פורסם 2006 באפריל 2119 שנים מחבר אחרי נהיגה בכל מכונית הם רשמו איך הייתה הנהיגה ומה יש לשפר וגם נתנו ציון מספרי מתוך 100.
פורסם 2006 באפריל 2119 שנים למה הוא צריך את הציונים שלך? מה קשוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווור.... וואי איזה.... עזוב... אני לא יגיד לך מה אתה כי אתה יודעכולה רציתי לראות איך הוא נהג!!
פורסם 2006 באפריל 2119 שנים מחבר כדי שזה לא יגרר לוויכוח אני אסביר את האי הבנה:artyom התכוון למה הציון שאני קיבלתי בנסיעה.eXploZion שאל למה המדריך צריך את הציונים שלי לא למה artyom צריך את הציונים שלי...אתם רוצים לראות את הציונים?הכתב שם ממש לא קריא... אפילו אבא שלי (שעלה ארצה בגיל 25 מדרא"פ) לא הצליח לקרוא את הכל...
פורסם 2006 באפריל 2119 שנים אני הייתי רוצה לראות יותר תמונות של המדריכה ;D אם יש לך את המדריכה אם איזה מכונית ברקע זה יהיה יותר טוב
פורסם 2006 באפריל 2119 שנים מחבר איזה תמונות קשה לשמור?העלתי את כולם במרוכז בעמוד 21, לא ראית?ומה הקשר לאוטומוטור (בהנחה שזו התערוכה אליה את המתייחס)?
פורסם 2006 באפריל 2119 שנים אוריפ איך הגעת לנסיע על למבורגיני פשוט אני לא מוצא ואני לא יכל ליקרוא 20+ עמודים אז תירשום גם אם זה עוד פעם סבבה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.