עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

win sp1

Featured Replies

פורסם

תבינו דבר אחד בקשר להעתקות תוכנה העצומות שהולכות בישראל:

אמריקאי משתכר בדולרים וקונה בדולרים לעומת זאת ישראלי משתכר בשקלים וקונה בדולרים כך שאם אחותה של אימי (הגרה בארה"ב) משתכרת 6000$ אימי לעומתה משתכרת 6000 ש"ח והעלות של המוצרים בארץ (כל מוצר) הוא שווה ערך ואפילו גבוהה יותר מארה"ב.

אז תגידו לי אתם אם בשביל אמריקאי 100$ זה 1/60 מהמשכורת, ולישראלי לעומתו זה 1/12 מהמשכורת למי פה הפגיעה היא יותר קשה?

ואגב אף פעם לא התפלאתי ברמתו הגבוהה של הווארז בישראל כי בנוסף למה שציינתי לעיל הישראלי הוא גם מניאק (משמע ישראלי). ;)

• תגובות 38
  • צפיות 5.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תבינו דבר אחד בקשר להעתקות תוכנה העצומות שהולכות בישראל:

אמריקאי משתכר בדולרים וקונה בדולרים לעומת זאת ישראלי משתכר בשקלים וקונה בדולרים כך שאם אחותה של אימי (הגרה בארה"ב) משתכרת 6000$ אימי לעומתה משתכרת 6000 ש"ח והעלות של המוצרים בארץ (כל מוצר) הוא שווה ערך ואפילו גבוהה יותר מארה"ב.

אז תגידו לי אתם אם בשביל אמריקאי 100$ זה 1/60 מהמשכורת, ולישראלי לעומתו זה 1/12 מהמשכורת למי פה הפגיעה היא יותר קשה?

ואגב אף פעם לא התפלאתי ברמתו הגבוהה של הווארז בישראל כי בנוסף למה שציינתי לעיל הישראלי הוא גם מניאק (משמע ישראלי). ;)

פה קבור הכלב!!! (כן פה....לא שם אלא פה) ;)

פורסם

בשלב ההתקנה, מתי בדיוק זה אמור להתריע שה CDKEY דפוק ?

בהתחלה של ההתקנה, תצא שגיאה שבמספר של XP לא חוקי או גנוב, או משהו כזה...

ב-XP שהותקן עם מספר סידרי שמתחיל עם FCKGW, תופיעה שגיאה זו וההתקנה לא תתבצע.

גם אם מספר סריאל של XP הוא XXXXX-640-0000356-23XXX או XXXXX-640-2001765-23XXX (המספר שרשום במאפייני המערכת) ההתקנה גם לא תתבצע.

http://www.microsoft.com/licensing/resources/vol/volkeys_winxpsp1.asp

הרבה יותר חשוב מה כן עובד לא מה לא עובד

< צונזר >

פורסם

אתם מגזימים!!

תשתדלו להשאיר את הת'רד כמה שיותר לעניין!

פורסם

קודם כל כדי להיות נאמן לנושא השיחה, אני יכול להגיד שההתקנה עברה בהצלחה על לא מעט מחשבים שהיתה מותקנת עליהם גרסה חוקית אבל עם ה-serial שמתחיל ב-fckgw, וזאת לאחר שינוי המספר. בינתיים לא הורגשו שינויים משמעותיים, אם כי האפשרות להסיר לא מעט מהרכיבים המעיקים של מעה"פ מצויינת.

ועכשיו לנושא ההעתקות... מסתבר שיש פה כמה אנשים שלא מודעים למספרים וכמה ממש ממש תמימים (GanirC למשל, ואל תיקח את התגובה שלי באופן אישי...)

רובן המכריע של תוכנות בישראל ובעולם בכלל הן גנובות. גם בלי הנסיון שיש לי של עבודה בתחום, הן כמוכר (מחשבים ותוכנות) והן כטכנאי שמטפל בלא מעט מחשבים שונים, כל מאמר בנושא הפיראטיות מצביע על כך. זה נכון שדווקא מערכות הפעלה אנשים כן מעדיפים לקנות (והם צודקים), אבל זה לא משנה את העובדה שעדיין רוב מערכות ההפעלה שמותקנות בעולם הן פיראטיות. כמה עותקים של winxp נמכרו בעולם? 46 מליון? וכמה מחשבים יש בעולם? חצי מיליארד? אז או ש-400 מליון מחשבים מריצים לינוקס או שמישהו גונב תוכנות...

מפיסטו - יש לך בעיות עם style xp? קנית את התוכנה הזאת??? ואת האנטיוירוס שרץ אצלך? ואת הפיירוול? ואת תוכנת הצריבה ואת getright ואת acdsee ועוד עשרות תוכנות אחרות שבוודאי מותקנות אצלך? אני לא תוקף אותך אישית אבל גם אם כן קנית את כל התוכנות האלה, אתה ממש במיעוט.

בכירים בכל מיני חברות תוכנה ומשחקים בעולם כבר הודו שהעתקת תוכנות עוזרת להם בשתי דרכים:

1. מספר משתמשים = כוח. מיקרוסופט לא היתה מה שהיא היום לולא מספר המשתמשים בתוכנות שלה, ומספר המשתמשים בתוכנות שלה לא היה גבוה כ"כ אם לא ניתן היה להעתיק אותן בקלות. כמה אנשים היו מנסים קודם את לינוקס אם היו נדרשים לשלם 500-1000 ש"ח פעם בשנה שנתיים עבור מעה"פ מתקדמת יותר? לכמה חברות קטנות היתה ניתנת הזדמנות לפתח מוצרים משלהן אם מוצרי מיקרוסופט לא היו מועתקים בהמוניהם?

2. מפתחי משחקים הודו בעובדה שמשחקי המשך זוכים להכנסות גבוהות יותר ממשחקים מתחילים. ראיתי את זה בראיון עם אחד המפתחים של Red Alert 2, וזה נכון עובדתית. כמה מכם ירוצו לקנות את UT 2003 כשהוא יצא? וכמה בעולם יעשו את זה? ומה לגבי doom 3?

כמה מחשבים יצא לי למכור ללא מערכת הפעלה... אנשים שכששאלתי אותם אם הם רוצים מעה"פ וענו לי "לא, אני אתקין בעצמי" - אתם חושבים שיש להם עותק חוקי בבית? אני יכול להגיד לכם שאחוז המתקינים בעצמם גדול בהרבה מאלה שקונים מערכת הפעלה.

לסיכום, די עם התמימות. אני מוכן להתערב של-90%-95% מהאנשים פה יש תוכנות גנובות בבית, גם אלה שטוענים שתוכנות גנובות זה עניין של השוליים של החברה. אל תבינו אותי לא נכון. אני לא נותן לכך לגיטימציה ואני לא אומר שזה בסדר. במצב תקין לכולנו היו גרסאות חוקיות של כל התוכנות שלנו, ומחיר התוכנות היה נמוך בצורה שתאפשר לאנשים לקנות תוכנות חדשות מבלי לחשוש מפשיטת רגל. אבל זה לא משנה את העובדה שכולנו מעתיקים תוכנות. ובואו לא נגלוש אפילו לנושא ה-mp3, סרטים וכו' מועתקים, שם המספרים גדולים עוד יותר.

ונקודה אחרונה ונוספת:

הפורומים של hwzone לא אמורים לשמש כבמה לעיסוק ב-warez ובשאר נושאים לא חוקיים. כך גם כל אתר חדשות בעולם המסקר את תופעת התוכנות הגנובות, אך לא נוגע בהן. להתעלם מכך שישנן תוכנות לא חוקיות או לבטל את האפשרות הזאת יהיה כמו לטעון שכל מנהיגי העולם שוחרים שלום וכי בעולם באמת אוהבים יהודים. מה שכן, אסור לתת לדיון הזה להדרדר לרמה של החלפת מידע לגבי תוכנות לא חוקיות, אתרים שמהם ניתן להוריד את התוכנות האלה וכו'.

פורסם

למה זה צונזר ?

בכל מקרה ... מה שצריך לעשות כדי שיהיה אפשר להתקין את הSP1 הוא לשנות את המספר הסידורי (מן הסתם) למספר שלא מבניהם

אחד כזה בטוח תוכלו למצוא באינטרנט ולשנות את הקיים אפשר לעשות בעזרת תוכנה שנמצאת בWIN בשם windows product activation

פורסם

למה זה צונזר ?

כי פה זה לא המקום לפרסם סיראליים לא חוקיים.

פורסם

לא התכוונת שלא חוקי לפרסם פה סיריאליים כן חוקיים!

אלא התכוונת שלא חוקי לפרסם את הסיריאליים הכן חוקיים האלה בפורומים!!

פורסם

סיראל כלשהו שמופץ עם תוכנה הוא אמור להיות אישי לאותה תוכנה ולאותו רשיון ולא צריך להיות מופץ בכלל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.