פורסם 2006 בפברואר 919 שנים טוב אתה יודע מה אנחנו יכולים לרדת אחד על השני פה עד שנה הבאהאני אמרתי את דעתילך תמשיך לשחק NFS ונגמור ענייןאו אתה יודע מה אני יתן לך לנצחאתה צודק אני ילד בן 5 בחיים שלי לא ראיתי מכונית וגם לא נהגתי באחת ובטח שלא מכוניות ברשימה הזאתהנה שמח?חוץ מזה מה כל כך קשה לסגור סקלה?מה אתה חושב שזה עושה אותך מקצוען??אתה רק צריך ישורת ארוכה וזהו!!אין בזה בכלל מיומנות!! זה להדביק את הגז לריצפה וזהו!!גם אני סגרתי סקלה זה לא ממש בעיה ואני גם לא ממש משוויץ בזה כי אין פה על מה להשוויץ
פורסם 2006 בפברואר 919 שנים מחבר אני מבקש משניכם, Uber Scorpion וtal_levi1000, להפסיק להתווכח על גבי הת'ראד הזה. הדיון גולש לדברים אחרים, ינעלו אותו וחבל.
פורסם 2006 בפברואר 919 שנים נכון. לא שמתי לב. תודה על התיקון. חחח חשבתי זה בכוונה ואז זה נדמה כאילו זה עקיצה
פורסם 2006 בפברואר 1019 שנים ממש מצחיק להגיד אבל אם תבדקו באתר את ה"availability" - התאריכים הפנויים לקניית נסיעה כזו בכל מכוניתאתם תראו שדווקא ה-לוטוס אקסיג' היא המבוקשת ביותראגב, יש אפשרות לרכוש נסיעה בנפרד לכל מכונית ולעשות את זה ביומיים נגיד??כי ככה אתה מסוגל בעצם להרכיב לעצמך מבחר מכוניות שיכלול גם את הלמבו וגם את ה-DB9 לדוגמה
פורסם 2006 בפברואר 1219 שנים מחבר ממש מצחיק להגיד אבל אם תבדקו באתר את ה"availability" - התאריכים הפנויים לקניית נסיעה כזו בכל מכוניתאתם תראו שדווקא ה-לוטוס אקסיג' היא המבוקשת ביותראגב, יש אפשרות לרכוש נסיעה בנפרד לכל מכונית ולעשות את זה ביומיים נגיד??כי ככה אתה מסוגל בעצם להרכיב לעצמך מבחר מכוניות שיכלול גם את הלמבו וגם את ה-DB9 לדוגמהאפשר (למרות שהאסטון במקום אחר) אבל אני לא שם כל כך הרבה זמן...
פורסם 2006 במרץ 3119 שנים מחבר עדכונים אחרונים:אני טס ביום שלישי הקרוב (ה4/4).החבילה שנבחרה היא זו שבTHRUXTON.כרגע הדבר היחיד שמטריד אותי הוא עניין הגובה (שלי). נקווה שאוכל להכנס למכוניות... למרות שאני בדיוק בגבול העליון של מגבלת הגובה... (בס"ד).לגבי המכוניות יש עדכון די משמח:גם לפרארי וגם ללמבורגהיני יש תיבות הילוכים של F1 (העברת הילוכים בעזרת פדלים מההגה). נקווה שזה יקל על ההסתגלות לישיבה בצד השני של הרכב...
פורסם 2006 במרץ 3119 שנים אתה חייייייב לצלם והרבה!!! תביא לנו תמונות!! ואל תשכח לעשות חיים!!! זה הכי חשוב! סביר להניח שהזדמנות כזאת לא תחזור בחיים!! תנצל אותה מזל טוב
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.