פורסם 2002 בספטמבר 423 שנים שלום!ובכן, מאחר והייתי חייב להתקין WIN98SE לאחר שהתקנתי XP, עשיתי זאת, כמו בהמלצת מספר חברים - התקנתי את ה98 במחיצה אחרת, וכך נעשה ובוצע הצלחה.הבעיה היא שה98 השתלט על הBOOT - אין אפשרות לבחור באיזו מערכת הפעלה להתשמש ; ה98 עולה אוטומטית...!זה ממש מייאש מכיוון שאין לי גם גישה לכל מה שהיה בXP (תוכנות וכו').אז... אם מישהו בבקשה יוכל לעזור לי אשמח מאוד!!!תודה מראש,חן.
פורסם 2002 בספטמבר 423 שנים מחבר זה הקובצ אחרי השינוי שעשיתי:[boot loader]timeout=30default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS[operating systems]multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /fastdetectהאמת שלפני זה אינני יודע מה היה - אני רק יודע שהישוני לא עשה שומדבר...
פורסם 2002 בספטמבר 423 שנים תנסה את זה :תכנס למאפייני המחשב שליAdvenced - ו ב - Setup and Recovery תלחץ על Settings שם ב System Setup כתוב איזה מערכת הפעלה עולה אצלך אוטומתית (אמור להיות Win98 לפי מה שהבנתי)תלחץ על Edit שזה יביא אותך לקובץ שדיברתם מקודם בשם boot.iniתעתיק את השורה האחרונה ככה שיהו לך פעמים את אותה השורה אחת אחרי השנייה, ובאחת מהן תשנה מ WINDOWS XP ל WINDOWS 98 SE ותרשום את התקייה שה WINDOWS נמצא.תשמור, ואז אמורה להיות לך בחירה באיזה מערכת הפעלה אתה מעוניין שתעלה לך כשאתה מפעיל את המחשב.זה אמור לעבוד.נ.ב.תעשה גיבוי של ה boot.ini קודם למקרה כולשהוא.
פורסם 2002 בספטמבר 423 שנים מחבר איפה יש בדיוק Advanced במאפייני מערכת/מחשב?אתה מדבר על אקספי או 98, כי אני כרגע תקוע ב98 ולא יכול לעבור לאקספי (ואז אם מה שאמרת זה לגבי אקספי אז.. אין לי גישה לזה...)ו... אגב, מה עם קבצי הautoexec והconfig? הם כפופים לboot.ini? כי... ניסיתי הרבה שינויים שם ואפאחד מהם לא הראה שינוי בכלל כשהעלתי את המחשב...אשמח לכל לעזרה שהיא...
פורסם 2002 בספטמבר 523 שנים אני לא בטוח אבל, אם הוא ישנה את ה DEFAULTמ ככה: (כמו שזה עכשיו)[boot loader]timeout=30default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS[operating systems]multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /fastdetectל ככה:[boot loader]timeout=30multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS[operating systems]default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /fastdetectמה אתם אומרים?כדי לנסות?
פורסם 2002 בספטמבר 523 שנים אני לא חושב שזה יעזור,ההוראות שננתי לך הם ב XPאבל פשוט תחפש את הקובץ BOOT.INIתגבה אותו ותשנה שם מה שאמרתי לך.
פורסם 2002 בספטמבר 523 שנים מכיוון שהתקנת 98 על xp דרסת את קבצי האתחול שלו אתה צריך להתקין xp מחדש ולבחור באפשרות repair .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.