פורסם 2002 בספטמבר 723 שנים שלום, מתי שאני פותח נגיד את האקספלורר אז הוא לא נפתח עד הסוף. אתם יודעים איך אפשר לעשות שהוא יפתח עד הסוף?
פורסם 2002 בספטמבר 723 שנים מחבר עומר אני יודע אני לא עד כדי כך מטומטם....מה שאני רוצה מתי שאני פותח את החלון שהוא יפתח לי אוטומטית עד הסוף אוליי אתה יודע איך עושים זאת?
פורסם 2002 בספטמבר 723 שנים 1. פתח את החלון הבוקש.2. לחץ על כפתור ה-Maximize או דרך המקלדת: Alt+Space->X3. סגור את החלון.4. פתח אותו שוב. עכשיו הוא אמור להיות בגודל מקסימלי....5. שנה כותרת ל-"איך גורמים לחלונות להפתח בגודל מקסימלי?"Prog.
פורסם 2002 בספטמבר 723 שנים מחבר תודה את זה אני יודע, אבל אי אפשר שהוא יפתח מהתחלה בגודל מקסימלי? יענו בלי משחקים!
פורסם 2002 בספטמבר 723 שנים נסה את WinSize.אני זוכר שהשתמשתי בה בעבר ב-Win98 כדי לשנות את מצב התצוגה של Explorer ל-Details View (הוא היה חוזר ל-Large Icons אחרי פתיחה של 28 חלונות...).אחד מהפיצ'רים שלה זה שינוי אוטומטי של גודל חלון לפי הכותרת שלו. תנסה להגדיר * כדי "לתפוס" את כל החלונות.שיום לב שמדובר בתוכנת beta שתשאר כזאת לתמיד, הדיסק הקשיח של זה שפיתח אותה התרסק ואיתו קוד המקור של התוכנית.גם לא ברור אם יש לה תאימות ל-WinXP, אז נסה אותה על אחריותך... :smoke:Prog.
פורסם 2002 בספטמבר 1023 שנים "תודה את זה אני יודע,אבל אי אפשר שהוא יפתח מהתחלה בגודל מקסימלי? יענו בלי משחקים!"מה? אין שום משחקים!תקרא טוב מה ש Prognathous אמר לך!"1. פתח את החלון הבוקש.2. לחץ על כפתור ה-Maximize או דרך המקלדת: Alt+Space->X3. סגור את החלון.4. פתח אותו שוב. עכשיו הוא אמור להיות בגודל מקסימלי."(פתח חלון לחץ על ה"ריבוע" האמצעי (שמגדיל את החלון),אחרי זה על ה"X" (שסוגר אותו) ואחרי זה פתח את אותו חלון שוב)ואז הוא יפתח אוטומטית למקסימום הגודל יש?
פורסם 2002 בספטמבר 1023 שנים המממ... תן לי לנסות :-X פתח את החלון תעשה aximize וכשאתה סוגר אותו לחץ על המקש Shift זה אמור לפתור את הבעיה יום טוב.
פורסם 2002 בספטמבר 1023 שנים מחבר "תודה את זה אני יודע,אבל אי אפשר שהוא יפתח מהתחלה בגודל מקסימלי? יענו בלי משחקים!"מה? אין שום משחקים!תקרא טוב מה ש Prognathous אמר לך!"1. פתח את החלון הבוקש.2. לחץ על כפתור ה-Maximize או דרך המקלדת: Alt+Space->X3. סגור את החלון.4. פתח אותו שוב. עכשיו הוא אמור להיות בגודל מקסימלי."(פתח חלון לחץ על ה"ריבוע" האמצעי (שמגדיל את החלון),אחרי זה על ה"X" (שסוגר אותו) ואחרי זה פתח את אותו חלון שוב)ואז הוא יפתח אוטומטית למקסימום הגודל יש?זה כן משחק אני לא רוצה להתעסק בזה בכלל אני רוצה שישר שאני יפתח את החלון הוא יפתח בגודל מקסימלי בלי לפתוח קודם ואז מבין?
פורסם 2002 בספטמבר 1123 שנים WOW אח שלי אתה בסדר אני כותב עברית זה טוב?או שאתה רוצה משהוא אחר? הסברתי הכי פשוט שאפשר.דרך אגב ניסית בכלל???ושוב פעם: אתה צריך לעשות את הפעולה הזאת:"(פתח חלון לחץ על ה"ריבוע" האמצעי (שמגדיל את החלון),אחרי זה על ה"X" (שסוגר אותו) ואחרי זה פתח את אותו חלון שוב)ואז הוא יפתח אוטומטית למקסימום הגודל יש?)"רק ואני חוזר רק פעם אחת (1) וזהו אחר כך בפעמים הבאות זה יהיה בגודל שהשארת את זה יש?ליתר ביטחון: אם פתחת את האקספלורר והוא לא על מסך מלא אתהמגדיל אותו וסוגר אותו כשהוא גדול וזהו. כל שאר הפעמים שתפעיל אותוהוא יפתח אוטומטית ואני חוזר תקרא טוב אוטומטית במסך מלא.אם במידה ועשית את זה כמו שהוסבר וזה לא עבד נסה ה ש BenK אמר.בהצלחה!
פורסם 2002 בספטמבר 1223 שנים מחבר כן אבל אחרי זה, זה שוב יחזור נגיד עם אני יכבה את המחשב או יעשה ריסט.....טוב לא חשוב זה לא כזה משנה!
פורסם 2002 בספטמבר 1623 שנים "כן אבל אחרי זה,זה שוב יחזור נגיד עם אני יכבה את המחשב או יעשה ריסט.....טוב לא חשוב זה לא כזה משנה!"לא, זה לא אמור לחזור אחרי ריסטרט (אגב יכולת לנסות ואז לספראם זה כן או לא באופן מוחלט...) ואם זה כן חוזר אז יש לך בעיה אחרת.וזה כן משנה אם כתבת על זה, ואם זה מפריע לך ולא פטרת ת'בעיה תבקש שוב עזרה!
פורסם 2002 בספטמבר 1623 שנים אם אתה רוצה משהו שתמיד יגדיל לך כל חלון, לך על Winsize שהצעתי קודם.כל השלבים שאני עומד לתאר עכשיו הם חד-פעמיים, מרגע שתגדיר אותם, חלונות יפתחו "מהתחלה בגודל מקסימלי, יענו בלי משחקים", כדבריך.לאחר ההתקנה, קליק ימני על האייקון של התוכנה ובחר ב-Windows Handlerבחלון שנפתח בחר כותרת כלשהי של חלון תחת Active Windows ולחץ על Tag WIndow.עכשיו סמן את החלון שנמצא ב-Tagged Windows ולחת על Optionsסמן את Ignore all dialogs ולחץ על OK לאישור.לחץ על Edit Tag ושנה את הכותרת של החלון ל-"*" (ללא המרכאות)סמן את Center Window ותחת Width ו-Height, הגדר את הרזולוציה של המסך שלך.OK לאישור ואז Save Tags.זהו, מעכשיו כל חלון תמיד יפתח לך על כל המסך. גם חלונות של IE.החסרונות העקריים הם שמדובר בתוכנת בטא (ראה הודעה קודמת) שרצה ברקע, אם כי צורכת מעט מאוד זכרון וזמן מעבד.בניגוד להצעה המקורית שלי שדיברה בעיקר על אקספלורר, הפתרון עם Winsize מגדיל כל חלון. אולי בשבילך זה יתרון, אבל אני מעדיף שליטה. Alt+Space->X לוקח לי רבע שניה ועובד על כל מחשב עם Windows (ואפילו על CDE בסולריס), בלי צורך בשום קינפוגים.Prog.
פורסם 2002 בספטמבר 1623 שנים אז יש פתרון נוסף בדמות תוכנה בשם AUTOSIZER שם ניתן להגדיא את החלון לפי COMPARE USING CLASS NAME ואז מגדירים שרק חלונות מסוג IEFRAME יוגדלו ויפתחו בגודל מקסימלי
פורסם 2002 בספטמבר 1723 שנים אופססס יש משהוא במה ש BENOR אומר, אני לא בטוח שזה בדיוק הבעיה שלו אבל..שמתי לב של פעם שאני פותח חלון חדש ב EXPLORER לחצן ימני על לינק ("open in new window") הוא נפתח בחלון קטן (מאוד)וכלום לא עוזר, הדבר המוזר הוא שזה קורה רק באתר של YAHOO ???יש למישהו רעיון BENOR אולי אתה???אמממ מוזררר אבל זה ניפטר מעצמו ?!???נו טוב לא חשוב..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.