פורסם 2006 בפברואר 1419 שנים הסרתי את NOD32 והתקנתי שוב, אך לאחר ההתקנה הוא מסרב לרוץ.אם אני עושה MSCONFIG או מנהל ההתקנים או ישמוים אחרים כמו האנטיוירוס אז החלון שלהם נפתח ונסגר מהר.סריקת ספיירים לא מעלה דבר. הלוג תקין. אולי וירוס? אולי טוריאני? אבל איך אני בודק ומסיר? או שלא זאת הסיבה?
פורסם 2006 בפברואר 1519 שנים נשמע כמו בעיה של זיכרון פגום.הסיפטומים שציינת הופיעו גם אצלי והתברר בסופו של עניין שלא היתה התאמה בין הזכרונות ללוח.נסה להריץ memtest
פורסם 2006 בפברואר 1519 שנים מחבר נכון - הוא מודיע לי על בעיות זיכרוןכמו המצ"ב, ןגם המחשב כזה תקוע[attachment deleted by admin]
פורסם 2006 בפברואר 1519 שנים מחבר מצאתי בסריקת סוסים טוריאנים אוןלין זבל - ומחקתי אותםהמחשב עובד בסדר רק מידי פעם נקע ולפעמים מודיע לי על בעיית כתבה בזכרון (מצ"ב)לו אם שך EPOX ולא יודע איך בודקים דגםזיכורנות : סטק אחד של A-DATA 256 DDR 200MHZ[attachment deleted by admin]
פורסם 2006 בפברואר 1519 שנים תוריד את Memtest מהלינק הבא והפעל אותו.הוא יתן לך מידע מדוייק בנוגע לשלמות הזכרונות שלך.http://www.hardware-test.dk/oc/download.asp?mode=dl&id=399באופן עקרוני יכול להיות שיש לך בעיה במערכת ההפעלה (DLLים פגומים) והתקנה מחדש תפתור הכל, אבל כדאי לבדוק בעיות חומרה לפני.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.