עבור לתוכן

אשמח אם תעודדו אותי קצת

Featured Replies

פורסם

לא ניראה לי שיכולהל היות בכלל סוכרת מקולה..חבר שלי מגיל 11 שותה קולה בלי הפסקה (7 שנים) ניראה לי אפילו הןא עושה מיקלחת עם קולה....הוא מעדייף להיות צמא ולא לשתות מים...

• תגובות 67
  • צפיות 3.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לא יודע מה יש לכם מקולה נכון שזה המשקה הכי טעים שיש אבל כל יום כל היום? :kopfpatsch: נו באמת תחשבו קצת על מעבר לסיפוק חוש הטעם שלכם

למשל אני מרשה לעצמי בקבוק אחד לשישי שבת וזהו

וכל השבוע אני שותה מים ואגב אני שונא מים אני לא מסוגל לשתות יותר מ 2 לגימות מים מכוס

אבל אם אני שותה מהבקבוק אני יכול לשתות חצי ליטר במכה אז לכל המכוריי (או מחוריי לא הגעתי להחלטה עדיין) קולה למיניהם נסו את זה

פורסם

כותבים מכוריי.

ואני מסכים איתך..

פורסם

כל כך לא בריא ומלא סוכר :nono:

פורסם

סבבה אחשלי :xyxthumbs: :xyxthumbs:

פורסם

כל דבר הוא לא בריא כשמגזימים...

בחור, תנסה לא לקפוץ למסקנות - אני בטוח שהרופא שלך רק רוצה להיות בטוח משום שלפי דעתי ישנם המון מקרים שתסמינים כאלה מצביעים על שפעת או התקררות או אני לא יודע מה, תהייה אופטימי ;)

פורסם

אחי באמת תתחיל לפתח אורך חיים בריא וכבר תרגיש יותר טוב ובע'''ה תהיה בריא

ואל תחשוב אל זה בכלל ואם שלא נדע באמת יש לך סכרת תדע לך שזה אולי מציק ומעיק ומחלה ממש מעפנה שפוגמת באורך החיים שלא נדע מצרות אבל

בכול זאת סתכל על הצד היחובי יש אנשים חולי סרטן ואיידס עגבת ומה לא שתוך כמה שנים ימותו, אנשים מתרחקים מהם והם לא יכולים לעשות כלום עם עצמם שלא נדבר על הטיפולים הבלתי נסבלים וככה

בקיצור אם יש זהו לא סוף העולם בכול מקרה תוכל לחיות עוד 100 שנים בכיף ולהביא ילדים ומה לא D:

תהיה בריא

פורסם
  • מחבר

תודה לכולם ......... אעדכן אותכם כשאהיה תוצאות

פורסם

וראבאק, שתה מים... תאמין לי ברגע שתתרגל לזה בחזרה תרגיש הרבה יותר טוב, תהפוך את זה למשקה העיקרי שלך וכל השאר לפינוקים.

(ותפחית את הכמות האסטרונומית של סוכר שאתה מכניס לגוף המסכן שלך, ע"י זה)

פורסם

עכשיו יש מגפה הרבה יותר חזקה והיא לא הקולה לא כולם מודעים אליה אבל קוראים לה "נסטי אפרסק".

פורסם

וראבאק, שתה מים... תאמין לי ברגע שתתרגל לזה בחזרה תרגיש הרבה יותר טוב, תהפוך את זה למשקה העיקרי שלך וכל השאר לפינוקים.

(ותפחית את הכמות האסטרונומית של סוכר שאתה מכניס לגוף המסכן שלך, ע"י זה)

חחחחח אני כבר שנים מנסה את זה... .הבעיה היא שאף פעם לא שתיתי מים, זאת אומרת אני יכול לשתות כמה שלוקים אבל אז יש לי טעם נוראי בפה.

כל פעם שאני מנסה לשתות מים זה פשוט הורג אותי מרוב ועל, זה פשוט כזה מר ומיבש את הלשון. כנראה התרגלתי להרבה סוכר, לפעמים קורה שאמא שלי או אחותי לא יכולות לאכול משהו כי הו נורא מתוק ואני אוכל אותו בלי בעיות, או במיץ מרוכז שאני שם הרבה תרכיז וכו... זה באמת בעיה, אני באמת הייתי רוצה לשתות מים אבל אני לא יכול.

נראה לכם שיורידו לי על זה פרופיל בצבא?

פורסם

יורידו לך על זה אגרוף בצבא.

פורסם

אני ממש מבואס ...

הלכתי היום לרופא משפחחה כי היה לי שיעול וקצת כאב לי הגרון ..

אז הכל טוב ויפה הוא בודק אותי והכל ..

ופתאום הוא אומר לי שאני צריך לעשות בדיקות (דם ושתן) כי יש אצלי חשש לסכרת

הוא הבחין זאת בכך שהוא ראה שהפה שלי יבש ...

אני קצת התענינתי בנושא וראיתי שהסימנים הם תחושה של צימאון ואת זה יש לי כל הזמן אני צמא בזמן האחרון וגם אם אני שותה והכל נישאר לי הפה יבש

אחריי זה גם היה תחושת חולשה אני גם חש לפעמים חולשה וגם היה שבא לך להשתין יותר מידי וזה גם בזמן אחרון אני משתין בלי הפסקה ..

כל זה יכול להיות בגלל הקולה שאני שותה (2-3 בקבוקים ביום) כי חוץ מקולה אני לא שותה כלום .....

בקיצור אני מבאוס רצח !

מי שמבין בזה קצת ויש לו חדשות טובות או רעות שיגיד לי בבקשה

וגם אני יראה את זה בבדיקות אבל יש עוד זמן טיפה

פעם כשהייתי ביסודי הייתי צריך לצאת לשיעורים פעמיים בשיעור :screwy: אני ידוע שזה נשמע משוגע אבל זה ככה ואין לי סכרת,

יתכן ואתה סתם מודאג וקורה לך מה שלי קרה ביסודי (משתיה מרובה לי לפחות)

+

כדאי שתפסיק לשתות קולה >> אני שותה רק מים פה ושם בטיולים גזוז כו'.. ולמה?

בקולה יש חומצה אשר הורסת את השיניים.. שלא נדבר על הכבד וכו' וכו' קפאין וכו'

פורסם

אח שלי

תיהיה רגוע בנתיים עוד לא קיבלת תשובה שלילית זאת אומרת שבנתיים הכל תקין עד שיתברר אחרת בתקווה שלא

חוץ מזה גם אני עשיתי בדיקות גם לי מיובש הפה ואני משתין פי 4 יותר מהרגיל והכל אצלי תקין

וסתם משהו לחיים גם שהמצב באמת באמת חרא זה עדיין טוב כי תמיד היה יכול להיות יותר גרוע

שמור על החיוך שום דבר בעולם לא שווה שתמחק אותו

פורסם

הי

אני מקווה שאני לא הורס לך את המצ"ר אבל לי היה אותו דבר גם צימאון והשתנת יתר אמא שלי היא אחות אז שאלתי אותה מה זה היא אמרה

שיכול ליהיות שזה סכרת ושאני אלך לרופא.

הלחתי... וזה היה באמת סכרת זה היה בידיוק שבועה ליפני יום ההולדת שלי :kopfpatsch:

מאז עברו כמה שנים החיים לא מפסיקים וגם רמת החיים לא ניפגעה מי יודעה מה פשות התחלתי לקחת איזה שלוש כדורים ביום וגם דייטה רצינית שרק הועילה למראה

שותים רק מים או דייט והמילה שתחפש בסופר כל הזמן הי דייט ואי"ל חוץ מיזה ההיתי מאוד מבועס בהתחלה אבל מתרגלים.

אני מקווה מאוד שאין לך שום דבר ואם יש ברוך הבא למועדון ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים