פורסם 2006 בינואר 2919 שנים בדקתי בסיקור פה וכתוב משהו על MX500 אבל הנושא היה U2, ולא נאמר מילה על שאר הנגנים, ואני בקרוב מתכנן לקנות נגן פלאש קטן (ירדתי מהX5\L) וחשבתי על 1GB G3 ורציתי לדעת אם הוא מגיע עם אוזניות איכותיות. תודה מראש
פורסם 2006 בינואר 3019 שנים לא..ממש לאקראתי כל מיני מבחנים ושם אמרו שהאוזניות הנבחנות הם PX500, אולם האוזניות שמגיעות עם הנגן הם סתם אוזניות פשוטותגדולות וגושמות..אפילו לא פתחתי אותם כי הם באמת לא עושות חסד עם הנגן.
פורסם 2006 בינואר 3119 שנים אתה בטוח שאתה מדבר על הIAUDIO G3 ????כי אם כן....האוזניות ממש לא גדולות....אוזניות כפתור רגילות לכל דבר.
פורסם 2006 בינואר 3119 שנים מחבר אין מצב PXPX אלה אוזניות קשת :\ האוזניות שמגיעות עם G3 ובכלל נגני פלאש או כל נגן אחר למיטב ידיעתי מגיע עם אוזניות כפתור.
פורסם 2006 בפברואר 119 שנים קצת הגזמתי (וקצת לא הבנתם) גדולות (הכל יחסי בחיים) ביחס לסוני 71 שיש לי וגדולות אפילו לאומת האוזניות של האי פוד שיש לי..בכללי האוזניות לא משהו בכלל, וחבל..
פורסם 2006 בפברואר 119 שנים לדעתי מי שמשקיע בנגן כזה איכותי, יכול להשקיע עוד 150 שקל בשביל אוזניות נורמליות...
פורסם 2006 בפברואר 119 שנים מחבר קראתי בביקורת של TGP על G3 והיה רשום שמי שקונה את הנגן מהיבואן מקבל איתם MX500איך אני קונה מהיבואן? יש להם חנות או מה?
פורסם 2006 בפברואר 419 שנים מחבר תודה, שלחתי להם שלשום והם עדיין לא ענו לי, אני מקווה שזה בגלל סוף השבוע, ולא בגלל שהם יבואן חרא שלא מתייחס ללקוחות :
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.