פורסם 2006 בפברואר 1319 שנים שאני עושה ריסטרט למחשב אז לפני שהוא בכלל טוען את הכונני דיסקים ודיסקטים זה עושה רעש מהכונן דיסקטים שכאילו הוא מחפש דיסקט ואז מצפצף ורושם ליdisk boot failureואומר שיש בעיה עם הkeyboard או משהו כזה...ושאני מכניס דיסקט איתחול הוא מפעיל אותו אבל המקלדת בכלל לא עובדתאם אני מכבה את המחשב ל5 דק' ככה זה בד"כ מסתדר ומפעיל את המחשב טוב ולא ניגש לכונן דיסקטים בהתחלה ואז הוא עולה כמו שצריךבקיצור מה הבעיה ואיך אני מסדר אותה בבקשה?
פורסם 2006 בפברואר 1319 שנים בשביל לעקוף את הבעיה תכנס ל BIOS ותגדיר שם שאת האתחול הוא יעשה מהHD או הCD .
פורסם 2006 בפברואר 1419 שנים תנסה לנתק את הפלופי זמנית, ואולי להחליף מקלדת או להוציא אותה בכלל למרות שלא נראה לי שאין קשר בכלל אולי הוא עושה איזה בעיה ב IRQ לא מאמין שיש קשרתוודא שבביוס הוא יפעיל ראשון את ה H.D.D תנסה ותגיד אם יש משהו או לא
פורסם 2006 במאי 1319 שנים מחבר ניסיתי הכל אין זה לא עוזר אני חושב שזה קורה בגלל שההרד דיסק מתחמם ואז הוא כאילו לא מזהה אותו ומדלג עליו ובגלל זה זה נותן את ההודעהכי אחרי כמה זמן שאני מחכה והמחשב מתקרר זה עולה כמו שצריך
פורסם 2006 במאי 1519 שנים ניסיתי הכל אין זה לא עוזר אני חושב שזה קורה בגלל שההרד דיסק מתחמם ואז הוא כאילו לא מזהה אותו ומדלג עליו ובגלל זה זה נותן את ההודעהכי אחרי כמה זמן שאני מחכה והמחשב מתקרר זה עולה כמו שצריךנסה לבדוק את חיבור החשבל של ההרדיסק...היתה לי בעיה במגעים של המולקס המחשב הקודם ואז לפעמים המחשב לא היה מזהה בכלל את ההרדיסק.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.