עבור לתוכן

בעיה בלוח אם לאחר עדכון ביוס (כושל ככל הניראה)

Featured Replies

פורסם

יש לי לוח אם של ABIT דגם IS7-E וניסיתי לעדכן לו את הביוס לכמה גירסאות אחורה כי הייתה לי בעיה נוראית עם הבקר IDE שם וכבר ניסיתי הכל... אז בזמן שעשיתי את העדכון העדכון עצמו הסתיים, המחשב עשה לעצמו רסטארט ולאחזר לעצמו מכיוון שאני אמור לכבות אותו ולעשות איפוס לביוס ואז להדליק את המחשב מחדש... הלכתי לפי ההוראות ומאז הלוח אם לא מצפצף אין אות מהכרטיס מסך אין פוסט אין כלום... מה ניתן לעשות במקרה כושל של עדכון לביוס?

תודה לעוזרים מראש

פורסם

רק בכדי לשלול כל בעיה אחרת תפעיל את הלוח בלי שום דבר (אפילו לא כ.מסך וזיכרונות) ותבדוק אם הוא מצפצף.

בהנחה שניסיון עדכון הביוס היה אכן כושל אז כל מה שנשאר זה "HOT SWAP".

עריכה:

אתה בטוח שהחזרת את ג'מפר איפוס הביוס חזרה למקום?

פורסם
  • מחבר

הוצאתי את הזיכרונות והלוח מצפצף...

בדקתי מה זה HOT SWAP כי לא ידעתי מה זה

אתה צריך למצוא לוח אחר שמשתמש באותו BIOS CHIP להפעיל את המחשב, לבצע HOT SWAP של הCHIPS (ז"א אחרי שהמחשב הודלק להוציא את הCHIP התקין ולהכניס את שלך במקומו) ואז לבצע FLASH מחדש ל-BIOS.

....נסה לבדוק במעבדות תיקונים למחשבים.

אז לקחת את המחשב לאיזו מעבדה שאני סומך עליה שבטח יש להם את אותו הBIOS CHIP?

כן כן, בדקתי אלפי פעמים שהחזרתי את הגמפר למקום כמו שכתוב בספר כי באמת זה ניראה כאילו שהג'מפר נישאר במצב של ניקוי הסימוס

פורסם

אם הוצאת את הזיכרונות והלוח מצפצף אז אולי הבעיה בזיכרונות והלוח בסדר - תנסה עם זיכרון אחר.

פורסם

מועבר לפורום תמיכה טכנית

פורסם
  • מחבר

הבעיה היא לא בזיכרונות... כי אם הוצאתי את הזיכרונות והלוח ציפצף זה אומר שהלוח עוד תקין מבחינה כלשהי כי הוא מזהה שאין זיכרונות, זיכרון אחר לא יעזור פה

עוד הצעות לפני שאני קונה לוח?

פורסם

בשביל מה לקנות לוח , אם הבעיה התחילה שאתה ביצעת עדכון ביוס , זאת אומרת שהלוח תקין .

תוציא את הבטריה של הלוח , תנתק את המחשב מהחשמל , שים את כל הרכיבים הכי בסיסים (כרטיס מסך , הארדדיסק) , תפעיל את המחשב , תכנס לביוס תעשה את כל האפשרויות ברירת מחדל . ותנסה להעלות את המחשב .

תבדוק שכל הגמפרים שהוצאת חוזרים למקומם .

פורסם

דרך אגב אם תוציא את הזכרונות מלוח תקין גם כן יצפצף

נסה לנתק את הסוללה (להוציא)

ויש גמפר לאפס את הביוס

פורסם
  • מחבר

בשביל מה לקנות לוח , אם הבעיה התחילה שאתה ביצעת עדכון ביוס , זאת אומרת שהלוח תקין .

תוציא את הבטריה של הלוח , תנתק את המחשב מהחשמל , שים את כל הרכיבים הכי בסיסים (כרטיס מסך , הארדדיסק) , תפעיל את המחשב , תכנס לביוס תעשה את כל האפשרויות ברירת מחדל . ותנסה להעלות את המחשב .

תבדוק שכל הגמפרים שהוצאת חוזרים למקומם .

דרך אגב אם תוציא את הזכרונות מלוח תקין גם כן יצפצף

נסה לנתק את הסוללה (להוציא)

ויש גמפר לאפס את הביוס

כמו שאומרים been there done that...

אין בכלל תגובה מהלוח! הוא דולק וזהו, הלוח בכלל לא מגיע לפוסט כאילו שהזכרון של הביוס (אם יש דבר כזה) ריק מתוכו...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים