פורסם 2006 בינואר 2919 שנים התחלתי פרוייקט חדש עם מארז הפול טאוור שלי בתמונות יש את החור למאורר שעשיתי מקדימה ואת הגלגלים של המארז ששמתי ואחר כך אני כבר יעדכן [attachment deleted by admin]
פורסם 2006 בינואר 2919 שנים מחבר אני לאט לאט מחדש פשוט צריך כסף בישביל לקנות רכיבים ובינתיים אין לי כי אני עכשיו צריך גם כסף ללוח חדש ועוד זיכרון 512 וזה לא כל כך קצת כסף (תלוי למי)
פורסם 2006 בינואר 2919 שנים גם בשבילי זה הרבה כסף,הרבה זמן אני מנסה לשדרג כל מיני רכיבים וקשה לי מאוד לגרד כסף.
פורסם 2006 בינואר 2919 שנים מחבר אחי של איזו חברה המארז?..יש לך תצלום של הפאנל הקדמי שלו?זה מארז פול טאוור רגיל לבן לא יודע מה החברה לא כתוב עליוpyro_man-ודווקא אהבתי את הגלגליםPsycedelic-הנה תמונות כמו שביקשת של הפאנל הקידמי[attachment deleted by admin]
פורסם 2006 בינואר 3019 שנים מחבר זה מארז עם הרבה פוטנציאל למודינג אני אהבתי אותו...כמה שילמת עליו? ומאיפה הזמנת?
פורסם 2006 בפברואר 119 שנים חברים!! אולי יש לכם מושג איפו אני יכול לקנות עד 200 שקל? עם כן אני מאד השמח!! ובבקשה עם אפשר לצלם את המארז פתוח (את התוכן שלו).
פורסם 2006 בפברואר 119 שנים חדש from the קופסא...פשש הבאת אותה במשפט... וסכום של 50 שקל זה כלום לעומת מארז כזה...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.