עבור לתוכן

מודינג שברצוני לבצע-מה דעתכם?(+תמונות)

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם!

לפני הרבה זמן התחלתי לבצע מודינג על המארז שלי..

הדברים שעשיתי:

צביעת המארז, הוספת חלון,עטיפת הכבלים באיזולירבנד אדום(חוסר כסף לקניית סליבינג) וצביעת מאוורר פשוט בכתום.

אני מתכנן לבנות אלמנט תאורה ופאן באס לפי המדריכים באתר.

מה שאני חושב לעשות זה לצבוע את הפאנלים שצבועים כרגע בכתום לצבע שחור/כחול ולבנות את אלמנט התאורה בשילוב של אדום וכחול או רק כחול תלוי באיזה צבע אצבע את הפאנלים.

השבוע אני קונה מנעה מאוורר לדים כחול והוא יהיה בחלון.

רציתי לדעת מה דעתכם?

האם כדאי להשאיר ככה ולהתאים את התאורה לצבע הכתום?..אם יש לכם הצעות לשילוב אשמח לשמוע.

האם כדאי ללכת על שילוב צבעים אחר לגמרי ממה שחשבתי?

ד"א כרגע גג המארז והדלת השנייה ריקים ומשעממים אשמח לקבל הצעות לגבם או רעיונות להמשך המודינג שלי.

הנה תמונה של המארז כרגע:

0047as.th.jpg

פורסם

הצבעים מדהימים עכשיו ולדעתי ממש לא כדאי להוסיף צבעים נוספים, תעשה חלון נחמד בגג, לא חייב שיראו משהו כי גם ככה לא רואים כלום בגג, העיקר שהתאורה תראה משם וזה לא יהיה ריק,

צד שני תעשה איזה ציור נחמד, אם זה חיה או בן אדם אתה יכול לעשות לו לדים בעיניים או משהו שקצת יעיר את הציור (שלא יראה סתם...), ושוב, צבעים מתאימים כתום אדום וכאלה, לא כחול\ירוק...

בהצלחה בהמשך, נראה מדהים!

פורסם
  • מחבר

בהצלחה בהמשך, נראה מדהים!

תודה! :)

יש למישהו עוד רעיונות?

פורסם
  • מחבר

עלה לי היום רעיון בראש :biggthumpup:

אפשרות אחת:

חשבתי על לצבוע את הפאנלים בלבן או צבע אחר שיתאים(לבן זה משעמם) ולהכין אלמנט תאורה בצבע כחול.

בדלת הריקה שאין בה כלום לצבוע את התמונה הזאת בצבע לבן:

csflamehead0nw.th.jpg

בעיניים לקדוח חור שדרכו תצא התאורה הכחולה ואולי מסביב לכל הפרצוף לעבור עם קו דק בצבע כחול.

אפשרות שנייה:

להשאיר את הצבע כמו שהוא עכשיו להכין אלמנט תאורה בשילוב של אדום וצהוב.

על הדלת הריקה לצייר להבות בשילוב של כתום,אדום וצהוב ואולי גם שם לנסות ליצור איזה אפקט עם התאורה.

רציתי לדעת מה דעתכם?

איזה רעיון טוב יותר?...נשמע לכם טוב?

וכמובן שאשמח לשמוע רעיונות אחרים אם יש!

תודה, נדב!

פורסם

נראה אחלה! שים קטודה אדומה למטה + מאוורר לדים בצבע אדום או צהוב :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים