פורסם 2006 בפברואר 319 שנים אתם בטח מכירים את מארז ה-Sunbeam Transformer שסיקרנו באתר. המארז הזה מגיע אם 2 מאווררים צדדיים ואחד עליון (שלושתם בגודל 80מ"מ) שניתן לראות בתמונות הבאות: ובצורה קצת ברורה יותר: אני לא עושה שימוש במאווררים הללו (120מ"מ מכניס אוויר ו-120מ"מ מוציא אוויר מספיקים לי) ואני רוצה לפרק את המאווררים והגרילים שיש כרגע ו-"לסתום" את הפתחים שנשארו עם פרספקס, פלסטיק או משהו אחר. כפי שאתם רואים, המאווררים והגרילים מחוברים למארז עם ברגים ואני רוצה לעשות שימוש בברגים אלו למקרה שבעתיד ארצה לעשות שימוש בפתחים להרכבת מאוורר (לכן, אטימת הפתח ע"י הדבקת פלסטיק או כל דבר אחר לא באה בחשבון). השאלה: האם ניתן לרכוש פלסטיק או מתכת מרובעת דקה בגודל 80מ"מ שמגיעה עם ארבעה חורים מוכנים מראש? רצוי בארץ אבל אפשרי גם מחו"ל אם אין ברירה אחרת. האם יש שם מיוחד למה שאני מחפש?
פורסם 2006 בפברואר 319 שנים אמממ קח אלומיניום תחתוך לך 3 חתיכות של 80מ"מ עגולה. תעשה בה חורים ותחבר.אם מוכרים כאלו חרטות..? ממש לא נראה לי.כל מקרה, נדמה לי שאתה גם יכול לקנות פילטר למאוורר או משו כזה ולהכניס אותו מפנים או משו
פורסם 2006 בפברואר 319 שנים מחבר תחבר חתיכות פרספקס עם ברגים לאן שיש לך חוריםזה בדיוק מה ששאלתי. אפשר לקנות חתיכות פרספקס בגודל 80מ"מ (מרובע כמובן) עם חורים מוכנים להברגה? אם כן, איפה? בארץ? בחו"ל?
פורסם 2006 בפברואר 319 שנים 80*80 לא יודע אבל חורים אתה יכול לעשות עם מקדחה/דרמל/מלחם ותקנה פלאטה לא משנה הגודל ותחתוך אותה...
פורסם 2006 בפברואר 319 שנים לך לבעל מקצוע פשוט עם הגרילים, הוא יחתוך לך בצורה שלהם "גב" מפרספקס שיתלבש עליהם בול.לא אמור לעלות יותר מידי...קשה לי להאמין שסתם ככה תמצא בהום סנטר ריבוע 8X8 עם חורים, זה לא דבר סטנדרטי שהרבה אנשים פתאום צריכים...
פורסם 2006 בפברואר 319 שנים מחבר מה יש לכם מהום-סנטר? בכל מקרה, תודה על ההצעות - חשבתי שיש משהו יותר פשוט. אם מישהו במקרה ייזכר בחנות מחשבים (או כל חנות) שמוכרת דברים דומים או אפילו חנות בחו"ל אשמח לשמוע. אחרת, כנראה שנלך על אופציית העבודה העצמית.
פורסם 2006 בפברואר 319 שנים אני הייתי קונה פילטרים למאוררים !! או שבאמת תזמין פרספקס (240X80) תחתוך ת3 חתיכות ובעזרת הגריל תסמן עליו איפה החורים, דקה אחת עם מקדחה ואתה מסודר... או שמה שיותר יפה ולא יהרוס את מראה הטרנספורמר זה אם תיקח אלומיניום עגול בגודל של הגריל ותלחים אותו על הצד הפנימי של הגריל ככה שהגריל ישאר אך יהיה סתום...
פורסם 2006 בפברואר 319 שנים מחבר אני חושב שבינתיים אני אשתמש ב-3 גרילים דחוסים ממתכת בגודל 80x80מ"מ. בהמשך נראה, אולי ניישם את האופציה של פרספקס/אלומיניום - תלוי עם מה ניפול
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.