עבור לתוכן

סגירת פתח שנשאר מהוצאת מאוורר במארז

Featured Replies

פורסם

אתם בטח מכירים את מארז ה-Sunbeam Transformer שסיקרנו באתר.

המארז הזה מגיע אם 2 מאווררים צדדיים ואחד עליון (שלושתם בגודל 80מ"מ) שניתן לראות בתמונות הבאות:

TN_10.JPGTN_11.JPG

ובצורה קצת ברורה יותר:

TN_Image00173.JPGTN_Image00174.JPG

אני לא עושה שימוש במאווררים הללו (120מ"מ מכניס אוויר ו-120מ"מ מוציא אוויר מספיקים לי) ואני רוצה לפרק את המאווררים והגרילים שיש כרגע ו-"לסתום" את הפתחים שנשארו עם פרספקס, פלסטיק או משהו אחר. כפי שאתם רואים, המאווררים והגרילים מחוברים למארז עם ברגים ואני רוצה לעשות שימוש בברגים אלו למקרה שבעתיד ארצה לעשות שימוש בפתחים להרכבת מאוורר (לכן, אטימת הפתח ע"י הדבקת פלסטיק או כל דבר אחר לא באה בחשבון).

השאלה:

האם ניתן לרכוש פלסטיק או מתכת מרובעת דקה בגודל 80מ"מ שמגיעה עם ארבעה חורים מוכנים מראש? רצוי בארץ אבל אפשרי גם מחו"ל אם אין ברירה אחרת. האם יש שם מיוחד למה שאני מחפש?

פורסם

אמממ קח אלומיניום תחתוך לך 3 חתיכות של 80מ"מ עגולה. תעשה בה חורים ותחבר.

אם מוכרים כאלו חרטות..? ממש לא נראה לי.

כל מקרה, נדמה לי שאתה גם יכול לקנות פילטר למאוורר או משו כזה ולהכניס אותו מפנים או משו

פורסם

תחבר חתיכות פרספקס עם ברגים לאן שיש לך חורים

פורסם
  • מחבר

תחבר חתיכות פרספקס עם ברגים לאן שיש לך חורים

זה בדיוק מה ששאלתי. אפשר לקנות חתיכות פרספקס בגודל 80מ"מ (מרובע כמובן) עם חורים מוכנים להברגה? אם כן, איפה? בארץ? בחו"ל?

פורסם

80*80 לא יודע אבל חורים אתה יכול לעשות עם מקדחה/דרמל/מלחם

ותקנה פלאטה לא משנה הגודל ותחתוך אותה...

פורסם

לך לבעל מקצוע פשוט עם הגרילים, הוא יחתוך לך בצורה שלהם "גב" מפרספקס שיתלבש עליהם בול.

לא אמור לעלות יותר מידי...

קשה לי להאמין שסתם ככה תמצא בהום סנטר ריבוע 8X8 עם חורים, זה לא דבר סטנדרטי שהרבה אנשים פתאום צריכים...

פורסם
  • מחבר

מה יש לכם מהום-סנטר? :)

בכל מקרה, תודה על ההצעות - חשבתי שיש משהו יותר פשוט. אם מישהו במקרה ייזכר בחנות מחשבים (או כל חנות) שמוכרת דברים דומים או אפילו חנות בחו"ל אשמח לשמוע. אחרת, כנראה שנלך על אופציית העבודה העצמית.

פורסם

אני הייתי קונה פילטרים למאוררים !!

או שבאמת תזמין פרספקס (240X80) תחתוך ת3 חתיכות ובעזרת הגריל תסמן עליו איפה החורים, דקה אחת עם מקדחה ואתה מסודר...

או שמה שיותר יפה ולא יהרוס את מראה הטרנספורמר זה אם תיקח אלומיניום עגול בגודל של הגריל ותלחים אותו על הצד הפנימי של הגריל ככה שהגריל ישאר אך יהיה סתום...

:xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

אני חושב שבינתיים אני אשתמש ב-3 גרילים דחוסים ממתכת בגודל 80x80מ"מ. בהמשך נראה, אולי ניישם את האופציה של פרספקס/אלומיניום - תלוי עם מה ניפול :)

פורסם

אוקיי בהצלחה אחי :xyxthumbs:

פורסם

חחח יא עצלן תעשה לבד וזהו :)

חבל לבזבז כסף על קנית חרא כזה מראש..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים