פורסם 2006 בפברואר 819 שנים יש לי שתי צפצופים כאלה כשהמחשב עולה.השאלה זה אם זה אומר שיש לי בעיה באיזה שהו חלק במחשב ואיזה?ואם אמורים להישמע צפצופים כשהמחשב עולה?
פורסם 2006 בפברואר 819 שנים מחבר אוקיי ערכתי חיפוש ומצאתי מה זה אומר.אחי....בדוק מאחד מאלה מה המקור לבעיה..מה שאני מראה לך עכשיו זה לימוד מקורס של במחשבים לפני שנתיים ואני שומר אותו עד היום...תקשיב טוב לצפצופים ובדוק מה מקור הבעיה לפי המקרא שאני מפרסם לך כאן עכשיו:צפצופי המחשב עם הפעלתו ומשמעותםחוסר צפצופיםקצר, בעיה בספק, בעיה במעבד, בעיית מתח, חלקי מחשב משוחררים.---צפצוף אחדהכול בסדר, המחשב עבר את תהליך האתחול בשלום---שני צפצופיםבעיה בביוס עצמו או בזיכרון של הביוס---צפצוף ארוך, צפצוף קצרבעיה בלוח אם---צפצוף ארוך, שני צפצופים קצריםבעיית ווידאו, בדקו כבל ווידאו, כרטיס מסך---צפצוף ארוך, שלושה צפצופים קצריםבעיית ווידאו, בדקו כבל ווידאו, כרטיס מסך---שלושה צפצופים ארוכיםבעיית מקלדת או רכיב קלט דומה המצריך איתחול בזמן עליית המחשב---צפצופים ארוכים מתמשכיםבעיית זיכרון, הוציאו, הכניסו, תעשו פוווו...---צפצופים נמוכים/גבוהים מתמשכיםעומס יתר/חימום יתר של המעבדלי יש שני צפצופים. שניהם קצת שונים במשמע אבל אין לי צפצופים שאחד ארוך ואחד קצר הם בערך שווים בזמנם.אז ממה אתם אומרים שהבעיה אמורה לנבוע?
פורסם 2006 בפברואר 919 שנים אם אני לא טועה...יש לרוב החברות של הביוס תוכנה שמזהה את התקינות של הלוח אם...נסה לבדוק את זה באתר של היצרן...
פורסם 2006 בפברואר 919 שנים נסה לבדוק על ידי כיבוי מלא :ניתוק החשמל למחשב"הוצאת הזכרונות והחזרת בעדינותואותו הדבר לכרטיס המסךיכול להיות עקב חיבור הפוך לכבל ה IDE או הפלופיתעשה אחד אחד
פורסם 2006 בפברואר 919 שנים מחבר פירקתי את המחשב אין סוף פעמים ולא קרא כלום. הרעש נשאר אותו דבר.לא אין לי מסכים כחולים ובעיות האמת אין לי שום בעיה אם המחשב אבל אם עולים שתי צפפצופים קצרים בעלי משמע שונה אז כנראה שיש בעייה באיזהשהו חלק במחשב.
פורסם 2006 בפברואר 919 שנים איזה לוח זה?והם מחוברים התקני usb כשהמחשב עולה? אם כן תסיר ותפעיל מחדש ותראה מה קורה
פורסם 2006 בפברואר 1019 שנים שהמחשב עולה תלחץ על מקש PAUSE/BREAK ותראה מה "השגיאה" שכתוב לך בPOST..(אני חושב שזה משהו עם הUSB אבל לא משהו שצריך להפריע)..
פורסם 2006 בפברואר 1019 שנים מחבר אוקיי הנה מה שזה אומר:915 g combo...intel pentuim 4 cpu, speed: 200*15=3000Hyper threading EnabledDDR SPEED: 400 MHz, DUAL channel, Interleaved mdode15 MB OKUSB Legency support Disable in the SETUP!Auto detecting pri Salave...IDE HARD DISK: SAMSUNG...AUTO dretecting 3rd MASTER....Auto........... slave...
פורסם 2006 בפברואר 1019 שנים אולי מה שהם אומרים נכון וזה קשור ל USBיכול להיות שזה קשור לשורה הזאת שהוא רשם לך..USB Legency support Disable in the SETUP!תנסה ללכת לביוס ולעשות enable לאפשרות הזאת.
פורסם 2006 בפברואר 1119 שנים מחבר תודה על העזרה.האמת אין לי מושג מה לעשות בביוס ואיך להגדיר.תגידו אני משתמש סך הכול ב 2 .USBאחד לאינטרנט ואחד של העכבר.יש לי אחד מקדימה ואחד מאחורה .האם לשים את שתיהם מאוחורה שיהיו באותו זוג ושורה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.