פורסם 2006 בינואר 3019 שנים לא יודע למה, אבל משום מה דווקא את הדרייברים של המקלדת והעכבר שלי אין בשום מקום! העכבר זה- Logitech MX500המקלדת זה- Logitech Internet Pro Keyboardולא מצאתי אף אחד מהם באתר של לוג'יטק, ולא בשום אתר דרייברים אחר.... אם מישהו מוצא אותם ומביא לי קישור הוא הכי גבר בעולם. כי פשוט עכשיו אחרי שפירמטתי את המחשב, העכבר ניהיה איטי ומאוד לא מדוייק ונראה לי שהדרייברים יסדרו את זה.תודה לעוזרים!
פורסם 2006 בינואר 3019 שנים מוזרלמה Logitech הורידו את הדריבר של העכבר הזה מהאתר שלהם?ד"איש לי גם את העכבר הזה ולא הרגשתי שום הבדל אחרי שהתקנתי את הדריבר -ההגדרות של הריבר אצלך היו על ברירת מחדל?ודבר אחרוןאם אתה רוצה אני יכול לשולח לך את הדריבר
פורסם 2006 בינואר 3019 שנים מחבר מוזר למה Logitech הורידו את הדריבר של העכבר הזה מהאתר שלהם? ד"א יש לי גם את העכבר הזה ולא הרגשתי שום הבדל אחרי שהתקנתי את הדריבר -ההגדרות של הריבר אצלך היו על ברירת מחדל? ודבר אחרון אם אתה רוצה אני יכול לשולח לך את הדריבר זהו! נכון, הם באמת הורידו את הדרייבר, כי קודם אני זוכר שהיה שם אותו, מה הקטע הם יותר לא תומכים בעכבר שהם הוציאו?? זה דפוק לגמרי... הדרייבר כשהורדתי אותו אז שיניתי את ההגדרות שלו, וגם תיכנתי את של הכפתורים שלו. אבל אצלך לפני שהתקנת את הדרייברים העכבר לא היה איטי כזה, במיוחד במשחקים?? בכל מקרה- אם אתה יכול בקשה תשלח לי את זה! אתה תציל אותי, כי אין אותו בשום מקום ברשת ואני חייב אותו! אז אני יאדה לך מאוד!! ולגבי הדרייברים למקלדת- יכול להיות שיש דרייבר למקלדת הזו אבל אני פשוט לא יודע איזה בדיוק (כי לא נראה לי שיש את השם המדוייק שציינתי) אז אם מישהו יודע איזה אז תודה גם!
פורסם 2006 בינואר 3019 שנים מחבר כן יש מאחורה מדבקה, ורשום עליה:867449-0119BTH51700090(בדיוק איך שרשמתי)אני עכשיו באמת נזכר שמי שהתקין לי אז את הדרייבר למקלדת השתמש במספר הזה אבל שכחתי איך, ניסיתי עכשיו לעשות לו חיפוש באתר שלהם ולא מצאתי
פורסם 2006 בינואר 3119 שנים חיפשתי לך אתמול בלילה וגם עכשיו אני לא מוצא שום דבר עם המספרים הסידוריים שרשמתאו שתרשום את כל מה שרשום לך שם או שתתן את השם המדויק של המקלדת בדקתי את השם שרשמת אבל יש כמה דגמים כאלה
פורסם 2006 בפברואר 119 שנים מחבר אחי רשמתי כל כל מה שהיה על המדבקה הזו, וחוץ מזה רשום שם סתם שטויות של WARNING, MADE IN CHINA וכל זה (מאחורי המקלדת). עכשיו שמתי לב רשום שם את השם של הדגם: model name: Y-SZ49 השם זה מה שרשמתי בהתחלה: Logitech Internet Pro Keyboard Black וזה הקטע שיש כל מיני דגמים דומים כאלה- יש CORDLESS, INTERNET KEYBOARD.... אז יכול להיות שאחד מהם מתאים גם לשלי, אבל לא יודע איזה... אבל תודה שאתה עוזר לי!! :xyxthumbs:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.