עבור לתוכן

יש לי מסך כחול עלתי קיבצי Minidump כנסו לעזור בבקשה נערך

Featured Replies

פורסם

הנה עלתי את כל הקבצים בRAR אחד:

http://rapidshare.de/files/12533506/Minidump.rar.html

(עם אתה לא יודע. כדי להוריד אתה לוחץ על FREE למטה ואז כבר תבין)

תגידו לי מה הבעיה פה אני חושב שזה מהכרטיס מסך התחממות או משהו.

פורסם

אני לא הולך לפענח את כל הקבצים האלה אבל מבדיקה של 5 קבצים המסך הכחול נגרם בגלל דרייבר של הכרטיס מסך, תעדכן אותו לדרייבר ההכי אחרון, אם לא עוזר תעדכן גירסא אחת לפני האחרונה שיצאה וזה אמור לעזור...

ומבדיקה של כמה אחרים יש חשש לגבי הטמפ' של הכרטיס מסך כמו שאמרת... תוריד את התוכנה EVETESR בכדי שתוכל לתת לנו מידע על טמפ' הכרטיס מסך שלך כי באמת יכול להית שהוא מתחמם, או בכל דרך אחרת שהיא אם תוכל

מתי המסכים הכחולים קורים? בזמן משחק? באקראי?

פורסם
  • מחבר

זה קורה רק במשחקים אחרי 3-4 שעות של משחק ואני מחזק שאף פעם לא קרה לי שאני משחק סתם במחשב והוא היא דלוק יותר מ10 שעות.

בקשר לדריברים אני יעדכן.

ובקשר לטמפ אני לא יכול להגיד לך כי אין לי את הדבר הזה שבודק תמפ שחחתי איך זה ניקרה אבל אחרי קריסה אני נוגע בו ואני מרגיש שהוא חם.

פורסם
  • מחבר

אחי אבנתה למה זה קורה?

פורסם
  • מחבר

הדריברים מעודכנים וזה עשה לי פעם אחת (אחרי 2 שעות ככה) וטמפ' אני לא יכול לבדוק אבל אני יכול לבדוק של המעבד ולוח אם אני יבדוק אותו במעמץ...

עריכה:

צילמתי ויש לי 42 מעלות במעבד ו34 לוח אם(שחקתי HALF LIFE 2 כמה דקות ומדיה פליר ברקע )

תמונה:

wd0ou.jpg

אני לא חושב שזה זה זה הכרטיס כי בגיפורס 4 זה לא היא עושה ככה .

זה המעבד ?

או שזה הכרטיס מסך (דרך אגב אין לי מעוררים במחשב רק אחד שהוא מתחת לדיסק קשיח).

פורסם

טמפ' של המעבד פחות חשובות לנו... צאיך איכשהו טמפ' של המעבד, בעיקרון אם יש לך חיישן על הכרטיס מסך תוכל ליראות את הטמפ' שלו...

המסכים הכחולים באים לפעמים או רק כשאתה משחק באיזשהו משחק שנותן את הכרטיס הכחול?

בוא נעשה ניסוי, תפתח את הדלת של המארז ותכוון מאוורר לכיוןו הכרטיס מסך ותשחק באיזשהו משחק וניראה אם יש מסך כחול בכל זאת...

פורסם
  • מחבר

אני ינסה המסכים לא באים במשחק אחד ואני ינסה את הראיון עם המעורר אבל אני צריך לשחק איזה 3 שעות בשביל לבדוק כי זה בה אחרי שעה שתיים ככה

פורסם
  • מחבר

שמע הרצתי תתכנה 3DMark05 פעמיים ולא היא לי שום מסך כחול (בלי מעורר) ולפי מה שאני יוגע התוכנה מחממת תכרטיס בטרוף אז אני לא יודע

ועכשיו שאני ניזקר שיחקתי בF.E.A.R מלה שעות וזה לא קרס לי רק במשחק רשת כמו MTA:SA או AA או 20 TO LIFE למה זה ככה גם בHL2 זה לא קרס ככה ושחקתי הרבה.

אולי מישהו יודע מה הבעיה פה?

פורסם

קיצר אם יש לך אחריות עדיין תשתמש בה... תן להם שם לשבור את הראש

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים