עבור לתוכן

בעיה עם יציאת הטלוויזיה ב GeForce 6600GT PCI-e

Featured Replies

פורסם

אהלן :)

יש לי בעיה עם יציאת הטלוויזיה בכרטיס המסך שלי, אני מקווה שמישהו יודע\מכיר את הבעיה..

הכרטיס: Gigabyte GeForce 6600GT 128mb PCI-e

אז ככה, כשאני מפעיל את ה TV-OUT המחשב מראה כאילו הוא משדר, אבל בעצם לא נשלח שום אות לטלוויזיה .. כלום, פשוט כלום..

ניסיתי להתקין כמה גירסאות של דרייברים לכרטיס (כולל החדשה ביותר), אפילו ניסיתי להתקין את כל המחשב מחדש על WIN XP 64bit אבל זה עדיין לא השתנה..

אני מחבר את הכרטיס דרך המתאם שהיה מצורף לכרטיס (מצורף להודעה התמונה שלו), באתר של GIGABYTE נכתב שזה מתאם HDTV .. הבעיה שהטלוויזיה שלי היא לא HDTV ואי אפשר לחבר את הכבל SVIDEO ישירות מהכרטיס לטלוויזיה ללא המתאם הזה .. מכיוון שהיציאה בכרטיס היא בעלת 9 פינים ..

למישהו יש מושג איך לגרום ליציאה לעבוד ? זה ממש חשוב...

בתודה מראש!

איציק

[attachment deleted by admin]

פורסם

אממ תנסה עם כבל של s-video to rca

תוודא שהטלויזיה על av אם יש כמה אז תעביר עד שתראה תמונה

ואולי פשווט לא הגדרת נכון שהמחשב ישדר לטלויזיה

פורסם

אין דרייבר WDM לVIVO על windows xp x64, אז רד מזה.

תחזור ל win xp 32 ותוריד את דרייבר הWDM מהאתר של נוידיה.

פורסם
  • מחבר

לא הבנת.. אמרתי שניסיתי על WIN 64 ביט, לא שנשארתי עם הגירסה הזאת.. אני משתמש ב WIN XP PRO SP2

דרייבר WDM ? זה משהו שונה ?

פורסם

גם אני קיבלתי את הכבל הזה עם המחשב החדש שקניתי.

ולי יש גם GeForce 6600.

פשוט קניתי כבל אחר ובעזרת הקבל האחר אני מחבר את הכבלים של המוזיקה לטלוויזיה ובעזרת הכבל שקיבלתי מחבר את הוידאו למחשב וזה פועל לי מצויין.

מקווה שעזרתי :xyxthumbs:

פורסם

תנסה תחילה לחבר באמצעות כבל RCA רגיל.. כלומר:

חבר את המתאם לכרטיס מסך.. ומהכרטיס מסך חבר את הRCA לחיבור הכחול (בננה) AV..

עוד דבר שחשוב לזכור הוא שחיבור הכבל לטלויזיה לא אמור לפעול במיידי, תחילה עליך לעבור לערוץ AV בטלויזיה.. (ייתכן מאד שזו הבעיה)...

פורסם
  • מחבר

גם אני קיבלתי את הכבל הזה עם המחשב החדש שקניתי.

ולי יש גם GeForce 6600.

פשוט קניתי כבל אחר ובעזרת הקבל האחר אני מחבר את הכבלים של המוזיקה לטלוויזיה ובעזרת הכבל שקיבלתי מחבר את הוידאו למחשב וזה פועל לי מצויין.

מקווה שעזרתי :xyxthumbs:

איזה כבל קנית ? אתה יכול להראות תמונה שלו ? אתה מתכוון שקנית כבל שהחליף את המתאם שבא עם הכרטיס ?

וכמובן שהעברתי לערוץ AV ..

תודה על התגובה :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים