פורסם 2006 בפברואר 1419 שנים שלום ותודה שבחרתם לפחות לעיין בשאלות שלי.אז שאלה ראשונה - איזה צבעים (טושים, עטים מרקרים... כל דבר) אתם מכירים שזוהרים באולטרה? עדיף שיהיה צבע שמחזיק על כל מני סוגי משטחים. (להיות ספציפים - איזוליר באנד)ד"א, קיים חומר שהוא ללא צבע, אבל זוהר באולטרה כשיש אור? והאם גם הוא מחזיק על משטחים שונים?שאלה שניה - האם אפשר לשפשף את המעטפת של הלד כדי שתיווצר נורה ממנו? זאת אומרת, להפוך אותו מלד שמכוון אור לכוון אחד, ללאד שצובע את עצמו באור שלו?תודה לעונים.
פורסם 2006 בפברואר 1419 שנים שלום ותודה שבחרתם לפחות לעיין בשאלות שלי. אז שאלה ראשונה - איזה צבעים (טושים, עטים מרקרים... כל דבר) אתם מכירים שזוהרים באולטרה? עדיף שיהיה צבע שמחזיק על כל מני סוגי משטחים. (להיות ספציפים - איזוליר באנד) ד"א, קיים חומר שהוא ללא צבע, אבל זוהר באולטרה כשיש אור? והאם גם הוא מחזיק על משטחים שונים? כל חומר שיש בתוכו חומרי UV... ספריים טושים וכד'... שאלה שניה - האם אפשר לשפשף את המעטפת של הלד כדי שתיווצר נורה ממנו? זאת אומרת, להפוך אותו מלד שמכוון אור לכוון אחד, ללאד שצובע את עצמו באור שלו? אתה אולי רגיל ללדים UB שזורקים אור לכיוון אחד, יש לדים שרק מדליקים צבע... אלה דווקא הפשוטים והזולים יותר...תודה לעונים.
פורסם 2006 בפברואר 1519 שנים מחבר יש חנות מסויימת שבה יש את החומרים שזוהים ב- UV? מותגים מסויימים? ובקשר ללאד - זה מה שיש לי, ועם זה אני מנסה לעבוד... כעיקרון אני רוצה שיהיה אור חזק, אבל לא פנס. אז תיאורתית, הם זה פוגם בלאג שאני אשפשף את הציפוי החיצוני שלו מעט עם נייר זכוכית?
פורסם 2006 בפברואר 1519 שנים מחבר ל?ד (LED- Light Emitting Diode), בלי 'א'.שמע, אם תתרגם את זה לערבית ואז חזרה לעיברית, זה פתאום יקבל א...i say pota(i)to you say potato
פורסם 2006 בפברואר 1519 שנים חחחחח , לד אחי... קיצר, אף לא שמעתי על מיש'ו ששפשף לד אבל תסה אני יודע... במקום זה א עדיף לך לקנות קטודה... בעקרון אם אתה רוצה שלא לא יהיה פנס הוא אמור להיות שטוח ולא עגול, ככה הוא לא יתמקד... תנסה להשטיח אותו..
פורסם 2006 בפברואר 1519 שנים לא כל כך הבנתי מה אתה מנסה לעשות. כעקרון אין שום בעיה לשייף ולחתוך את הפלסטיק של הלד - רק שים לב שאתה לא חודר למרחב הפנימי שלו (החלל שבו נמצאים שני הקצוות של הרגליים). דוגמה: (מתוך http://www.metku.net/index.html?sect=view&n=1&path=mods/molexlight/index_eng)
פורסם 2006 בפברואר 1719 שנים מחבר תודה לא הייתי צריך לשפשף אותו עד כדי כך, אבל הוא בהחלט נראה מצויין עכשיו בתור לד שמאיר את עצמו בכל מקרה, מישהו יכול להתייחס קצת יותר ברצינות לשאלה על הצבאים שזוהרים באולטרה?
פורסם 2006 בפברואר 1719 שנים תילך לכל חנות חומרים בניין ותבקש מהם ספריי שרגיש לאור אולטרה סגול, או אולטרה ויולט UV....
פורסם 2006 בפברואר 2119 שנים מחבר :lol: :lol: :lol: אחד החזקים!!! :smile1: :lol: הי הי, יש לי 96 בלשון ציון סופי... אז מותר להחליק פה ושם.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.