פורסם 2002 בספטמבר 523 שנים אני רוצה לבטל את ה AUTOPLAY בכונן DVD שלי ככה ש-WINDOWSלא יגש אליו בכלל (WINDOWS XP)בתודה מראש
פורסם 2002 בספטמבר 523 שנים תפתח את המחשב שלי--> כפתור ימני - DVD PROPORTIES--> לך ל TAB של ה AUTOPLAY ותקנפג לך את מה שמתאים לך.
פורסם 2002 בספטמבר 523 שנים מחבר את זה אני מכיראבל הוא עדיין ניגש לדיסק כדי לזהות את סוג הדיסק (מוזיקה , נתונים וכו')אני רוצה ש WINDOWS בכלל לא יגש לדיסק
פורסם 2002 בספטמבר 523 שנים ככה:שגר את ה-Group Policy Editor (כנס ל- Start>>Run>>gpedit.msc).ואז... Computer Configuration >>Administrative Templates>>System>>Turn autoplay off>>DisableProg.
פורסם 2002 בספטמבר 823 שנים תיקון: במקום לעשות Computer Configuration >>Administrative Templates>>System>>Turn autoplay off>>Disable תעשה במקום ה DISABLE את ה ENABLE כי זה בעצם מדליק את ה Turn autoplay off ואז מאפשר לך לבחור את הכוננים. תעדכן אותי אם זה עבד לך...
פורסם 2002 בספטמבר 923 שנים מחבר ניסיתי כבר את שתי האופציות וזה לא עזראגב הבעיה היא שיש לי DVD של מוזיקה ו WINDOS לא מזהה אותו(אולי בגלל שאים לו ZONE)ואז הוא לא נותן לי להמשיך ומנסה לזהות את הדיסקתודה בכל אופן
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.