פורסם 2006 בינואר 3019 שנים אהלן אנשים חייב את עזרתכם דחוף.....יש לי מחשב ישן שאני משדרג אותו כל פעם קצתהמחשב זה פנטיום 3 700עד עכשיו היה לו כרטיס Vodoo 3 3000 ועבד מצוייןבאתי להחליף לו את הכרטיס מסך ל Gforce 2 32MB והוא לא מתקבל ....המחשב מצפצף ולא נדלק לי...הכרטיס שבאתי לשים עובד במחשב אחרשניהם AGP אבל ה Vodoo בעל חיבור עם חריץ אחד וה Gforce2 עם 2 חריצים אבל במחשב אחר עבדו 2 הכרטיסים...מישהו יודע מזה יכול להיות ? איך אני פותר את זה ? בבקשה....תודה מראש
פורסם 2006 בינואר 3019 שנים מחבר תאמת לא ממש יודע כי לא רשום עליו כלוםאבל שאני מפעיל אותו יש לי מסך שחור ירוק ורשום שם אם אני לא טועה אינטלזה קשור למהירות של הAGP ?
פורסם 2006 בינואר 3019 שנים הממאם למשל הכרטיס הוא 4Xאבל הלוח תומך עד 2X AGPאז זה יכול לגרום שהכרטיס לא יעבודלדוגמא אם תשים כרטיס של 8X בלוח של 2X הוא רוב הסיכויים שהוא ישרף בגלל שהמתח הוא שונהבגלל שאוורסט עכשיו צריכה תשלוםתוריד את זהhttp://www3.sympatico.ca/gtopala/siw.exeהתוכנה הזאת לא דורשת התקנה אתה רק מפעיל את הקובץלך לmotherboard ותבדוק מה הדגם או לפחות הnorthboard או northchip או איך שלא קוראים לזה
פורסם 2006 בינואר 3019 שנים כרטיסים שהם X1 או X2 לא יתאימו לחריץ AGP שמיועד ל X8, מהסיבה הפשוטה שהתושבת היא אחרת (למעשה הפכו אותה). זה כמובן תופס גם הפוך.כרטיסים שהם X4 בד"כ יעבדו גם בלוחות שמיועדים ל X8 וגם בלוחות שמיועדים ל X2.במקרה שלך אולי יש התנגשות חומרתית כלשהי או שפשוט הכרטיס הזה לא נתמך ע"י הלוח (נדיר, אבל קורה). תבדוק באתר יצרן הלוח ובמקרה הכי גרוע - שלח להם דואר ותאר את הבעיה.
פורסם 2006 בינואר 3019 שנים מחבר הבעיה היא שלא רשום על הכרטיס GFORCE אבל שהפעלתי אותו במחשב אחר אז שהמחשב נדלק היה בהתחלה את הפרטים שלה Gfocre איך אני יכול לדעת מה המהירות שלו חיפשתי ולא מצאתי משהו כזה?
פורסם 2006 בינואר 3019 שנים בתוכנה שהבאתי לינק תסתכל בצד שמאליש רשימה של דבריםתחבר בmotherboradואז בפרטים בצד ימין קליק ימני select allואז copyואז תעתיק לפה את הפרטים של הלוח אם
פורסם 2006 בינואר 3019 שנים מחבר אחי הלינק שהבאת לי לא עובד..):יש מצב שנדבר באיסיקיו ? 106502544יש לי תתוכנה SiSoftware.-.Sandra.Professional.ונראה לי שראיתי שם בAGP שרשום2/1XPCI משהו כזה
פורסם 2006 בינואר 3019 שנים נו אז מה בבית שלי יש לי מחשב סלרון 700 (מגה הרץ) ויושב לי על הלוח כרטיס RADEON 9250 128MB ופעל מצויין
פורסם 2006 בינואר 3019 שנים מחבר מה שמצאתי זה שהלוח אם שלי הואintel corp se440bx-2 עכשיו איך אני יודע אם יש מצב לשים בו את הGforce 2 שמחכה בצד...אני מת לשים אותו בבקשה תמצאו לי פתרון
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.