פורסם 2006 בפברואר 619 שנים מחבר אני לשנייה לא השוותי בינהם בכוח אלה כאייקון המרכזי של כל אופציה. אני פשוט חושב אם ההקרבה של המורצ' לגלארדו ואת ה430 ל550 (וכן, אני מעדיף את ה430 הרבה יותר), לקבלה של יגואר ספורט וDB9 על חשבון של מרצדדס שכבר הייתי בה וRX8...כנראה שאני אלך על הראשונה כמו שאמרתי בהתחלה, אבל שום דבר עדיין לא סגור...דרך אגב, הייתי שהמורצ' הרבה יותר כבדה...
פורסם 2006 בפברואר 619 שנים אפשר לבוא איתך ??? תהנה לך בטיול ותצלם הרבה .......!!!! אם אתה צריך כרטיסי זיכרון או סוללות דבר איתי .................. הבחירה קשה מאוד ...... DB9 מאוד מושכת... לך למסלול הארוך יותר ........
פורסם 2006 בפברואר 619 שנים מחבר זה השם של המסלולים עד כמ השידוע לי...מחר אבא שלי ישאל לגבי האורך של כל מסלול והמהירות המקסימלית המותרת בו.שכירת הרכבים + השימוש במסלול עולה באחד 450 פאונד ובשני 425 פאונד. כמובן שלזה צריך להוסיף מחיר טיסה, נסיעה ברכב, נסיעה במונית, בתי מלון וכו'...
פורסם 2006 בפברואר 619 שנים מה כולם מתלהבים מהRX8?? זה אוטו מעפן ליד הלמבורגיני/פרארי ו פורשה...עריכה: המחיר שווה כל פני!!!!!!!!!!
פורסם 2006 בפברואר 619 שנים הייתי בוחר את הראשון, יש לך תמונה של המסלול השני?המסלול הראשון די מעפן, אישית אני הייתי מעדיף מסלול קצת יותר מאתגר עם יותר סיבובים ושיהיו חדים יותר.בנוגע למכוניות, הייתי לוקח את הראשון, אבל זה באמת עניין של דעה אישית.
פורסם 2006 בפברואר 619 שנים מחבר לא, אין לי של השני...אני דווקא מעדיף שלא יהי המאתגר כי אין לי כל כך הרבה ניסיון בנהיגה אז שלא יהיה קשה מידי...
פורסם 2006 בפברואר 619 שנים אם אין לך נסיון בנהיגה למה אתה הולך לנהוג במכוניות על... קודם תלמד לנהוג טוה ואז תלך לשם...זה כמו לעלות על R1 כשהכי גבוה שלך היה CRM... (זה רק דוגמה ואני מתכוון לאופנועים, אבל זה אותו עקרון!)
פורסם 2006 בפברואר 619 שנים אם אתה יותר בקטע של "להרביץ" מהירויות עם המכוניות ופחות ללמוד איך להתנהד בסיבובים במהירויות, אז הייתי לוקח את הראשון.מפרטי המכוניות פחות או יותר אותו דבר, השאלה זה המסלול.בכל מקרה חפש איור של המסלול השני.ומזל טוב כמובן...
פורסם 2006 בפברואר 619 שנים מזל''ט באמת מתנה בת זונה עדיף על 7800gtx x 2 לא ?והראשון חחח מזיל ריר על המקדלת
פורסם 2006 בפברואר 619 שנים שלום!כידוע לכם' date=' או לא, היה לי לפני שבוע יום הולדת 18. כמתנה מההורים, אני נוסע עם אבא שלי לאנגליה לנהוג קצת במכוניות במסלול מרוצים.יש לי 2 אופציות:א. מסלול THRUXTONהמדריך נוהג:3 סיבובי הכרות במאזדה RX8.אני נוהג:3 סיבובים בRX8.3 סיבובים במרצדס SLK350.4 סיבובים בפורשה 911 טורבו.4 סיבובים בפרארי 430.[b']4 סיבובים בלמבורגהיני מורציאלאגו.הייתי בוחר באופציה המודגשת.אחחחח אלוואי עליי :'( מורצ'לגו מכונית החלומות שלי יש לי דגם 1:18 שלה ופוסטר.אני מוכן לשלם כל סכום רק בשביל לשבת בה.מה עם נורברגרינג?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.