עבור לתוכן

בעיה בלוח? במעבד? בזכרונות? איפה?

Featured Replies

פורסם

לאחר שעשיתי עידכון ביוס כושל וכתוצאה ממנו המערכת לא הגיע לPOST SCREEN (כל המנורות דולקות כשאני מדליק את המחשב ואין SIGNAL מהמסך) הייתי בטוח שהלוח נדפק, לקחתי את הלוח להחלפה באחריות ובבדיקה שעשו לידי ראיתי שהלוח עובד כמו שצריך... חזרתי הביתה מתוסכל מנסה להבין למה אין פוסט, הוצאתי הכל והרכבתי מחדש והבעיה נמשכה.. לבסוף לקחתי את המחשב למעבדת מחשבים קרובה שקרובה לבית שלי (הם לקוחות אצלי איפה שאני עובד אז הם היחידים שיכלתי לסמוך עליהם קצת) מהמסקנה שהם הגיעו אליה, הם בדקו לידי כל דבר במחשב ושום דבר לא עזר חוץ מחלפת המעבד (שאת זה הם ביצעו לא לידי) המעבדה התקשרו אלי אחרי שהכתי מהם ואמרו לי שהבעיה היא במעבד, הם כדברם לקחו מעבד אחר (תושבת 478 כמו שהיה לי) חיברו אותו ללוח ויש פוסט והמחשב עובד כמו שצריך...

היום קניתי מעבד ממישהו, מגיע הביתה כולי בתקווה שיש מחשב סוף סוף היום לאחר שבועיים שאין :pissed: חיברתי את המעבד הכנתי את הכל מדליק את המחשב וחשכו עיני :o אין פוסט! המחשב עדיין עם אותה התקלה!!! אז איפה הבעיה?! אני לא יודע אם זה קשור אבל כשאני מנתק לגמרי את הכרטיס מסך מהלוח הלוח לא מצפצף שאין כרטיס מסך, מה שכן כשאני מוציא את הזכרונות הלח כן מזהה שהם אינם בפנים...

קצת קשה לי להאמין שמישהו פה יוכל לעזור לי עם זה לפני שאני שולח את הטנק שלי למעבדה בחזרה... מארז של טרמלטק מלפני שלוש שנים ששוקל 15 קילו בערך זה ממש ממש לא נעים לסחוב (במילים עדינות)

פורסם

עשית עידכון ביוס שנכשל..ואז נדפק לך הלוח..

לקחת אותו לבדיקה ובבדיקה היה פוסט..(לא נגעו לא שינו כלום מאז העידכון הכושל..)..???

פורסם

תנסה זיכרון אחר אוו שתנסה איפוס ביוס בהצלחה.

פורסם
  • מחבר

עשית עידכון ביוס שנכשל..ואז נדפק לך הלוח..

לקחת אותו לבדיקה ובבדיקה היה פוסט..(לא נגעו לא שינו כלום מאז העידכון הכושל..)..???

שום דבר לא נגעו... גם אם כן הלוואי והיו נוגעים וזה היה מסתדר איכשהו

תנסה זיכרון אחר אוו שתנסה איפוס ביוס בהצלחה.

יש לי 3 סטיקים של זכרונות, כל אחד לחוד או ביחד בכל צורה שהיא לא עוזרים...

איפוס ביוס לא עוזר, כם אם אני מנסה לאפס את הביוס בצור כלשהי המחשב עדיין חוזר לאותה הבעיה

פורסם

בדקת אולי הלך לך הכרטיס מסך..(לא מאמין אבל)..

בקיצור תנסה להפעיל את הלוח רק עם דברים בסיסים..(סטיק של זיכרון/מעבד/כרטיס מסך/HD)..

תראה מה קורה ...

תפרק את כול העסק מהמארז..(אולי משהו מקצר)...

ותבדוק רכיב רכיב...

רק המאווררים בלוח נדלקים..אבל אין פוסט.??

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים