פורסם 2006 בפברואר 319 שנים הראש שרואים מורכב בדרמל זה ראש שיוף רגיל, לא זוכר את המספר שלו (עוד מעט אני אבדוק, אין לי כוח להוציא תקופסא),כל מקרה זה באמת מארז עם הרבה פוטנציאל והוא מעולה למודינג והכל,נדמה לי שהחנות היחידה שעוד מוכרת אותו זאת נועה ואני בספק אם יש להם עדיין במלאי.(אמור לעלות 310 ש"ח חדש),אגב, מה עם חלון? זה דיי הכרחי במארז ענק כזה...עריכה: החור למטה יצא מעולה, אבל הפתח בפלופי והסידי השחור לא נראים טוב לדעתי.אתה מתכנן צביעה למארז?
פורסם 2006 בפברואר 319 שנים אין להם במלאי לוקח איזה 10 ימים להביא אותו ,ביררתיוכזה מארז בדיוק אני מביא עכשיו..
פורסם 2006 בפברואר 319 שנים נו אז שטויות, כל עוד יש במלאי ליבואן\סיילר שהם עובדים איתו, אז זה בסדר גמור.מה זה 10 ימים (במקרה הלא טוב, בדרך כלל זה גם פחות), לאן יש למהר...
פורסם 2006 בפברואר 319 שנים זו חברה ישראלית TZAG..הם נראה לי מייצרים אותו אז ככה שלא נראה לי שיש בעיה להשיג לו גם חלקי חילוף..
פורסם 2006 בפברואר 319 שנים לדעתי TZAG מייבאים את המארזים האלה ממותגים ג'נריים בחו"ל.קשה לי להאמין שיש להם יד בתכנון או ביצור של זה.
פורסם 2006 בפברואר 619 שנים מחבר לא הבאתי עידכונים הרבה זמן כי אני חולה... הפאנלים לפלופי אני עדיין חושב מה לשים במקוםועם אני צובע את המארז אז רק עם הצבע כמו שצובעים מכוניות וזה די קשה כי צריך ללכת למקום איפה שצובעים מכוניו וזה בטח עולה הרבה
פורסם 2006 בפברואר 819 שנים חחחחחחחחחחחח איזה מארז זה EXTRA FULL TOWERשיהיה לך בהצלחה במה שאתה עושה.יש לנו אחד כזה בביהס.
פורסם 2006 בפברואר 1019 שנים חחחחחחחחחחחח איזה מארז זה EXTRA FULL TOWER שיהיה לך בהצלחה במה שאתה עושה. יש לנו אחד כזה בביהס. מה שיש לך בבית הספר זה שרת...פה מדובר על PC רגיל...הגודל של המארז הוא אותו דבר אבל... תחזור להיות בריא בקרוב..מחכה לעידכונים..
פורסם 2006 בפברואר 1019 שנים אחי הוא צודק באמת יש לנו כזה בבית ספר...הוא בכיתה שלי וראינו בספריה בבית ספר אותו דבר...
פורסם 2006 בפברואר 1119 שנים Psycedelic חבר של אבא שלך יכול להביא עוד .וזה מארז עים המון פוטנציאל למודינג.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.