פורסם 2006 באפריל 819 שנים מחבר Ic3 CuB3, מישהו אמר שהן נדירות? לא הבנתי את פשר הערתך ???tal_levi1000, הפרארי עולה פי 2 מהTVR...אז רוצים עוד תמונות? אני לא אעלה סתם...
פורסם 2006 באפריל 819 שנים ה TVR זאת מכונית שעולה יותר מהפרארי בתמונה ליד ה TVRפשוט מכונית יפהאיך הגעת למסקנה הזאת?
פורסם 2006 באפריל 819 שנים Ic3 CuB3, מישהו אמר שהן נדירות? לא הבנתי את פשר הערתך ??? tal_levi1000, הפרארי עולה פי 2 מהTVR... אז רוצים עוד תמונות? אני לא אעלה סתם... אתה באמת חושב שמישהו פה יתנגד לעוד תמונות ?!?! יאללה לעבודה, ואם אפשר אז גם כמה סרטונים, אני מת לשמוע איך המנועים האלה מנגנים.
פורסם 2006 באפריל 819 שנים מחבר ברור שלא יתנגדו אבל אני רוצה שאנשים יבקשו שאני אעלה כך שזה לא יהיה לחינם... זה המנוע של הפרארי (היו 2 מכוניות פרארי שמה, אחת עם גג נפתח אחת עם גג קבוע. המנוע הזה צולם בזו עם הגג הקבוע אך אני נהגתי בזו עם הגג הנפתח (הוא היה סגור) אבל זה כמובן אותו מנוע...). וזה לBOSS: לפני שנסעתי אמרת שזה בטח ממ שסטייל לפתוח את הדלת של הלמבו ולצאת משם... א זהנה סרטון קצר של פתיחת הדלת. רעשי הרקע זה של מצלמת הסטילס הדיגיטלית... הרעשים מוכרים לבטח לבעלי הקאנון למיניהם... http://rapidshare.de/files/17478575/Doors.rar.html
פורסם 2006 באפריל 819 שנים תודה איכות כבדה ביותר אם מישהו יקטין אותי ליחס של-1:18 אני גם יוכל לעשות את זה http://pics.sendit.co.il/upservl/d36a4da6c1.jpg ורק שתדע, כל תמונה שאתה מעלה נשמרת במחשב שלי.
פורסם 2006 באפריל 819 שנים מעניין אותי מה קורה אם הנהג שלידך בכל זאת לא מצליח למנוע תאונה, מכוניות כאלה עולות מיליונים
פורסם 2006 באפריל 819 שנים אני חושב שאתה משלם לנהוג על מכונית כזאת זה כולל ביטוח.חוץ מזה הבנתי שלא נותנים להשתולל.
פורסם 2006 באפריל 819 שנים מחבר לא אכפת לי רק תזכור שכל הזכויות שמורות לי כמובן... הנה עוד 2 תמונות, של הפורש ושל הפנים של הלמבו. הכל מבוטח. ובאמת לא נותנים להשתולל. הם צריכים לראות שאתה משתלט על הכל... למשל בפרארי רק אחרי איזה סיבוב וחצי רק עברתי למצב ספורט.
פורסם 2006 באפריל 819 שנים עדיין בסיבובים + חוסר ניסיון יכול להוביל לתאונה רצינית מאוד, ואיזה ביטוח יבטיח החלפה של האוטו במקרה כזה
פורסם 2006 באפריל 819 שנים מחבר כשמשלמים מספקי מקבלים כל ביטוח שאתה יכול לחלום עליו.אני בטוח שהם מכסים את עצמם, אל תדאג.חוץ מזה המכוניות, עם דגש חזק על הלמבו, יכולות לפנות מעולה גם מהירויות גבוהות. הם פשוט לא יזוזו מהמסלול שלהם זה מדהים! עם מכונית רגילה כבר הייתי מתהפך ממזמן...
פורסם 2006 באפריל 819 שנים היו רגעים שהרגשת חוסר שליטה? לא מבחינת היציבות בסיבובים, אלא בגלל שאף פעם לא נהגת ממכוניות מהסוג הזה (וגם לאור העובדה שלא מזמן רק התחלת לנהוג)
פורסם 2006 באפריל 819 שנים מחבר ממש לא.אולי זה שלקחתי עם הפורש סיבוב מהר מידי אבל שום דבר אל קרה... המדריך ישר ישר את ההגה כדי שלא יהיה היגוי יתר.יש גם הסברים והכל קודם... זה לא הנה המפתחות, ביי... זה לא שוק.
פורסם 2006 באפריל 819 שנים מחבר זה לא. היית שם? בכל מקרה, לבקשת אחד המגיבים אני אולי אתן REVIEW קצר, ממה שאני זוכר, על כל מכונית אבל זה יותר מאוחר ורק שאנשים יגידו שהם רוצים. אני לא אכתוב ואבזבז על זה זמן סתם...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.