עבור לתוכן

איפה אני יכול לקנות דרמל באיזור הצפון עד 200 ש"ח ????!!!

Featured Replies

פורסם

איפה אני יכול לקנות דרמל באיזור הצפון עד 200 ש"ח ?? :s05:

פורסם

אין לכם בצפון אייס קנה ובנה או הום סנטר? בטוח שיש

אז שם יש , של WOLF אני ראיתי ב 150 אם אני לא טועה .

פורסם
  • מחבר

מה החברה שמיצרת הדרמל אם אתה זוכר ? :-\

האם הדרמל שראיתה חד פעמי או שהוא מחזיק מעמד ואני יכול להשתמש בו הרבה פעמים ??? :s05:

פורסם

מה החברה שמיצרת הדרמל אם אתה זוכר ? :-\

האם הדרמל שראיתה חד פעמי או שהוא מחזיק מעמד ואני יכול להשתמש בו הרבה פעמים ??? :s05:

את הדרמל המקורי מייצרת חברת Dremel, אבל הוא יעלה לך יותר מ200 ש"ח.

הדרמל של וולף יחזיק לך סבבה, אם תשתמש בו בחכמה. :P

בהצלחה,

נדב.

פורסם

מניסיון אישי,דרמל של WOLF לא החזיק הרבה... דרמל מקורי מיוצר ע"י Dremel ששייכת לBOSCH

פורסם

מה זה "לא הרבה" בשבילך?

גם אני וגם חבר שלי קנינו WOLF לפני בערך שנתיים ועדיין שניהם עובדים כמו שצריך

כמו שאמר נדב, צריך לדעת להשתמש בחוכמה ולא לקרוע אותו...

אני משתמש ב WOLF לא מעט, אבל ממש לא כל יום.

עריכה:

אתה יכול להסתפק במכשיר + כבל גמיש, אין צורך להשקיע בערכות מלאות (עם הרבה סטים של משייפים וכו), כי גם ככה החלקים של WOLF באיכות לא משהו, ועדיף לקנות כל פעם כמה חלקים בודדים שבאמת צריך (מקוריים של DREMEL).

פורסם
  • מחבר

שמעתי שהאשים שבאים עם דרמל הוולף הם חלשים

האם כדאי לקנות ראשים חזקים מחברות אחרות ואם אפשר שתתנו לי את שמות הראשים סך הכל אני רוצה ראש לחיתוך וראש לשייוף יראש לליטוש וכמה יעלה את הסכום ?

גם כן שמעתי שבהום סנטר עושים כל חודש מבצע על דרמלי הוולף והמחיר ירד ל 100 ש"ח האם מישהו יודע מתי המבצע הבא ?

פורסם

תשתמש במה שמגיע עם הוולף עד שיגמרו

שיגמרו תקנה את הראשים שאתה צריך מקוריים של DREMEL, בכל הום סנטר יש קטלוג שתוכל לבחור

לחיתוך חלון ודברים גדולים תקנה ראשים מחוזקים, לעבודות עדינות יש לך את הראשים הדקים דקים (שחכתי תמספר שלהם), הכל מופיע בקטלוג...

גם לשיוף וליטוש יש הרבה סוגי ראשים, תתנסה על הראשים של וולף ותראה מה נוח לאיזה מטרה

פורסם
  • מחבר

אבל האם הראשים שבאים עם הוולף מספיקים למוד אחד ? :nixweiss:

אני מתכנן לחתוך פלסטיק ו פרספקס ולחתוך בצד המארז צורת אש . ::)

פורסם

תלוי כמה חלקים בסט,

עקרונית לחתוך פלסטיק ופרספקס אין בעיה, אבל יכול להיות שבמארז הם יגמרו לך מהר מאוד.

אצלי הסט של הוולף החזיק לא מעט זמן, אז לחיתוכים בודדים אני לא חושב שתיהיה לך בעיה...

פורסם
  • מחבר

אז כדאי לקנות כמה ראשים מקוריים של חברת דרמל עם קנית דרמל הוולף בשביל חיתוך המארז ?

::)

פורסם

אתה לא קונה ראשים, אתה קונה דיסקיות (לחיתוך...)

עם הדראמל מגיעים גם איזה 20 דסקיות, זה אמור להספיק אפילו ליותר ממוד אחד. אלא אם תשבור אותן...

פורסם

מהניסיון שלי, עם הדיסקיות שבאות עם הוולף יכול להיסתדר רק אחד שכבר יש לו מספיק ניסיון בחיתוך עם דרמל.

הדיסקיות האלה באיכות זוועתית ומתפוצצות מטעויות קטנות שדיסקיות מקוריות של דרמל יספגו בקלות.

אני הייתי ממליץ לך לקנות יחד עם הדרמל חבילה של דיסקיות (או 5 מחוזקות).

פורסם

לא... אם הבחור חסר ניסיון גם את המחוזקות הוא ישבור כמו כלום... אני ממליץ על ה420 (לא מחוזקות, אבל מספיק איכותיות לחיתוך מארז)

פורסם
  • מחבר

כמה עולות דיסקיות ה 420 לדעתכם?

וכמה דיסקיות מומלץ לקנות מהנסיון שלכם כדי לחתוך את המארז ואת השלדה הפנימית שלו וגם כן אני מתכנן לחתוך את הספק ועוד כמה דברים קטנים . :cool2:

אתם יכולים לראות איך התחלתי במוד הראשון שלי ללא דרמל כאן http://photos.walla.co.il/haqhaq

ואני מודה לכם מאד אם תתנו את דעתכם :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים