עבור לתוכן

בעיה בצורב LG GSA-4167B

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם אני חדש פה...

קניתי ליפני יומיים צורב של LG GSA-4167B ויש לי בעיה ...

התקנתי את הצורב במחשב הכל טוב ויפה ...וינדוס רואה את הכונן וזה ניראה שהכל עובד כמו שצריך ..

הבעיה היתה שהוא לא מזהה דיסקים לצריבה של DVD ...נסיתי שתיי סוגי מדיות מדיה של LG ושל home tech ונדה הנורה מהבהבת שעה תוקעת את המחשב ולא מזהה את המדיות...חשבתי שיש בעיה בצורב ...הלכתי היום והחלפתי ושוב אותה בעיה ..לא מזהה את המדיות של DVD ....

מדיות של דיסקים רגילים אין בעיה הוא מזהה בקלות וצורב בקלות.

אבל מדיות של DVD הוא לא מזהה ..

אני משתגע כבר ולא יודע מה לעשות ..

מי שיכול לעזור לו בבקשה מימכם דחוףףףף תודה לכל העוזרים!!!

פורסם
  • מחבר

מישהו עזרה HELP בבקשה.....אני מיואששש כבר

פורסם

אתה יכול בבקשה לספק מפרט של המחשב שלך? אני שואל כי חיפוש ממש קצר בגוגל העלה את הדיון הבא: http://club.cdfreaks.com/showthread.php?t=155500

בו אנשים עם בעיה זהה לשלך פתרו אותה על ידי שימוש בספק כוח חזק יותר. אבל אני לא יודע אם זה רלוונטי לגביך כי אני לא יודע את המפרט שלך :)

פורסם

נסה להוריד את ההתקנה של הנרו

ואז שוב תתקין בחזרה

כולל גם את כל המקודדים

בהצלחה

פורסם

זו בעיה ידועה שצורבי DVD צריכים ספק כח איכותי ולא ג'נרי.. בהחלט אופציה שכדאי לבדוק.

מלבד לכך לפעמים יש בעיות עם תאימות חומרה.. אני זוכר בזמנו שעסקתי במכירות שהיה דגם מסויים של LG שעשה בעיות עם לוח מסויים של אסוס.

פורסם

תכנס ל DEVICE MANAGER ותעיף את הדרייברים של ה IDE. תן לווינדוס לעלות מחדש ולהתקין את הדרייברים מחדש.

חוצמזה, הצורב מג'ומפר נכון?

פורסם
  • מחבר

טוב זה היסתדר לי כמעט..הצלחתי לצרוב הבעיה היתה שהצורב תומך רק בדיסקים +R ולא ב -R

אבל עכשיו יש לי בעיה חדשה...(מנחוס)

צרבתי דיסק DVD הכל טוב וייפה הצריבה היסתימה בלי שום בעיות!!!

באתי להיכנס לקונן דיסקים ונדה....הוא אומר שאין לי דיסק!!!

נסיתי עוד פעם לצרוב DATA וכלום הצריבה היתה מעולה אבל הוא לא רואה את הדיסק שצרבתי.....דיכאון מיואש...

אהה ליפני הצריבה הוא מראה לי הודעה כזאת:

yar.JPG

בבקשה עזרה אני כבר מיואששש...הצלחתי לצרוב ועכשיו הוא לא מזהה את מה שצרבתי !!! כבר שלושה דיסקים צרבתי והוא לא רואה מה שצרבתי!!

פורסם

הצורב הזה מזהה +R ו -R. בדקת את מה שאמרתי לך?

פורסם

באתי להיכנס לקונן דיסקים ונדה....הוא אומר שאין לי דיסק!!!

סתם ניחוש פרוע, אבל יכול להיות שאתה מתכוון שאתה מנסה לקרוא דיסק DVD שצרבת בכונן CD-ROM רגיל?

פורסם

אתה מנסה לצרוב שוב על אותו דיסק?

מה בדיוק אתה מנסה לצרוב, ואיך את עושה את זה?

פורסם
  • מחבר

צרבתי דיסק DATA DVD זה עבר בהצלחה !!

צרבתי דיסק DVD בצורב ..הכל עבד כמו שצריך ליפני הצריבה הוא הציג לי את ההודעה שפירסמתי בפורום לא יודע מה זה אומר!

נסיתי להריץ את הדיסק DATA כמו מיני תוכנות.

והוא לא מזהה את הדיסק הוא טוען אותו וכלום לא מזההה..

עשיתי כל מה שרשמתם לי ...

הצורב מג'ומפר מסטר !!

ניתקתי את הכונן השני וניסיתי להריץ אותו לבד וגם לא עוזר...אני הישתגעתי כבר בחיי...מה יכולה להיות הבעיה..!!?

פורסם

זה אומר שאתה צורב במולטיסשיון. כלומר מנסה להוסיף עוד מידע לדיסק שכבר צרוב. תכנס ל CONFIGURATION של הנירו ותשנה את האופציה הזאת. שלא יאפשר הוספת מידע לאחר הצריבה, ותתחיל מדיסק נקי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים