עבור לתוכן

2 שאלות בנגע ללאדים ולצבעים זוהרים באולטרה

Featured Replies

פורסם

שלום ותודה שבחרתם לפחות לעיין בשאלות שלי.

אז שאלה ראשונה - איזה צבעים (טושים, עטים מרקרים... כל דבר) אתם מכירים שזוהרים באולטרה? עדיף שיהיה צבע שמחזיק על כל מני סוגי משטחים. (להיות ספציפים - איזוליר באנד)

ד"א, קיים חומר שהוא ללא צבע, אבל זוהר באולטרה כשיש אור? והאם גם הוא מחזיק על משטחים שונים?

שאלה שניה - האם אפשר לשפשף את המעטפת של הלד כדי שתיווצר נורה ממנו? זאת אומרת, להפוך אותו מלד שמכוון אור לכוון אחד, ללאד שצובע את עצמו באור שלו?

תודה לעונים.

פורסם

שלום ותודה שבחרתם לפחות לעיין בשאלות שלי.

אז שאלה ראשונה - איזה צבעים (טושים, עטים מרקרים... כל דבר) אתם מכירים שזוהרים באולטרה? עדיף שיהיה צבע שמחזיק על כל מני סוגי משטחים. (להיות ספציפים - איזוליר באנד)

ד"א, קיים חומר שהוא ללא צבע, אבל זוהר באולטרה כשיש אור? והאם גם הוא מחזיק על משטחים שונים? כל חומר שיש בתוכו חומרי UV... ספריים טושים וכד'...

שאלה שניה - האם אפשר לשפשף את המעטפת של הלד כדי שתיווצר נורה ממנו? זאת אומרת, להפוך אותו מלד שמכוון אור לכוון אחד, ללאד שצובע את עצמו באור שלו?

אתה אולי רגיל ללדים UB שזורקים אור לכיוון אחד, יש לדים שרק מדליקים צבע... אלה דווקא הפשוטים והזולים יותר...תודה לעונים.

:xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

יש חנות מסויימת שבה יש את החומרים שזוהים ב- UV? מותגים מסויימים?

ובקשר ללאד - זה מה שיש לי, ועם זה אני מנסה לעבוד... כעיקרון אני רוצה שיהיה אור חזק, אבל לא פנס. אז תיאורתית, הם זה פוגם בלאג שאני אשפשף את הציפוי החיצוני שלו מעט עם נייר זכוכית?

פורסם

ל?ד (LED- Light Emitting Diode), בלי 'א'.

פורסם
  • מחבר

ל?ד (LED- Light Emitting Diode), בלי 'א'.

שמע, אם תתרגם את זה לערבית ואז חזרה לעיברית, זה פתאום יקבל א...

i say pota(i)to you say potato

פורסם

חחחחח , לד אחי...

קיצר, אף לא שמעתי על מיש'ו ששפשף לד :lol: אבל תסה אני יודע...

במקום זה א עדיף לך לקנות קטודה...

בעקרון אם אתה רוצה שלא לא יהיה פנס הוא אמור להיות שטוח ולא עגול, ככה הוא לא יתמקד...

תנסה להשטיח אותו..

פורסם

לא כל כך הבנתי מה אתה מנסה לעשות.

כעקרון אין שום בעיה לשייף ולחתוך את הפלסטיק של הלד - רק שים לב שאתה לא חודר למרחב הפנימי שלו (החלל שבו נמצאים שני הקצוות של הרגליים).

דוגמה:

led.jpg

(מתוך http://www.metku.net/index.html?sect=view&n=1&path=mods/molexlight/index_eng)

פורסם
  • מחבר

תודה :) לא הייתי צריך לשפשף אותו עד כדי כך, אבל הוא בהחלט נראה מצויין עכשיו בתור לד שמאיר את עצמו :)

בכל מקרה, מישהו יכול להתייחס קצת יותר ברצינות לשאלה על הצבאים שזוהרים באולטרה?

פורסם

תילך לכל חנות חומרים בניין ותבקש מהם ספריי שרגיש לאור אולטרה סגול, או אולטרה ויולט UV....

פורסם

הצבאים שזוהרים באולטרה?

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

אחד החזקים!!! :smile1: :smile1: :lol: :lol:

פורסם
  • מחבר

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

אחד החזקים!!! :smile1: :smile1: :lol: :lol:

הי הי, יש לי 96 בלשון ציון סופי... אז מותר להחליק פה ושם. :silly:

פורסם

זה לא להחליק פה ושם...אולי קיבלת 96 בלשון ואתה בכיתה א' :lol: :lol: :screwy:

פורסם
  • מחבר

ציון סופי, זאת אומרת ציון סופי. בגרות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים