פורסם 2006 במאי 419 שנים tal_levi1000' date=' עם החוצפה שלך אולי כדאי באמת. ואני יודע שזה אומר ע[b']טלף בספרדית. בכל מקרה, הייתי עסוק לקראת מגן, בסוף השבוע (בהנחה שאני אתגבר על המכשולים הטכניים) אעלה קטעים. מכיוון שאני לא אעלה את הכל חשבתי לשים בתור התחלה 2 קטעים מהפרארי: ההתנעה וההאצה בLAP האחרון. מוסכם? כשיהיה לי זמן אני מתכוון לעשות מהכל (כולל הסטילס) קליפ. תהיה התעניינות לזה? לא התכוונתי בחוצפה מצטער פשוט אתה מושך את זה כל כך הרבה וכל רגע שואל אם יש התענינות אם לא היה התענינות אתה חושב שהינו ממלאים 28 עמודים? ובקשר לעטלף... ככה זה שמדברים 5 שפות שונות וכותבים מהר ב 2 בלילה אז לפעמים בורח איזה עתלף
פורסם 2006 במאי 519 שנים איזה "גבר" דובר 5 שפות -איזה-הוא מחליט מה הוא עושה- הוא יעלה עוד חודש גם טוב אז מה עושים מצפים בסבלנות או מיתיאשים
פורסם 2006 במאי 619 שנים כן אהה איזה שפיץ אני!!!!! אני לא אמרתי שאני מתיאש פשוט הוא שואל 100 פעם אם יש התענינות ואומרים לו שכן
פורסם 2006 במאי 919 שנים מחבר שאלתי "כל רגע" מפני שנתקלתי בהרבה מאוד תקלות טכניות בהעברה למחשב, ורציתי לוודא שיש לזה באמת קהל. בכל מקרה, עד שיתנו לי אישור סופי להעלות קבצים גדולים יותר לאתר הזה, העלתי סרטון קצר שאני מתניע את הפרארי. הרעש במציאות גבוה הרבה יותר, כנראה אלו תדרים שהמצלמה לא יכולה לקלוט או משהו... בקיצור, בבקשה: http://rapidshare.de/files/20033736/Movie_0001.rar.html אשמח לתגובות (עדיף חיוביות... )
פורסם 2006 במאי 919 שנים קצר אבל נחמד מאודדד רואים שהמנוע הזה חייתי בצורה לא נורמאלית! איזה רעש הוא עשה בהתנעה!! רעש עבה כזה!! שומעים שזה עולה הרבה! MORE MORE MORE MORE :jump:
פורסם 2006 במאי 1019 שנים מחבר הנה קטע ארוך יותר, כמעט דקה.בקטע רואים את הנסיעה בקטע המהיר ביותר במסלול, כניסה ל2 פניות איטיות ונסיעה במקביל לPIT.http://rapidshare.de/files/20089392/Movie_0003.rar.htmlיש ביקוש לעוד (גם מהפורש יש תיעוד)?
פורסם 2006 במאי 1019 שנים מגניב ביותרררררררממש טובה SAFETY CAR שהיתה לפניך בסוף זה פורמולה 1??אם אתה יכול שאתה מוסיף את המשפט "כל הזכויות..." תשים אותו בצד או למעלה ולא באמצע התמונהתודהאבל בסה"כ חזק ביותרלא הגעת לטורים של 6-8KRPM?
פורסם 2006 במאי 1019 שנים אני מגורה ביותר אם אני יעשה את זה בעתיד אז אני יפציץ בגז במישור כי באתי להנות ואני אוהב צליל של פרארי ועוד חזק גרררר צמרמורת
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.