פורסם 2006 ביולי 1319 שנים אוקיייש לכם גמל ו3000 בננות שאתם רוצים להעביר למרחק 1000 קילומטרלרוע המזל הגמל מסוגל לשאת 1000 בננות לכל היותר' date=' ואוכל בננה על כל קילומטר שהוא צועדמה מספר הבננות המקסימלי שיישארו בתום המסע?ועוד אחת:ארבעה טילים מונחי חום ממוקמים בקודקודים של ריבוע שאורך צלעו Xברגע נתון משוגרים הטילים, כל אחד לעבר הטיל שנמצא משמאלו (מהירות הטילים שווה)מה המרחק שעובר טיל כלשהו עד להתנגשות?[/quote']0 בננות...----------------------------------------ואין סוף זמן עד להיתנגשות, נראה לי....
פורסם 2006 ביולי 1319 שנים הכי טוב שאני הצלחתי להגיע זה 500 או 501 (אני לא בטוח לגבי הצעד האחרון - כי אחרי שגמרתי להעביר את הבננות, מצידי שימות הגמל).אתה קרוב, אבל אפשר לסיים עם יותר בננות1) כזה בסגנון של המסוקים, לא?2) אינסוף?1. כן2. לא0 בננות...----------------------------------------ואין סוף זמן עד להיתנגשות, נראה לי....לא נכון
פורסם 2006 ביולי 1319 שנים ואין סוף זמן עד להיתנגשות, נראה לי....מה פיתאום. הם מתנגשים בסופו של דברלייתר דיוק אחריי הזמן בו לוקח להם לעבור מרחק X(צלע הריבוע)
פורסם 2006 ביולי 1319 שנים מחבר מה פיתאום. הם מתנגשים בסופו של דברלייתר דיוק אחריי הזמן בו לוקח להם לעבור מרחק X(צלע הריבוע)אל תשכח שהם עוקבים אחרי הטיל שהם משיגרים לאברו כלומר אם טיל שוגר לכיבון מסויים אחרי שניה (לדוגמה) הוא משנה את מסלולו כי הוא עוקב אחרי הטיל שמולו שכבר הספיק לזוז
פורסם 2006 ביולי 1419 שנים נו נכון.הפגיעה תהיה בדיוק במרכז הריבוע ואם אני לא טועה המרחק של כל טיל יעבור הוא X
פורסם 2006 ביולי 1419 שנים לא נכון, המרחק שכל אחד יעבור הוא למעשה הקשת של חצי מהאלכסונים. זה לא ניתן לחישוב פשוט כיוון שהרדיוס בו הם חגים אינו קבוע.ונסו לפתור את החידה בנוגע לחבל, יש אפשרותתמיד לקשור ולחתוך..
פורסם 2006 ביולי 1419 שנים לא נכון, המרחק שכל אחד יעבור הוא למעשה הקשת של חצי מהאלכסונים.שגודלה שווה ל X
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.