פורסם 2006 בפברואר 1619 שנים אולי הגיע הזמן להכניס לפורום קצאת פאן אחר של תכניםאז למי שיש חידות שיצרף ונראה מי יוכל לפתור נ.באני גם אשמח לקבלת חידות לפרטי
פורסם 2006 בפברואר 1619 שנים למה דוקה לפרטי אפשר ככה יש לי ארוכות אז אני יספר קצרה איזה חיה לא משנה עים נכחיד אותה עד לאחרון תמיד יהיו עוד ?
פורסם 2006 בפברואר 1619 שנים למה דוקה לפרטי אפשר ככה יש לי ארוכות אז אני יספר קצרה איזה חיה לא משנה עים נכחיד אותה עד לאחרון תמיד יהיו עוד ?חידק? (הוא תמיד יכול לשכפל את עצמו).למרות שלא כל כך הבנתי את החידה שלך, אתה מתכוון ללהכחיד את אותו המין טוטאלית שלא ישאר אף אחד?או שאתה הורג את כולם עד שנשאר אחד?
פורסם 2006 בפברואר 1619 שנים מחבר איזה חיה לא משנה עים נכחיד אותה עד לאחרון תמיד יהיו עוד ?יש חיה שהיא הכלאה של סוס וחמור אני לא זוכר איך קוראים לה אבל אז אם מכחידים אותה אז תמיד יש את הסוס והחמור
פורסם 2006 בפברואר 1619 שנים ביג פוט צודק וגם אחד אחריו זהו הפרד (mule ( אשר הוא הכלה של סוס וחמורועוד חידה ששמעתי אותה שהיתי בן 8 מה יותר קל מינוצה ואפילו מר עולם לא יכל להחזיק יותר מ 7 דקות
פורסם 2006 בפברואר 1619 שנים להביא חידה רק אחרי שעונים על החידה הקודמת, כך זה יהיה מסודר ונחמד יותר. בקשר לחידה האחרונה, אולי גזים ? או פטיט שלג?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.