עבור לתוכן

בניית מארז

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

כן זה מה שהתכוונתי

תודה

פורסם

אני מחפש מידע על בניית מארז שיאפשר פיזור חום טוב ויהיה שקט.

ראיתי כל מיני מדריכים שלא ברור מהם האם הפיזור חום הוא טוב או שזה רק נראה יפה. אני לא רוצה להתעסק עם קירור מים וכל האופציות האלה, רק לשפר מארז קיים כדי שהמחשב לא ירעיש מדי.

:nixweiss:

בד"כ צריך מאורר נוסף שמחניס אוויר, אם כבר, אבל זה תלוי בסידור המאוררים במארז שלך...

פורסם
  • מחבר

יש לי שני מאווררים במחשב - אחד על המעבד והשני שמכניס אויר למארז (נמצא מקדימה למטה) - נראה לי שאם אני אוסיף מאוורר אחד מאחורה שיוציא אוויר זה ישפר את פיזור החום.

פורסם

מה הטמפ' של המעבד?

איזה גוף קירור בדיוק יש לך עליו?

המאורר של המעבד לא תורם לסירקולצייה של האוויר במארז. במקרה שלך הייתי מציע דבר ראשון להוריד את הגרילים המובנים של המארז, ודבר שני לשים מאורר אחד מאחורה שיכניס אוויר ואחד על הגג של המארז שיוציא. אם אתה לא רוצה מאורר על הגג אז שים את זה שמאחורה שיוציא אוויר, אבל שלא ישב בדיוק מול המעבד. המאורר של המעבד שואב אוויר, וזה לא מומלץ שיהייה עוד מאורר ששואב אוויר מהמארז בדיוק מולו.

פורסם
  • מחבר

לא חשבתי למקם מאוורר למעלה - זה נשמע כמו רעיון טוב.

אחלה טיפים תודה.

יש לי מאוורר רגיל למעבד (ב80 ש"ח) ומאוורר שמכניס אוויר לתוך המארז מקדימה - בטח עולה אותו דבר. לא הוספתי שום שיפורים מלבד מה שבא מהחנות. בנוסף לכל עשיתי את הטעות הנוראית וקניתי באייבורי.

פורסם

עזוב מחיר, זה לא מה שקובע... אני מניח שיש לך קירור רגיל למעבד. לא משהו, אבל אפשר לחיות איתו. אני במקומך הייתי בודק אם שמו לך מישחה תרמית כמו שצריך, וכמו שכתבתי, מאורר מאחורה שמכניס, ומאורר בגג שמוציא, כולל סידור חוטים זה כל מה שצריך.

פורסם
  • מחבר

סבבה אחי תודה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים