פורסם 2006 בפברואר 919 שנים מה אתם אומרים על המוד שלי ? תכנסו בו http://photos.walla.co.il/haqhaq השקעתי עליו הרבה וכל החלקים עשיתי אותם בידי ללא כלים אבל אני לא מרוצה מהצואות :-* לצערי הרב :'( לא עשיתי את בגרות המתמטיקה בגלל המוד הזה
פורסם 2006 בפברואר 919 שנים לא התכוונתי לצאת מנייק פשוט חבל להפסיד בגרות בתמטיקה בגלל מוד למחשבוגם אמרתי שיצא בן זונהד"א כמה יחידות אתה???
פורסם 2006 בפברואר 919 שנים lollll מוד עם טושים וצבע גועשענק (:אני מקווה שזה מאוררים ג'נריים, אתה מכביד על הכנפיים וזה לא הכי בריא להם.אגב, עשית ספריי לקה או איזשהו ציפוי אחרי הצביעה בטושים? חבל שהצבע ירד אחרי כמה ימים\שבועות\חודשים.מה זה העיגול הזה של התאורה? הוא פולט חום?עריכה:סך הכל התוצאה הסופית יצאה ממש נחמד לטעמי.
פורסם 2006 בפברואר 919 שנים lollll מוד עם טושים וצבע גועשענק (:אני מקווה שזה מאוררים ג'נריים, אתה מכביד על הכנפיים וזה לא הכי בריא להם.אגב, עשית ספריי לקה או איזשהו ציפוי אחרי הצביעה בטושים? חבל שהצבע ירד אחרי כמה ימים\שבועות\חודשים.מה זה העיגול הזה של התאורה? הוא פולט חום? זה אולטרא לרכב עריכה:סך הכל התוצאה הסופית יצאה ממש נחמד לטעמי.
פורסם 2006 בפברואר 919 שנים מחבר lollll מוד עם טושים וצבע גועש ענק (: אני מקווה שזה מאוררים ג'נריים, אתה מכביד על הכנפיים וזה לא הכי בריא להם. אגב, עשית ספריי לקה או איזשהו ציפוי אחרי הצביעה בטושים? חבל שהצבע ירד אחרי כמה ימים\שבועות\חודשים. מה זה העיגול הזה של התאורה? הוא פולט חום? עריכה: סך הכל התוצאה הסופית יצאה ממש נחמד לטעמי. העיגול זה תאורת ניון ו הוא לא פולט חום ;D מה זה מאוררים ג'נריים ? לצערי לא עשית ספריי לקה או איזשהו ציפוי אחרי הצביעה בטושים יש לך הצעות ?
פורסם 2006 בפברואר 919 שנים מחבר לא התכוונתי לצאת מנייק פשוט חבל להפסיד בגרות בתמטיקה בגלל מוד למחשבוגם אמרתי שיצא בן זונהד"א כמה יחידות אתה???אני 5 יחידות לימוד
פורסם 2006 בפברואר 919 שנים מחבר וואוווו :o יצא דווקא ממש יפה !!! יש לך אותו כרטיס מסך כמו שלי!! ;D יש דבר אחד שונה בין קרטיס המסך שלי לשלך אני עשיתי לו אוברקלוק
פורסם 2006 בפברואר 1019 שנים אחד המודים היותר צבעוניים שראיתי..יצא יפה..(והיה שווה לפספס בגרות בגלל זה..??)..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.