עבור לתוכן

win sp1

Featured Replies

• תגובות 38
  • צפיות 5.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

חאלס עם זה !!!!! :AR15:

חכו עד יום שני אנשים !!! ובבקשה תפסיקו עם התארדים האלו !!!

פורסם

חלאס עם מה?

זהו זה בדיוק מה שאתה תוריד ביום שני

פורסם

בשלב ההתקנה, מתי בדיוק זה אמור להתריע שה CDKEY דפוק ?

פורסם

בשלב ההתקנה, מתי בדיוק זה אמור להתריע שה CDKEY דפוק ?

בהתחלה של ההתקנה, תצא שגיאה שבמספר של XP לא חוקי או גנוב, או משהו כזה...

ב-XP שהותקן עם מספר סידרי שמתחיל עם FCKGW, תופיעה שגיאה זו וההתקנה לא תתבצע.

גם אם מספר סריאל של XP הוא XXXXX-640-0000356-23XXX או XXXXX-640-2001765-23XXX (המספר שרשום במאפייני המערכת) ההתקנה גם לא תתבצע.

http://www.microsoft.com/licensing/resources/vol/volkeys_winxpsp1.asp

פורסם
  • מחבר

אבל שימו לב זה ממיקרוסופט!

פורסם

נכון אבל מי צריך להוריד את זה?

באידונקי כבר מסתובב אחד פרוץ שהצלחתי להתקין במחשב שלי ולפי מייקרוסופט זה לא היה אמור לקרות....כל דבר פורצים וגם את זה עקפו כמו שהם הצהירו ששההגנה של וינדוס XP חזקה...ושצריך אישורים וכ"ו ואני מוכן לשים כסף שחוץ ממי שהשיג דיסק מקורי או שקיבל אותו עם מחשב חדש רק אלא משתמשים חוקיים, כל השאר עובדים בלי רשיונות עם מערכות הפעלה פרוצות

פורסם

נכון אבל מי צריך להוריד את זה?

באידונקי כבר מסתובב אחד פרוץ שהצלחתי להתקין במחשב שלי ולפי מייקרוסופט זה לא היה אמור לקרות....כל דבר פורצים וגם את זה עקפו כמו שהם הצהירו ששההגנה של וינדוס XP חזקה...ושצריך אישורים וכ"ו ואני מוכן לשים כסף שחוץ ממי שהשיג דיסק מקורי או שקיבל אותו עם מחשב חדש רק אלא משתמשים חוקיים, כל השאר עובדים בלי רשיונות עם מערכות הפעלה פרוצות

מה זה חוץ ממי שהשיג דיסק מקורי ? אתה דביל ? או שבאמת התכוונת לזה ?

מי שעובד עם XP, בדרך כלל קונה אותו. רק קומץ אנשים גונב תוכנות.

פורסם
  • מחבר

שלח לי בבקשה הודעה פרטית על אההה...

"איך לעקוף את הבדיקה של xp בסיבוב " בסדר?

פורסם

תסלח לי מראש, אבל :lol: :lol: :lol:

איפה אתה חי, GanirC ?

פורסם

תראה....אוליי אתה זה הצדיק היחיד בסדום....הכל אצלך בבית מקורי, לא מועתק....אתה יכול לשלוח לי תמונה של כל הדיסקים שלך ?

לרוב כאן יש עותק מועתק של מערכות הפעלה

ותתפלא (תתעורר מהחלום שלך) רוב האנשים לא קונים תוכנות אלא מעתיקים אותם!

ושאמרת קומץ אנשים...אתה התבלבלת....קומץ אנשים קונים תוכונות ולא מעתיקים ולא ההפך

פורסם

אתה לא מדוייק

נכון שרוב האנשים העתיקו תוכנה או שניים, אבל רוב האנשים קונים את מערכת ההפעלה שלהם והרבה תוכנות נוספות

המצב שונה אצלנו בארץ, כאן משום מה יש דיעה שהחברה המפתחת לא צריכה לקבל תשלום עבור המוצר שלה, ולכן אין צורך לשלם לה :\

הרי זה לא פייר שנשלם כל כך הרבה כסף עבור משהו שאפשר לקבל אותו "בחינם".

טוב אני לא אתלונן יותר מדי, אני גם לא צדיק גדול מהבחינה הזאת :(

פורסם

תראה....אוליי אתה זה הצדיק היחיד בסדום....הכל אצלך בבית מקורי, לא מועתק....אתה יכול לשלוח לי תמונה של כל הדיסקים שלך ?

לרוב כאן יש עותק מועתק של מערכות הפעלה

ותתפלא (תתעורר מהחלום שלך) רוב האנשים לא קונים תוכנות אלא מעתיקים אותם!

ושאמרת קומץ אנשים...אתה התבלבלת....קומץ אנשים קונים תוכונות ולא מעתיקים ולא ההפך

טוב. מי שצריך להתעורר פה, זה לא אני, אלא אתם. אם לא שמתם לב, יש תעשיית תוכנה מאד גדולה בעולם שמשגשגת ופורחת בזכות מכירת תוכנות. כן, גם מערכות הפעלה. מייקרוסופט לא הגיעו לאן שהגיעו בזכות הגנבים, אלא בזכות אלו שקונים את התוכנות שלה. אני לא יודע איפה אתה חי, אבל אני יודע טוב מאד איפה אני חי. בקהיליית האנשים שומרי החוק, התוכנה נקנית בכסף. יש עסקים, ובתים פרטיים שמעדיפים את השקט הנפשי שבקניית התוכנה. הקומץ שהתכוונתי אליו הוא אכן קומץ ! קומץ ילדים ואנשים קצת יותר מבוגרים, שאין ידם משגת לקנות מערכת הפעלה (שבמדינתנו הקטנה מחירה יכול להגיע עד לכדי 1000 שקל), ולכן הם מעדיפים להעתיק את מערכת ההפעלה. עובדת היותם קצת "עניים" לא נותנת להם זכות לגנוב או להעתיק תוכנה. באנשים כאלו נלחמים כל ענקי התוכנה - אלו שמעתיקים, ואלו שמפיצים תוכנה גנובה.

זה שלרוב האנשים פה יש תוכנה גנובה, לא ממתיק מגודל הפשע. אם רוב האנשים היו קופצים מהגג, היית גם קופץ ? (סלח לי על פרץ הפולניות הזה, אבל הייתי חייב). אני מניח שגם אתה, כמו רוב משתתפי הפורומים האלה, בגיל צעיר - משהו כמו 14,15, הרבה לפני שירות צבאי, והרבה לפני בגרות נפשית. אני מניח שבעולמך, שמסתכם בלימודים ומחשבים וקצת בנות, זה בסדר, אבל בעולם הגדול, עושים הרבה כסף ממכירת תוכנות.

אל תקח את זה באופן אישי. רק רציתי להבהיר נקודה, ואני מקווה שהצלחתי.

פורסם

טוב אם סיימתם עם הפילוסופיה בגרוש תרשו לי לשאול ,

האם להתקין או לא להתקין SP1 בגרסה מועתקת שמתחילה ב FCKGW ואם כאן אז מה יקרה ?

ואיפה ניתן להשיג גרסה פרוצה?

פורסם

טוב. מי שצריך להתעורר פה, זה לא אני, אלא אתם. אם לא שמתם לב, יש תעשיית תוכנה מאד גדולה בעולם שמשגשגת ופורחת בזכות מכירת תוכנות. כן, גם מערכות הפעלה. מייקרוסופט לא הגיעו לאן שהגיעו בזכות הגנבים, אלא בזכות אלו שקונים את התוכנות שלה. אני לא יודע איפה אתה חי, אבל אני יודע טוב מאד איפה אני חי. בקהיליית האנשים שומרי החוק, התוכנה נקנית בכסף. יש עסקים, ובתים פרטיים שמעדיפים את השקט הנפשי שבקניית התוכנה. הקומץ שהתכוונתי אליו הוא אכן קומץ ! קומץ ילדים ואנשים קצת יותר מבוגרים, שאין ידם משגת לקנות מערכת הפעלה (שבמדינתנו הקטנה מחירה יכול להגיע עד לכדי 1000 שקל), ולכן הם מעדיפים להעתיק את מערכת ההפעלה. עובדת היותם קצת "עניים" לא נותנת להם זכות לגנוב או להעתיק תוכנה. באנשים כאלו נלחמים כל ענקי התוכנה - אלו שמעתיקים, ואלו שמפיצים תוכנה גנובה.

זה שלרוב האנשים פה יש תוכנה גנובה, לא ממתיק מגודל הפשע. אם רוב האנשים היו קופצים מהגג, היית גם קופץ ? (סלח לי על פרץ הפולניות הזה, אבל הייתי חייב). אני מניח שגם אתה, כמו רוב משתתפי הפורומים האלה, בגיל צעיר - משהו כמו 14,15, הרבה לפני שירות צבאי, והרבה לפני בגרות נפשית. אני מניח שבעולמך, שמסתכם בלימודים ומחשבים וקצת בנות, זה בסדר, אבל בעולם הגדול, עושים הרבה כסף ממכירת תוכנות.

אל תקח את זה באופן אישי. רק רציתי להבהיר נקודה, ואני מקווה שהצלחתי.

אני יכול להגיד לך משהו? אתה מדבר שטויות

אני לא עני וברוך השם יש לי הכל (מה לאכול , ללבוש , 2 מחשבים ואוטו ) ואני לא חושב שצריך לשלם למייקרוסופט 1000 שקל ויותר על מערכת הפעלה....שאני יכול להשיג אותה מהנט...ועוד הרבה כמוני אומרים ככה....תעשה כאן סקר ותראה לכמה יש מערכות הפעלה מקורייות ולכמה לא ואז נדבר....אוקייי???

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים