עבור לתוכן

בעיה מזורה ביותר בהפעלת מחשב..

Featured Replies

פורסם

טוב אז ככה..

יש לי 2 מחשבים בבית.. אחד מהם היה מושבת הרבה זמן(משו כמו שנה) בגלל איזושהיא בעיה שלא הצלחתי לסדר ואני אפילו לא זוכר מה היא הייתה..

אתמול הרכבתי אותו מחדש(כולו היה מפורק) וחיברתי אותו.

שמתי לו הארד דיסק שחבר הביא לי ולפני שהביא לי שם עליו ווינדוס ואמר שבדק אותו והכל טוב ויפה.

עכשיו, שחיברתי את ההארד דיסק למחשב, אז המחשב עולה בסדר ואז יש את המסך שצריך לבחור באפשרות הפעלה הרצויה(safe mode, start windows normally וכו'..).

בחרתי באפשרות של start windows normally והמחשב פשוט נתקע!לא זז ולא כלום שומדבר לא מגיב.

עשיתי ריסטארט וניסיתי שוב, אבל ללא הצלחה.

אחר כך בחרתי באפשרות safe mode. המחשב הראה שהוא מעלה את רשימת הדרייברים אבל אז הוא נתקע בדרייבר mup.sys(שאין לי מושג מה הוא ולמי קשור).

לאחר מכן התחלתי לעשות כמה דברים שאולי יעזרו:

1. החלפתי כרטיס מסך עם הכרטיס מסך הנוכחי שלי אבל זה לא עזר.

2. החלפתי זיכרון ראם עם מה שאני משתמש (לא יודע מה הקשר לראם אבל בכל זאת ניסיתי) ולא עזר.

3.ניסיתי לשים את ההארד דיסק הנוכחי שלי(שאני יודע שהוא יציב וטוב) במחשב ההוא וזה מה שקרה:

המחשב העלה את עצמו, ראיתי בדיוק לחלקיק שניה את הטעינה של הווינדוס(boot screen) ומיד המחשב איתחל את עצמו.

ניסיתי להפעיל ב-safe mode ואז הוא בכלל לא הראה כלום אלא ישר איתחל את עצמו.

4. ניסתי לשים את ההארד דיסק שהחבר הביא לי במחשב שלי(זה שעובד) וקרה אותו דבר בדיוק כמו שקרה במחשב ההוא(כאשר בחרתי ב start windows normally הוא נתקע וכאשר בחרתי ב safe mode הוא נתקע ב-mup.sys).

עכשיו עוד בעיה מוזרה ביותר שיש עם המחשב ההוא היא שאי אפשר אפילו להשמש בדיסק של XP כדי לעשות Repair או להתקין מחדש את הווינדוס! כאשר אני שם את הדיסק, הוא מעלה אותו והכל טוב ויפה, אך כאשר אני מגיע למסך בו יש לי אפשרות בחירה (נגיד לבחור בין C ל D שהוא שואל איפה להתקין את הווינדוס), המחשב פשוט נתקע והמקלדת לא מגיבה! ניסיתי ללחוץ על כפתורי האורות במקלדת (caps lock, scroll lock, num lock) כדי לראות אם המקלדת מגיבה, והיא לא הגיבה לכלום! כך שאין לי אפשרות אפילו לפרמט את הכונן.

עכשיו, אני יכול לפרמט את ההארד דיסק הזה במחשב התקין, אך לפי נסיונותיי עם דברים כאלה בעבר ההארד דיסק לא יעבוד במחשב ההוא כי לפי מה שאמרו לי במהלך ההתקנה הווינדוס מתאים אותו למחשב (ולהתקניו) בו הוא מותקן.

ככה שאני ממש ממש ממש בבעיה!!

אז בבקשה..כל מי שחושב שיש לו פתרון..אפילו הוא כמעט ובטוח שזה לא יעבוד שיגיד ליי!!! כל דבר יתקבל בברכה!! אני נואשש...(אין כסף לשלוח לטכנאי)...

תודה רבה רבה..

מאור:

Email- maor1351@walla.co.il

IcQ- 334064729

Messenger-maor755@hotmail.co.il

ושובב... תודהה!!

פורסם

האמת אין לי פתרון בשבילך 100% בשבילך.

רציתי להגיד שבאמת, כמו שאמרת, לא תמיד אפשר לקחת HD עם WINDOWS ממחשב אחד ולשים במחשב אחר עקב חוסר תאימות חומרה (AICP וכאלה).

אז חיפשתי בשבילך בגוגל ומצאתי הרבה אנשים שיש להם בעיה כמו לך.

הרבה אמרו שזו בעיה עם ה USB/FIREWIRE ולאחר שהם ניתקו את העכבר (או מה שזה לא יהיה ב USB) ה WINDOWS חזר לפעול.

תנסה זה לא יכול להזיק...

פורסם

לכול מערכת ..(לוח-אם/מעבד..וכו)..צריך להתקין את הווינדוס שלה...(אפשרי לעשות Repair אבל עדיין לא מומלץ)..

הכי טוב זה לפרמט על המערכת שאתה רוצה להפעיל עליה תHD...(בגלל זה כול המסכים הכחולים..וכו)..

תנסה להעביר תמקלדת לחיבור USB..(אם היא מחוברת כבר בUSB אז לPS/2..)..

תנסה להוציא את העכבר ולראות אולי באמת זאת הבעיה..

תנסה לאפס תביוס..

פורסם
  • מחבר

ניתקתי את העכבר(שהיה מחובר בUSB?) וניסיתי להעלות את הווינדוס אבל קרה אותו דבר כמו קודם. ואז אמרתי אולי הוא לא עולה בגלל חוסר התאמה למחשב אז ניסיתי לפרמט ולהתקין מחדש.

הפירמוט היה בסדר גמור ואז התחיל להעתיק קבצים. לאחר שסיים להעתיק את הקבצים בהצלחה הוא איתחל את עצמו, ואז זה הראה את המסך טעינה של הווינדוס (bootscreen) ואז הראה את מסך ההתקנה..מסך ההתקנה היה בדיוק ל-5 שניות ואז המחשב השמיע רעש מוזר והופיע לי מסך כחול.

איתחלתי אותו שוב אך קרה אותו דבר. למה המסך הכחול??? חלה התקדמות בזה שעכשיו המחשב לפחות מראה את ה- boot screen. מה אני צריך לעשות עכשיו??

תודה למי שניסה לעזור וענה ליי!!

ותודה למי שיענה!

מאור.

פורסם

זה היה ציפצופים..אם כן תפרט קצת..

קצרים ארוכים..וכמה..

ומה הוא רשם לך במסך הכחול..

פורסם
  • מחבר

אוקיי אז הרעש שהמחשב הוציא היה..ממ לא יודע איך להסביר..כמו פורק לחץ כזה, כאילו הוא התעייף, כאילו הוא סיים איזה פעולה....לא היו ציפצופים!

וזה מה שהיה כתוב במסך הכחול:

------------------------------------------------------------------------------------

stop: c000021a {fatal system error}

the session manager initialization system process terminated unexpectedly with a status of 0xc0000263(0x00000000 0x00000000).

the system has been shut down.

------------------------------------------------------------------------------------

תודה רבההה!!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים