עבור לתוכן

אשמח אם תעודדו אותי קצת

Featured Replies

פורסם

אני ממש מבואס ...

הלכתי היום לרופא משפחחה כי היה לי שיעול וקצת כאב לי הגרון ..

אז הכל טוב ויפה הוא בודק אותי והכל ..

ופתאום הוא אומר לי שאני צריך לעשות בדיקות (דם ושתן) כי יש אצלי חשש לסכרת

הוא הבחין זאת בכך שהוא ראה שהפה שלי יבש ...

אני קצת התענינתי בנושא וראיתי שהסימנים הם תחושה של צימאון ואת זה יש לי כל הזמן אני צמא בזמן האחרון וגם אם אני שותה והכל נישאר לי הפה יבש

אחריי זה גם היה תחושת חולשה אני גם חש לפעמים חולשה וגם היה שבא לך להשתין יותר מידי וזה גם בזמן אחרון אני משתין בלי הפסקה ..

כל זה יכול להיות בגלל הקולה שאני שותה (2-3 בקבוקים ביום) כי חוץ מקולה אני לא שותה כלום .....

בקיצור אני מבאוס רצח !

מי שמבין בזה קצת ויש לו חדשות טובות או רעות שיגיד לי בבקשה

וגם אני יראה את זה בבדיקות אבל יש עוד זמן טיפה

• תגובות 67
  • צפיות 3.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

יש לי חבר שגם שותה כל היום קולה 2 בקבוקים בערך, שניכם מכורים תפסיקו.

ובלי קשר סוכרת נעורים לא נראה לי מושפעת מסוכרת תורשתית שזה של מבוגרים אז אבא או סבא לא משקפים נראה לי.

בכל מקרה מתפלל בשבילך שתיהיה בריא.

פורסם
  • מחבר

תודה אחי ....

ואייי אתה כמה שזה מלחיץ קראתי על הנושא והכל שאני יצטרך להזריק לי איזשהו חומר כמה פעמים ביום קיצר חס וחלילה

אני מקווה אולי שרק הסוכר שלי עלה טיפה ואין לי סוכרת או מה שהוא בסיגנון בקיצור מה אני מבין אני כולה בן 14

פורסם

אין לך מה להתבאס

אם זה שאתה שותה קולה כל היום לא הרג אותך עד עכשיו, אז ספק אם הסוכרת זו הבעיה.

וסכרת זו לא איידס, מצד שני זה לא אומר שאתה יכול לדפוק כל מה שזז, שמור על עצמך.

חצי מהמשפחה שלי עם סכרת וזה לא מפריע לאורך חיים שלהם.

אל פצ'ינו בסרט הסנדק היה חולה סכרת.

שמע לי, אם אתה בפורום הזה אז אני מאמין שיש לך עיניין במחשבים,

תסתובב מבואס כמה ימים ואז תזרוק להורים שאתה כל כך מבואס מהעניין ואולי תוציא מהם איזה GeForce 7800 GTX 512 או לפחות עכבר G7

פורסם

הרופא שלך בטח פשוט מאוד דקדקן, והפנה אותך לבדיקה רק כדי לשלול את האפשרות של סכרת. טוב שיש לך רופא כזה שמפנה לבדיקות. עדיף לעשות בדיקה כזאת סתם, מאשר להתעלם מתסמינים במקרה של מחלה.

לגבי השתנה מרובה, עכשיו חורף. ככה זה כשקר.

בנוגע לשניים שלושה בקבוקי קולה ביום, זה ממש מוגזם. לאו דווקא בגלל הסוכר, אלא יותר בשל התרכיז של הקולה שמזיק לשיניים.

פורסם
  • מחבר

חחח אני מעדיף להשאר עם 6600 GT שלי ושלא יהיה לי שום סכרת ...

חחח תודה על העידוד פשוט מבאס אותי הקטע שמה אני כולה בן 14 ואני אחד עצךן כזה שלא מתייחס לכלום חח יצרך לדאוג למחלה הזאת (חס וחלילה)

פורסם

אתה קם מס' פעמים בלילה בשביל להשתין?

יש'ך יובש ממש ממש חריף בפה כשאתה ישן?

פורסם

הלו! זה לא פורום רופאים....

אנחנו פה לעודד את הבן אדם, לא מספיק שיש לו חשש לסכרת, יש לו גם מחשב עם 6600 GT,

אני מתחיל באיסוף תרומות לארגן לו 7800SLI, יאללה חברה להזרים כספים.

אח שלי, אתה רוצה את זה ב-DualCore או ברגיל?

פורסם

לא בהכרח יש לך משהו.

הייתה לי לפני איזה שנה תקופה של איזה 3 שבועות שבה פשוט שתיתי משהו כמו 9-10 ליטר מים ביום (תחשבו על זה לפי בקבוקים ואז תבינו עד כמה הרבה זה) וגם השתנתי בהתאמה. לא משנה כמה שתיתי, תוך כמה דקות הפה שלי התייבש. שלחו אותי לבדיקת סכרת אבל לפי הבדיקה לא היה לי סכרת. אישפזו אותי לאיזה שבוע בדיקות ואחרי איזה שבוע פתאום לאט לאט ירד אצלי החשק לצימאון ולהשתין עד שחזרתי לרמה נורמלית.

עד היום אין לי מושג מה הקטע הזה היה. אבל כפי שאומרים, כשהבעיה שלך פתרה את עצמה, לא בריא להתלונן.

פורסם

סליחה שאני מתפרץ לת'ראד אבל יש לי שאלה בנושא:

אם אני כל החיים שלי שתיתי רק קולה ולא שתיתי מים בכלל (אני עדיין עושה את זה רק במקום קולה אני שותה פריגת), יש סיכוי שיהיה לי סוכרת בגלל זה?

פורסם

איך אתה יכול בלי מים בכלל? :-\

פורסם

מים SUX :screwy:

פורסם

בקשר לצימאון אתה לא ממש יכול לבדוק את זה אם אתה שותה רק קולה כי קולה מצמיא! שתה משהו טבעי או מים ואז תראה אם אתה יבש\צמא כל הזמן.

פורסם

בע''ה תהיה בריא אחי שלא תדע שום מחלה ותהיה כמו שור

וכוס עמק הבהלה אותי עד מוות בזמן האחרון אני יותר משתין מאשר שותה ובלילה אני מתוערר עם יובש אחושרומה ואני מצונן ואתמול הייתי במכון ומה זה הההיתי גמור לא יכלתי להשמיך

יכול להיות כי באתי אחרי ארוחה ענקית וישנתי רק 5 שעות ?

wtf שתהיה בריא

פורסם

לא היה לי כוח לקרוא הכל אבל ממה שקראתי אין לך ממה לפחד זה נורמלי והרופא שלך רק רוצה ללכת על בטוח.

אני כל הזמן צמא ושותה לפחות 4 ליטר ביום (של מים כן?) אז ככה שלהיות צמא לא מעיד על משהו חריג, בנוגע לקולה כדאי לך למתן קצת כי כפי שאתה יודע זה לא ממש בריא לשיניים ובכלל סתם קלוריות.

והכי חשוב, תהיה בריא :yelclap::hi::xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים