עבור לתוכן

win sp1

Featured Replies

פורסם

ואיפה ניתן להשיג גרסה פרוצה?

לא כאן.

• תגובות 38
  • צפיות 5.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הכסף הכי גדול שמגיע למיקרוסופט בכל מה שקשור למערכות הפעלה זה הכסף שמגיע מהדילים (יותר נכון הגניבות) שמגיע לך מחשב כולל הכל בפנים עם Windows מקורי.

במיוחד מחברות כמו Compaq, HP וכו'...

פורסם

אני יכול להגיד לך משהו? אתה מדבר שטויות

אני לא עני וברוך השם יש לי הכל (מה לאכול , ללבוש , 2 מחשבים ואוטו ) ואני לא חושב שצריך לשלם למייקרוסופט 1000 שקל ויותר על מערכת הפעלה....שאני יכול להשיג אותה מהנט...ועוד הרבה כמוני אומרים ככה....תעשה כאן סקר ותראה לכמה יש מערכות הפעלה מקורייות ולכמה לא ואז נדבר....אוקייי???

אני יכול להגיד לך משהו ? אני מקווה שיום אחד תתבגר, ותבין שהשטויות שכתבת פה, מתאימות לחשיבה של ילד קטן, או של פושע. אז מה אם אתה יכול להשיג את זה בחינם ? זה אומר שזה חוקי ? ממש לא ! אתה הולך ברחוב, רואה אוטו שבא לך, נכנס לתוכו ונוסע ? לא ! כי זה פשע לגנוב. זו הבעיה של הציבור היום - אתם לא מצליחים להבין שמוצר תוכנה, זהה מבחינת זכויות היוצרים והקניין לכל מוצר אחר - אוטו, בית, רדיו טייפ, ועוד ! כמו שאתה לא הולך וגונב דברים אחרים, אתה גם לא אמור לגנוב תוכנה ! זה שזה מאד קל, וזה מסתובב ברשת, וזה נראה לא מזיק לעשות את זה, לא נותן שום לגיטימציה לעבירה על החוק ! בזה נלחמים כל הגופים הגדולים, ואת הנקודה הזו פספסת.

פורסם
  • מחבר

אבל איך פורצים את התוכנה?

שלח לי הודעה פרטית!

נ.ב

אני נהיה מפחיד בלילה כך שעדיף שלא תשלח לי בלילה :asthanos:

פורסם

גיריק C (לא זכרתי את השם)

תאמין לי אני מאוד בוגר...זה נכון שזה פשע...ואתה צודק..אבל תחשוב שאם הם היו מורדים את המחירים כולם היו מרווחים מזה...הם היו מקבלים יותר כסף (כי יותר אנשים היו קונים) ואנחנו היינו מרווחים מזה שלא היינו צריכים לדאוג שאיזה הגנה הם ישימו הפעם אלא להיות בראש שקט.... אם יהיה לי רשיון (תוכנה מקורית) אז לא יהיה איכפת לי איזה הגנות הם ישימו!...לפני משהו כמו 30 דקות צלצל אליי חבר שלי שלא דיברתי איתו שבוע בערך (הוא בצבא) וסיפר לי שאבא שלו קנה מערכת הפעלה מקורית (XP) והוא שלם 680 עם התקנה....על מה 550 שקל? על מה? נניח שזה היה תוכנה מושלמת בלי באגים (בכמויות) ובעיות אבטחה אז תאמין לי שאם לא היו איתה(התוכנה) כל כך הרבה בעיות והמחיר היה יותר נמוך הייתי קונה אחת ....אבל זה לא ככה אז אין לי אחת מקורית....ואני יודע שתגיד "מה אתה מתגא בפשע שעשית" אבל אין מה לעשות זה מה יש.

ואתה יש לך הכל מקורי בבית או שיש לך גם צרובים?

חיפשתי (כאן בפורום) ומצאתי שנעשה סקר בנושא הזה ו...מה אני יגיד לך למספר קטן מאוד של אנשים יש מקורי....אם אתה גם רוצה לראות את זה אתה יכול להריץ חיפוש ולראות בעצמך.

פורסם

מתן תסלח לי אבל תפסיק לבזות את הפורום הזה בדיבורי הוורז שלך !!

אתה רוצה לגנוב בבקשה !

לגבי כל המערכות הפעלה הביתיות עד היום רק ה XP שווה אכן את המחיר ולכן היא ההכי מצליחה !!!

46 מיליון עותקים בשנה לעומת 26 מיליון של 98 בכל התקופה!!!!

אם אתה חושב שזה שאתה מתפאר על היותך בעל גרסה גנובה של XP עושה אותך יותר "גבר" או "מצ'ו" אז הרשה לי לתקן אותך , זה

עושה אותך ילדותי כמו שנאמר (ואני משתמש במילים עדינות מאד ) !

ולעניין :

כרגע ה XP SP1 מאד מומלץ וניתן רק לבעלי XP חוקי לאחר סוף החודש תחסם האפשרות לעשות עדכונים למערכת הפעלה ללא התקנה הSP1 , אישורים חריגים ניתן יהיה לקבל ממיקרוסופט ישראל (ללקוחות רשומים) או כנגד הצגד חשבונית רכישה או תעודת חוקיות.

רק בעיה אחת גיליתי בעדכון - תוכנות כמו STYLE XP לא מצליחות לעבוד עם העדכון לכן אני מניח שיצא עדכונים לרוב תוכנות

האלה בקרוב.

פורסם

מפיסטו

יש לי רק שאלה אחת אליך והיא: איך הגעת למסקנה שאני מרגיש "גבר" או "מאצ'ו"?? :nono:

אני לא מתהדר בזה שיש לי מערכת הפעלה לא מקורית..אבל לא מתבייש בזה. נקודה סוף פסוק

ולכל אחד כאן יש תוכנה מעותקת אז מה כולם מתנפלים עליי? אני יכול לדעת ? כאילו שאתם צדיקים גדולים בתחום (סלחו לי אם אני נהייה ילדותי)אבל זה מה שאני חושב! ואת זה כתבתי

פורסם

סייג לחוכמה - שתיקה.

תפנים

**** עריכה****

אני לא מתכוון להעליב או לריב איתך

פורסם

גיריק C (לא זכרתי את השם)

תאמין לי אני מאוד בוגר...זה נכון שזה פשע...ואתה צודק..אבל תחשוב שאם הם היו מורדים את המחירים כולם היו מרווחים מזה...הם היו מקבלים יותר כסף (כי יותר אנשים היו קונים) ואנחנו היינו מרווחים מזה שלא היינו צריכים לדאוג שאיזה הגנה הם ישימו הפעם אלא להיות בראש שקט.... אם יהיה לי רשיון (תוכנה מקורית) אז לא יהיה איכפת לי איזה הגנות הם ישימו!...לפני משהו כמו 30 דקות צלצל אליי חבר שלי שלא דיברתי איתו שבוע בערך (הוא בצבא) וסיפר לי שאבא שלו קנה מערכת הפעלה מקורית (XP) והוא שלם 680 עם התקנה....על מה 550 שקל? על מה? נניח שזה היה תוכנה מושלמת בלי באגים (בכמויות) ובעיות אבטחה אז תאמין לי שאם לא היו איתה(התוכנה) כל כך הרבה בעיות והמחיר היה יותר נמוך הייתי קונה אחת ....אבל זה לא ככה אז אין לי אחת מקורית....ואני יודע שתגיד "מה אתה מתגא בפשע שעשית" אבל אין מה לעשות זה מה יש.

ואתה יש לך הכל מקורי בבית או שיש לך גם צרובים?

חיפשתי (כאן בפורום) ומצאתי שנעשה סקר בנושא הזה ו...מה אני יגיד לך למספר קטן מאוד של אנשים יש מקורי....אם אתה גם רוצה לראות את זה אתה יכול להריץ חיפוש ולראות בעצמך.

לא ברור לי למה אתה באמת מתגאה בזה, ומה שעוד יותר לא ברור לי זה מאיפה אתה יודע ש550 שקל זה גבוה מדי ? גם בארה"ב המחיר של מערכת ההפעלה הוא 99$, אז למה שפה זה לא יעלה באותו סדר גודל ? אתה יודע ש100$ מתורגמים לכ500 שקל ? זה המחיר. אני לא רואה אותך גונב טלויזיה, כי היא עולה 5000 שקל , ולדעתך זה מוגזם. תסביר לי למה לדעתך, ולדעת רבים פה, גניבת תוכנה מותר, לעומת גניבה אחרת שהיא באמת בגדר פשע ?

פורסם

אני כבר יושב על ה SP 1 במשך יותר מיממה, שום שיפור בולט לעין...

בעיות התאימות עדיין קיימות והבאגים מככבים מרגע לרגע, וכמו שכבר אמרתי, אינני עובר לשימוש שוטף במערכות הזאת עד לצאתה של SP 3 לפחות...

כמה טוב שמצאתי דיסק קשיח "לטסטים", כך לא צריך לפרמט כל הזמן. אני חייב להודות, שאפילו בגילי, פורמט כבר הפך לדבר מייאש ומתסכל. :lol:

נ.ב,

חלונות 2000 היתה באותו המצב פחות או יותר, גם כשהשתחררה ה SP 1.

אבל כיום, עם ה SP 3 וגם עם ה 2, חלונות 2000 כבר הוכיחה את עצמה מעל ומעבר כמערכת האיכותית ביותר!

פורסם

אני כבר יושב על ה SP 1 במשך יותר מיממה, שום שיפור בולט לעין...

בעיות התאימות עדיין קיימות והבאגים מככבים מרגע לרגע, וכמו שכבר אמרתי, אינני עובר לשימוש שוטף במערכות הזאת עד לצאתה של SP 3 לפחות...

כמה טוב שמצאתי דיסק קשיח "לטסטים", כך לא צריך לפרמט כל הזמן. אני חייב להודות, שאפילו בגילי, פורמט כבר הפך לדבר מייאש ומתסכל. :lol:

נ.ב,

חלונות 2000 היתה באותו המצב פחות או יותר, גם כשהשתחררה ה SP 1.

אבל כיום, עם ה SP 3 וגם עם ה 2, חלונות 2000 כבר הוכיחה את עצמה מעל ומעבר כמערכת האיכותית ביותר!

תגיד לי, ה SP3 של WIN2K כולל בתוכו את כל העדכונים של SP1 ושל SP2 ? או שיש צורך להתקין קודם את ה SP הקודמים ?

פורסם

אין צורך לעדכן בסדר עולה.

פשוט תתקין את SP 3, הוא כבר כולל את כל האיכות בתוכו. :)

פורסם

לכל המתווכחים פה!!!...

מיקרוסופט הגיע למה שהגיע רק בזכות העתקות תוכנה!!...נשמע מוזר הא????

ובכן מיקרוסופט כבשה את השוק עוד בעידן ה DOS. היא איפשרה להעתיק את התוכנה הזו (לא באופן רישמי אבל היא גם לא ניסתה למנוע).

ולכן היא כבשה את השוק ועשתה לעצמה פרסומת מצויינת.

עכשיו כשהגולם קם על יוצרו ואינו משרת יותר את האינטרסים של מיקרוסופט, מכיוון שהיא כבר השתלטה על השוק הם מנסים לחסום.

בקיצור...זו הבעיה שלהם......הם הרגילו את האנשים להעתיק את תוכנת ההפעלה שלהם ולכן אנשים ממשיכים גם כשזה לא נוח להם.

ונכון שהחוק לצידם אבל אתה לא יכול לשים סדין אדום לפני שור ואז להתלונן כשהוא תוקף.

ותחשבו על זה.

פורסם

חושבים...

הם התרגלו לעשוק ואנחנו יוצאים כנגד זה, פשוט מאוד.

לדעתי זו מלחמה הוגנת ביותר.

פורסם

במילה אחת אני אגיב על בליל השטויות שהועלו פה בשתי ההודעות האחרונות - אלוהים ישמור.

טוב. אז אלו שתי מילים.

תגידו לי - איפה גדלתם ? בג'ונגל ? מלחמה הוגנת ? תתבגרו. ומהר. לפני שתמצאו את עצמכם עושים שטויות אחרות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים