פורסם 2006 בפברואר 619 שנים שיהיה לך המון מזל טוב עד 120 אהה ואחלה של מתנה פששששש אתה מדבר על רכבים שבכלללללללללללללללללללללללללל אין על מה לדבר ! אופצייה ראשונה
פורסם 2006 בפברואר 619 שנים אוריפ נתנו לך את הרשימה הזאת בחלום השני או השלישי? מי יתן לך לנהוג על DB9 ?ובכמה כסף בידיוק?
פורסם 2006 בפברואר 619 שנים מחבר לBOSE, זה חייב להיות באנגליה...לAMG, מה אתה ישר תוקף? לא יודע לפרגן?נתתי את השמות של המקומות, תריץ בגוגל ותראה שמי שמשלם מקבל...ודווקא הDB9 מטרידה אותך? לבטח מורציאלאגו לדבר כזה זה לפשוט רגל על המקום...
פורסם 2006 בפברואר 619 שנים לAMG, מה אתה ישר תוקף? לא יודע לפרגן?לא, פירגון זאת תכונה חלשה אצליובכל מקרה, אם אתה יכול תיסע למסלול גרינברנג או משהו כזה (איפה שג'רמי נסע עם יגואר דיזל בטופ גיר)
פורסם 2006 בפברואר 619 שנים רק דבר אחד בעסה המסלול פה זה עיגול אני במקומץ ההיתי מבקש איזה מסלול המראה כזה של 50-60 קילומטר ושם גז ולא מוריד תרגל ממנו מילה שלי סוגר 400 D: חחחח ואז תעשה סיבובים D:
פורסם 2006 בפברואר 619 שנים לא, פירגון זאת תכונה חלשה אצלי ובכל מקרה, אם אתה יכול תיסע למסלול גרינברנג או משהו כזה (איפה שג'רמי נסע עם יגואר דיזל בטופ גיר) ושבר את הגיר כשהוריד ל 2 ב 100 מייל לשעה אם אני זוכר נכון ........... ואתה לא צריך 50-60 ק"מ ..... מספיק לך לדעתי 15 ........... וברקטוז אישית הייתי מעדיף מבין כול הרכבים האלו הייתי מבקש איבו 8 אחת למשך כול החיים שלי וזהו ........... ומצידי שהיא תהיה הרכב שלי לשאר החיים וגם תהיה איתי בתור רכב אספנות כשאני אהיה סבאל'ה ואני עדיין אעקוף עונדות "'קופה"......
פורסם 2006 בפברואר 619 שנים באחד הפרקים בהילוך חמישי (ערוץ דיסקברי)ירדו קשות על האיבו.הם לקחו עוד מכונית ששכחתי את שמה, באותה מחיר כמעט, רק שלמתחרה של איבו אין שום טכנולוגיות. אפילו לא כריות אוויר או ABS .רק שלדה מעולה.והמתחרה של איבו נצחה בשתי שניות, והיא גם זכתה לשבחים בשל הנהיגה הטובה שלה לעומת האיבו העלובה.
פורסם 2006 בפברואר 619 שנים אני רק סקרן - מה קורה אם אתה נוסע באחת המכוניות ו"בטעות" נכנס בקיר או הורס את האוטו בצורה אחרת? יש ביטוח?
פורסם 2006 בפברואר 619 שנים אני בספק אם יתנו למישהו עם סה"כ שנה רישיון (גם 20 שנה רישיון זה לא ממש משנה...) לסוע על מכונית ששוה מיליונים בלי ביטוח...
פורסם 2006 בפברואר 619 שנים מה אתה צוחק עלי? 450 פאונד? זה כלום הבאמפר של מארצ' עולה פי 2. מה יקרה אם בטעות תכנס במשהו חס וחלילה?
פורסם 2006 בפברואר 619 שנים אופציה ראשונה בלי לחשוב שניה מרצ'ליאגו זה אוטו חלום שמעט מאוד אנשים ינהגו עליו!!!לך על זה ותצלם ואגב הם עושים כל כך הרבה כסף מהסיבובים האלה שלהחליף פנס של המרצ'ליאגו(משהו בסביבות ה-30000 אלף שקלים)לא מורגש וגם לא להחליף את כל החלק הקידמי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.