עבור לתוכן

חייב דרייברים לעכבר ולמקלדת

Featured Replies

פורסם

לא יודע למה, אבל משום מה דווקא את הדרייברים של המקלדת והעכבר שלי אין בשום מקום!

העכבר זה- Logitech MX500

המקלדת זה- Logitech Internet Pro Keyboard

ולא מצאתי אף אחד מהם באתר של לוג'יטק, ולא בשום אתר דרייברים אחר....

אם מישהו מוצא אותם ומביא לי קישור הוא הכי גבר בעולם. כי פשוט עכשיו אחרי שפירמטתי את המחשב, העכבר ניהיה איטי ומאוד לא מדוייק ונראה לי שהדרייברים יסדרו את זה.

תודה לעוזרים!

פורסם

מוזר

למה Logitech הורידו את הדריבר של העכבר הזה מהאתר שלהם?

ד"א

יש לי גם את העכבר הזה ולא הרגשתי שום הבדל אחרי שהתקנתי את הדריבר -ההגדרות של הריבר אצלך היו על ברירת מחדל?

ודבר אחרון

אם אתה רוצה אני יכול לשולח לך את הדריבר

פורסם
  • מחבר

מוזר

למה Logitech הורידו את הדריבר של העכבר הזה מהאתר שלהם?

ד"א

יש לי גם את העכבר הזה ולא הרגשתי שום הבדל אחרי שהתקנתי את הדריבר -ההגדרות של הריבר אצלך היו על ברירת מחדל?

ודבר אחרון

אם אתה רוצה אני יכול לשולח לך את הדריבר

זהו! נכון, הם באמת הורידו את הדרייבר, כי קודם אני זוכר שהיה שם אותו, מה הקטע הם יותר לא תומכים בעכבר שהם הוציאו?? זה דפוק לגמרי...

הדרייבר כשהורדתי אותו אז שיניתי את ההגדרות שלו, וגם תיכנתי את של הכפתורים שלו. אבל אצלך לפני שהתקנת את הדרייברים העכבר לא היה איטי כזה, במיוחד במשחקים??

בכל מקרה- אם אתה יכול בקשה תשלח לי את זה! אתה תציל אותי, כי אין אותו בשום מקום ברשת ואני חייב אותו! אז אני יאדה לך מאוד!!

ולגבי הדרייברים למקלדת- יכול להיות שיש דרייבר למקלדת הזו אבל אני פשוט לא יודע איזה בדיוק (כי לא נראה לי שיש את השם המדוייק שציינתי) אז אם מישהו יודע איזה אז תודה גם!

:xyxthumbs:

פורסם

מה הדגם של המקלדת שלך בדרך כלל יש מדבקות או משהו עם הדגם מספר סידורי

פורסם
  • מחבר

כן יש מאחורה מדבקה, ורשום עליה:

867449-0119

BTH51700090

(בדיוק איך שרשמתי)

אני עכשיו באמת נזכר שמי שהתקין לי אז את הדרייבר למקלדת השתמש במספר הזה אבל שכחתי איך, ניסיתי עכשיו לעשות לו חיפוש באתר שלהם ולא מצאתי

פורסם

חיפשתי לך אתמול בלילה וגם עכשיו אני לא מוצא שום דבר עם המספרים הסידוריים שרשמת

או שתרשום את כל מה שרשום לך שם או שתתן את השם המדויק של המקלדת

בדקתי את השם שרשמת אבל יש כמה דגמים כאלה

פורסם
  • מחבר

אחי רשמתי כל כל מה שהיה על המדבקה הזו, וחוץ מזה רשום שם סתם שטויות של WARNING, MADE IN CHINA וכל זה (מאחורי המקלדת).

עכשיו שמתי לב רשום שם את השם של הדגם: model name: Y-SZ49

השם זה מה שרשמתי בהתחלה: Logitech Internet Pro Keyboard Black

וזה הקטע שיש כל מיני דגמים דומים כאלה- יש CORDLESS, INTERNET KEYBOARD.... אז יכול להיות שאחד מהם מתאים גם לשלי, אבל לא יודע איזה...

אבל תודה שאתה עוזר לי!! :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים