פורסם 2006 בפברואר 1819 שנים קראתי את הכתבה על המארז החדש של קולר מאסטר(532) ועלה לי רעיון נחמד.לבנות מארז מאלומיניום או כל חומר אחר ולחורר את כולו כמו רשת שיש בחלונות בביתוכך זה ישפר את זרימת האוויר בהרבה אבל יש חיסרון גדול אחד:תוך שבוע המחשב יהיה אפור מרוב כמויות האבק שיכנסו למחשבכרגע אין לי את האמצעים לבנות את המארז הזה אבל אני מקווה שבעתיד אני יזכה לבנות אותומה דעתכם על הרעיון שלי ותרגישו חופשי להגיד שהוא תותח או חרא
פורסם 2006 בפברואר 2019 שנים מצד אחד תהיה זרימה הרבה יותר טובה של אוויר...אבל...כן אבל גדול...כל מאורר יזיז רק את האוויר באיזור שלו ולא בכל המארז...משמשע אתה תצטרך לשים מאוררים ממש קרוב לאיזור שאתה רוצה לקרראבל זה יוריד את הטמפרטורות
פורסם 2006 בפברואר 2519 שנים אם בונים דבר כזה עושים גם הכול בסגנון זלמן (ללא מאוררים) והכול מחובר למארז ע"י hot pip
פורסם 2006 בפברואר 2519 שנים יש רשתות של מסננים שעוצרים את האבק יש לי אחד במארז אבל החיסרון הוא שצריך לנקות אותו ואם אתה מדביק אז לא תוכל לנקות כמו שצריך אולי תחשוב על דרך להוצאי את המסננים האילה ביכדי לנקות ואז זה יהיה פצצה
פורסם 2006 בפברואר 2519 שנים רעיון יעיל ביותר האבק ואמצעי הקירור יכול להיות הבעיה כמעט היחידה שלך אוליי תחפש בעתיד (שתיהיה מעוניין בהתחלת הפרוייקט) בחנויות של מזגנים לרשת גדולה ותתאים אותה לכול המארז כמה קליפסים כאלה יפתרו את העניין של הניקיון בהצלחה עם הרעיון :]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.