עבור לתוכן

בעיה עם כרטיס SD 2GB חדש

Featured Replies

פורסם

היי!

כרטיס SD חדש שנרכש ממש עכשיו (אבל לא בארץ) פורמט מספר פעמים, ובפעם האחרונה משום מה התפרמט ל1GB במקום ל2GB..

למישהו יש רעיון/הפניה לתוכנה שמאפשר לפרמט מחדש לנפח האמיתי שלו?

יעזור לי מאוד.. אגב, הוא למצלמה דיגיטלית, לא לPDA, כך שתוכנות לPDA לא יעזרו..

תודה מראש!

פורסם

נסה את התוכנות שבלינקים לפירמוט ה FLASH אם לא עובד רגיל אז ב LOW LEVEL:

http://www.cnetx.com/format/download.asp

http://www.softwinter.com/download.html

שאלה חשובה, האם אי פעם עברת את ה 1G בכרטיס? אני קניתי 1G בארץ, וכשפירמטתי אותו קיבלתי רק 512MB - התברר שהכרטיס היה מזוייף, בתוכנות שונות הצלחתי לראות 512 bad sectors.

היבואן לא חזר ל EMAILS שלי, ולבסוף הצלחתי לקבל מנציגות היצרנית בארץ כרטיס לפנים משורת הדין, משום שזה היה יבוא פרטי ומזויף!!!

הייתי מפרסם את שם היבואן הפרטי שמכר זאת ישירות דרך אתרי מכרזים (ומכירות קבוצתיות) בארץ, אך מכיוון שאסור לפרסם שמות באתר אומר רק כי אותו יבואן ממשיך למכור באתרים שונים מחשבים מורכבים באיכות מאוד מאוד נמוכה!

יבואו פה ויאמרו שאני הייתי צריך להיות יותר תקיף ואולי לתבוע, אבל למי יש זמן לתבוע על 350 ש"ח! ביחוד שקיבלתי ממקור אחד כרטיס חדש ואמיתי בתמורה למזוייף שלי!

פורסם
  • מחבר

בהחלט עברתי את ה1GB בכרטיס..

אגב, כרטיס זהה נוסף שנמכר מאותו מקום מראה נכון - 1.89 גיגהבייט.

התוכנה הראשונה לא מתקינה בצורה ברורה.. (לא נוסף אייקון, ולא מסתיימת ההתקנה בצורה מסודרת)

התוכנה השניה היא למחשבי כף יד (PDA)....

פורסם

בהחלט עברתי את ה1GB בכרטיס..

אגב, כרטיס זהה נוסף שנמכר מאותו מקום מראה נכון - 1.89 גיגהבייט.

התוכנה הראשונה לא מתקינה בצורה ברורה.. (לא נוסף אייקון, ולא מסתיימת ההתקנה בצורה מסודרת)

התוכנה השניה היא למחשבי כף יד (PDA)....

אופס, מצטער...

אני בזמנו חיפשתי ומצאתי תוכנה שעשתה לי LOW LEVEL FORMAT, אני לא מוצא אותה אז עשיתי חיפוש מהיר בשבילך.

תריץ חיפוש בעצמך ב GOOLE ל LOW LEVEL FORMAT SD.

פורסם
  • מחבר

נראה לי ששני הכרטיסים מזויפים..

ניסיתי למלא את הנפח של זה שפורמט כבר ל-2 גיגה, ולאחר כגיגה מידע, הוא התחיל לתת הודעות תקלה..

תודה בכל מקרה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים