מעבד...הבנתי שבחלק מהלוחות יש פונקציה כזו, ואני לא מצליח למצוא במדריך משתמש של הלוח הזה אם זה נכון גם לגביולגבי הספק....תודה. אני אבדוק את זה ואחזור
פורסם 2006 בפברואר 1819 שנים אין לך שום מושג על המוח של הביוס.אתה המצאת מחשב חדש.הביוס שלך הוא של AMI והוא לא מצפצף כשאין מעבד.ובמקום לענות על השאלה שלי אתה מתווכח.
פורסם 2006 בפברואר 1819 שנים הביוס יושב על ציפ ROM על הלוח אםהוא לא צריך מעבד בשביל לרוץאם אתה חושב אחרת אתה מוזמן לחפש בגוגל מה זה בדיוק ביוס ולגלות שאין לך מושג על מה אתה מדבר
פורסם 2006 בפברואר 1919 שנים יה יה יהוגם כדור הארץ שטוח והשמש מקיפה אותווגם אין לך צל של מושג מה זה ROM המשך ככה ותגיע רחוק.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.