פורסם 2006 בפברואר 1019 שנים יש לי כמה שאלות..אני הולך לבנות אלמנט תאורה לפי המדריך באתר ורציתי לדעת:האם יש כמה סוגים שונים של לדים UB?האם יש עוצמות שונות ואם כן איזה עוצמה מומלצת להשתמש בשביל להאיר חזק את המארז?(באיזה עוצמת לדים השתמשו במדריך)קיימים לדים UB בצבעים צהוב וכתום?
פורסם 2006 בפברואר 1119 שנים יש לי כמה שאלות..אני הולך לבנות אלמנט תאורה לפי המדריך באתר ורציתי לדעת:האם יש כמה סוגים שונים של לדים UB? לאהאם יש עוצמות שונות ואם כן איזה עוצמה מומלצת להשתמש בשביל להאיר חזק את המארז?(באיזה עוצמת לדים השתמשו במדריך) יש עוצמות שונות כמה שיותר יותר טובקיימים לדים UB בצבעים צהוב וכתום? נראה לי שכן
פורסם 2006 בפברואר 1119 שנים יש לי כמה שאלות..אני הולך לבנות אלמנט תאורה לפי המדריך באתר ורציתי לדעת:האם יש כמה סוגים שונים של לדים UB?האם יש עוצמות שונות ואם כן איזה עוצמה מומלצת להשתמש בשביל להאיר חזק את המארז?(באיזה עוצמת לדים השתמשו במדריך)קיימים לדים UB בצבעים צהוב וכתום?יש כמה סוגים של UB, אבל הם לא נקראים UB אלא יש להם שם אחר, לא זוכר בדיוק אבל זה לא משנה, בארץ לא יודעים גם מה זה UB... בחנות תגיד "סופר חזקים", והעוצמה המירבית של הלדים האלה, אם אני זוכר נכון היא 10K מילי קאנדל.כדי להאיר את המארז חזק צריך 4 לדים ומעלה, כמובן שגם הסידור שלהם משפיע על ההארה...צהוב נראה לי שכן, כתום לא.
פורסם 2006 בפברואר 1119 שנים מחבר העוצמה שלהם נמדדת ב-mcd?ואם כן כמה mcd יש ללד חזק?והבנתי גם שיש לדים 3מ"מ 5 מ"מ ועוד...מה זה אומר ומה בד"כ שמים במארז?תודה על התשובות הטובות,נדב!
פורסם 2006 בפברואר 1119 שנים נעשה קצת סדר בבלאגן יש לד רגיל ויש UB - ULTRA BRIGHT העוצמה שלהם נמדד בMCD (מילי קנדלה - קנדלה=קנדל= נר | מילי X*10 בחזקת -3 לדוג' לד עם 4000 MCD = הוא בעצם לד עם 4 CD - כלומר עוצמת הארה של 4 נרות בקשר לסוגים - כולם אותו הדבר.. בקשר לצבעים - יש צהוב ויש כתום (בוודאות- יש לי )
פורסם 2006 בפברואר 1119 שנים אתה יודע שזה לא באמת כוונה לנרות אמיתיים : זה יחידה שהתאימו לעוצמה או משהו כזה...
פורסם 2006 בפברואר 1119 שנים אם אתה מתקשה למצוא צבע מסיום בחנות אתה תמיד יכול להיכנס לEBAY ולקנות כל צבע שיעלה לך בראש... אפילו ורוד..
פורסם 2006 בפברואר 1219 שנים מחבר נעשה קצת סדר בבלאגן יש לד רגיל ויש UB - ULTRA BRIGHT העוצמה שלהם נמדד בMCD (מילי קנדלה - קנדלה=קנדל= נר | מילי X*10 בחזקת -3 לדוג' לד עם 4000 MCD = הוא בעצם לד עם 4 CD - כלומר עוצמת הארה של 4 נרות בקשר לסוגים - כולם אותו הדבר.. בקשר לצבעים - יש צהוב ויש כתום (בוודאות- יש לי ) אחלה תשובה תודה רבה! ושאלה אליך הכתום והצהוב מאירים חזק?..כמה וולט הם צורכים כי הבנתי שיש צבעים מסוימים עם זרמים שונים?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.