עבור לתוכן

אשמח אם תעודדו אותי קצת

Featured Replies

פורסם

הי

אני מקווה שאני לא הורס לך את המצ"ר אבל לי היה אותו דבר גם צימאון והשתנת יתר אמא שלי היא אחות אז שאלתי אותה מה זה היא אמרה

שיכול ליהיות שזה סכרת ושאני אלך לרופא.

הלחתי... וזה היה באמת סכרת זה היה בידיוק שבועה ליפני יום ההולדת שלי :kopfpatsch:

מאז עברו כמה שנים החיים לא מפסיקים וגם רמת החיים לא ניפגעה מי יודעה מה פשות התחלתי לקחת איזה שלוש כדורים ביום וגם דייטה רצינית שרק הועילה למראה

שותים רק מים או דייט והמילה שתחפש בסופר כל הזמן הי דייט ואי"ל חוץ מיזה ההיתי מאוד מבועס בהתחלה אבל מתרגלים.

אני מקווה מאוד שאין לך שום דבר ואם יש ברוך הבא למועדון ;)

שהוא לא נורא כמו שהוא נשמע, סב"כ יש ליטול כמה כדורים ולשמור על תזונה נכונה ואתה תבריא ;)

• תגובות 67
  • צפיות 3.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

סורי על הבורות אבל איפשר להבריא מסכרת?

פורסם

אני רוצה להגיד לכם שבזכות הת'ראד הזה אני מתחיל לשתות מים.

היום אני מנסה לשתות רק מים בלי קולה או שום דבר אחר ובנתיים זה ממש קשה אבל מפעם לפעם הטעם נהיה פחות נוראי.

אני מקווה שאני אצליח, למרות שבמקום שלי המים לא כל כך נקיים בכל מקרה :P היה פה פעם מפעל של תע"ש וזה ידוע שכל החומרים הכימיים המסוכנים שהיו שם ספוגים פה באדמה :kopfpatsch:

פורסם

יש מיי עדן ככה אני שותה :D

פורסם

אני לא סובל מי עדן, חסר להם החלודה שיש במים מהברז, ככה שהם עוד יותר מגעילים. (חלודה מוסיף טעם)

פורסם
:screwy:
פורסם

:screwy:

פורסם

LOL אני קורא פה ופשוט לא מבין את זה

אני הרגלתי את עצמי לבד לשתות רק מים (בלי שאמרו לי שקולה זה רע). ונראה לי אני היחיד בישראל שלא אוהב משקאות מוגזים! 8)

פורסם

עכשיו יש מגפה הרבה יותר חזקה והיא לא הקולה לא כולם מודעים אליה אבל קוראים לה "נסטי אפרסק".

הא ? למה ? אתה יכול לפרט ? כי אני שותה כל יום 2-3 בקבוקים :-\

פורסם

קודם כל תיהיה בריא, מקווה שאכן התוצאה תצא שלילית ולא תתגלה אצלך מחלת הסכרת,

אך גם אם כן זה לא נורא, זה רק ייגרום לך לאכול בריא יותר ולחיות יותר זמן.

סכרת היא לא מחלה קשה כי ברגע שאתה שומר על הכללים אין שום תסמינים של המחלה.

אני גם פעם לא שמתי לב לבריאות אכלתי הכל שתיתי הכל, גם רק מוגז,

אך מתישהו בשנה האחרונה עשיתי שינוי רציני בתזונה שלי ובבריאות.

אני לא שותה מוגז וגם משקעות ממותקים פעם בשבוע, אני שותה רק מים ומרבה בשתייה,

אני לא מוסיף מלח למזון רק אם ממש קריטי, מסטיקים לא נוגע - רק לעיתים רחוקות,

לא נוגע בג'אנק פוד כמו מק דונדלד'ס, שווארמה ופלפאל - פעם ב3 חודשים אם לא יותר,

פיצות גם פעם בחודש, מפחית ונמנע ממזון שומני ומאוכל קפוא כמו צ'יפס מוכן למיקרו וכו',

מרבה באכילת ירקות, אוכל תפוח ובננה כל יום, לחם מחיטה מלאה ודגנים מחיטה מלאה בלבד,

לסיום אני גם מקפיד על הממתקים והעוגות - מקציב לעצמי, וגם כוס קפה אחת ביום ולעיתים תה

צמחים טבעי (את הנענע ושאר העלים אני מגדל בגינה).

בנוסף אני גם מקפיד על 5 פעמים בשבוע לפחות לעשות את המינמום פעילות גופנית - כפיפות

בטן ושכיבות סמיכה - כי בכל זאת לחדר כושר אין לי זמן כי אני חייל בצה"ל, ולכן גם מרבה באכילת טונה.

עם כל זאת שלא תחשבו שאני עושה את זה כי אני שמן או לא מעוצב, להפך...

אני שוקל 75 לגובה 1.86 שאת ה7 קילו האחרונים העליתי בחצי שנה האחרונה שהתחלתי להתאמן ולפתח

שרירי בטן וחזה - שיפור משמעותי מלפני חצי שנה.

בקיצר... מי שרוצה לחיות יותר חייב להקפיד, העולם מלא בזבל מסחרי, הכל רק בשביל כסף, ואף אחד

לא יכול לעצור אותם, רק להתריע שזה לא בריא, הם לא מוכרים לכם את המוצרים כי זה טוב לכם,

אלא רק בגלל שזה יביא הרבה כסף וזה חוקי, כמו העישון...רק מזיק לבריאות וכל אחד יעשה את החשבון

שלו ויחשוב אם בא לו להגדיל את הסיכויים לחיות יותר ולהפחית את הסיכויים להשמנה, סרטן ומחלות לב.

פורסם

ומתי אתה נהנה?

מה רע בלרדת על איזה ציזבורגר? או סתם כמה פיצות עם חברים? למה הכל חייב להיות בריא? מה רע בלאכול דברים טעימים לפעמים? מה רע בקולה שעשיתם עליה רצח עם כזה? אז נכון זה לא שיא הבריאות אבל אני מבטיח לך זה לא מה שיהרוג אותך....

עכשיו תגידו לי שזה לא ארוחה לתפארת מדינת ישראל...

meat.RowPar.0002.ContentPar.0002.ColumnPar.0001.Image.0.0.gif

beverages.RowPar.0003.ContentPar.0001.ColumnPar.0001.Image.0.0.gif

french-fries.jpg

או סתם:

dominos_pizza.03.jpg

פורסם

יותר מידי זבל בפוסט אחד .

תאכל אוכל של בני אדם

פורסם

לא ניראה לי שיכולהל היות בכלל סוכרת מקולה..חבר שלי מגיל 11 שותה קולה בלי הפסקה (7 שנים) ניראה לי אפילו הןא עושה מיקלחת עם קולה....הוא מעדייף להיות צמא ולא לשתות מים...

הסוכרת היא לא בגלל הקולה עצמה אלא עקב כמות הסוכר העצומה שבה ,כשמכניסים סוכר לגוף הלבלב מפריש אינסולין כדי לאזן את רמת הסוכר ,

אם מכניסים כמויות גדולות של סוכר הגוף מתחיל לפתח עמידות לאינסולין ,לזה קוראים סוכרת .

בכל המשקאות הממותקים יש את הבעיה אבל בקולה יש כמעט כפול סוכר משאר המיצים הממותקים ,בכוס גדולה של מיץ ממותק יש 5 כפיות סוכר ,

בקולה יש 9 כפיות.

פורסם
  • מחבר

יום ראשון אני מקבל תוצאות תודה לכול מי שהגיב פה....

יש לי רק עוד שאלה קטנה שמלחיצה אותי ...

אני מעשן כבר כימעט 5 שנים מאז גיל 9 או 10 לא זוכר בדיוק נכון נישמע מוזר אבל זאת האמת ...

וההורים שלי לא יודעים על זה (כרגע בן 14) בבדיקות יכול להתגלות שאני מעשן ??

אני לא מעשן כבד כאילו 3-4 סיגריות ביום

פורסם

שאלוהים יעזור לך-תהיה בריא.

אם אתה מעשן מגיל 9 אני מניח שזה לא הולך לקרות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים