פורסם 2006 בפברואר 1219 שנים הי יש לי מחשב P4 2GHZ HD מ"ס 1 של 80 Gb מחובר primary master ועובד בצורה תקינה DVD RW מחובר primary slave ועובד בצורה תקינה cd מחובר secondary master וגם עובד בצורה תקינהHD מ"ס 2 של 40 Gb מחובר secondary slave באמצעות כונן מגירהעכשיו, אתמול החלפתי HD במגירה כדי להעביר קבצים אבל המחשב לא זיהה את ה HD במערכת ההפעלה אלא רק bios (זו לא בעיה של ג'מפרים כבר בדקתי את זה)לאחר מכן רציתי להחזיר את ה HD המקורי שגם אותו המחשב לא זיהה ניסיתי לחבר כל אחד משני ה HD הנ"ל בעזרת USB TO IDE וגם אז הם לא זוה לא במחשב המדובר ולא בנייד שלימכאן אני מגיע למסקנה שה HD נדפק איך שהוא אם אני טועה אנא תקנו אותי בבקשה אם לא טעיתי אני מבקש המלצה באיזה כלי (תוכנה) להשתמש כדי לנסות ניסיון נואש ואחרון לתקן את הבעייה שנוצרהולשחזר לפחות חלק מהקבציםנ.ב זו גם לא בעיה של פרטישין מכיון שניסתי להפעיל את המחשב עם הדיק BOOT של פרטישין מג'יק וגם שם לא זוהו ה HD'sבבקשה בבקשה בבקשה תעזרו לי
פורסם 2006 בפברואר 1619 שנים מחבר זה מה שאני מנסה לעשות באמצעות הפורום בנתיים אני לא ממש יודע מה לעשות המחשב עובד עם HD אחר של 80 אבל יש לי הרגשה שכזו שאפשר לתקן את ה HD'S האחרים יש המלצות?????
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.